Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна на волан

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Смяна на волан

Zdraveite az sam Bobi i imam eden vapros kupih si Grand Cheroki 4000i 2000g. kogato bqh v Anglia i si doidoh s nego poneje za men tova e mn. dobra mashina,no e s desen volan ZNAELI NQKOI KADE MOGAT DA MI GO SMENQT??? Imam neobhodimite chasti

До: Смяна на волан

Пишете по ясно и задължително на кирилица.

Коментар

Боби в Нови искър има сервиз който се занимава с това. Цената е около 800лв, поне така ми казаха, но им нямам телефона.

Коментар

здрасти ! щом имаш необходимите части.. нямаш ли си верен приятел..именно приятел които разбира малко от малко , и да си изцапате ръцете за два-три дена , а парите които би трябвало да ги дадете , седнете и се черпете...за десетина дена ще стигнат !!! не е кои знае каква философия...честно !!!
        понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
        JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
        Honda Shadow VLX 600 - 1999
        FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
        Влади

Коментар

Ти на какво викаш необходимите части? Аз съм сигурен ,че ги нямаш. Я пусни списъка да видиш колко пропуски ще ти намериме .

Коментар

Имам приятел който в моргата си има цял гранд мога да взема каквото трябва като части така,че това не е проблем.Проблем е че аз съм от провинцията и тук няма добри маистори (в нашият град).Ако някои може да ми даде кординати на такъв сервиз ще черпя

Коментар

За човек който не разбира не е много лесно.
              Не каза от кой град си за да знаем кой да препоръчаме
              Те т'ва е Баце...

Коментар

Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнение
                Ти на какво викаш необходимите части? Аз съм сигурен ,че ги нямаш. Я пусни списъка да видиш колко пропуски ще ти намериме .
                Какви части са необходими за смяната,защото и аз мисля да си купя един такъв английски карасавец

Коментар

Аз съм от Севлиево обичам да караям бързо и ми е проблем изпреварването които кара с десен волан ще ме разбере

Коментар

Първоначално публикуван от botev_sv Преглед на мнение
                    Аз съм от Севлиево обичам да караям бързо и ми е проблем изпреварването които кара с десен волан ще ме разбере
                    Потърси си сервиз в Севлиево или Габрово ще ти излезне по ефтино.
                    В с.Шумата имаше едно добро маисторче.
                    нема да се фалиме оно се види и само се фали

Коментар

намерих сервиз в Пловдив където ми казаха че правят това сумата ме устройва и ще го закарам щи ви държа в течение който го интери- сува.Приемам и др предложения!

Коментар

Първоначално публикуван от botev_sv Преглед на мнение
                        намерих сервиз в Пловдив където ми казаха че правят това сумата ме устройва и ще го закарам щи ви държа в течение който го интери- сува.Приемам и др предложения!
                        Какви пари ти искат в този сервиз.
                        Ако е възможно дай ми телефона им , закото и аз съмс десен волан.
                        Другия вариянт е да сложиш камера и монитор, като цена е около 200лв и е доста удобно.

Коментар

здрасти. относно които би4а да кара бързо... и се изпреварвало кофти с кола с десен волан..хм.. има такива моменти..но много зависи и от колата.. аз лично имам такава кола..но не се изпреварва трудно..
                          става дума за форд ескорт хр3 спорт едишън но не ми е трудно изпреварването....има си техника...но трябва колата да не е мудна !!!!
                          понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
                          JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
                          Honda Shadow VLX 600 - 1999
                          FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
                          Влади

Коментар

Придържайте се към темата че ще я заключа!
                            Съвсем сериозен съм. Една седмица ме няма и раздела прилича на Голфаджийска говорилня!
                            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от snl Преглед на мнение
                              Какви пари ти искат в този сервиз.
                              Ако е възможно дай ми телефона им , закото и аз съмс десен волан.
                              Другия вариянт е да сложиш камера и монитор, като цена е около 200лв и е доста удобно.
                              с мен говори човека в нашият сервиз сумата за труд за този автомобил е 1600 лв. с гаранция .Все пак трябва да стане перфектна колата без да се забелязва, да няма проблеми с електрониката после и най-вече да не се разпадне след 2 завоя

П.С. Ако ви дадат по-добра оферта се възползвайте

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X