Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна на волан

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Смяна на волан

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
    Не с лоши чувства.......Ама поне малко да владее материята, преди да се изскаже, де.....
    здрасти...
    видях поста ти...какво да ти кажа... знаеш ли...да не бъда груб...че после ще се направиш и на обиден ...та !!!! владея материята ..сигурно..доста по добре от теб...и не само автомобили...и не се изказвам неподготвен...
    НЕ ВАЛЯИ ДУРАКА... АМЕРИКА !!!!!
    Вадим ; Архангельск !
    понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
    JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
    Honda Shadow VLX 600 - 1999
    FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
    Влади

Коментар

Само...дето...начина ти на писане...не отговаря на...претенциите ти!
      Иначе...нищо лично!
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
        Само...дето...начина ти на писане...не отговаря на...претенциите ти!
        Иначе...нищо лично!
        е..аз нямам претенции..проссто искам да помогна с каквото мога..
        понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
        JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
        Honda Shadow VLX 600 - 1999
        FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
        Влади

Коментар

Първоначално публикуван от lcr Преглед на мнение
          здрасти...
          видях поста ти...какво да ти кажа... знаеш ли...да не бъда груб...че после ще се направиш и на обиден ...та !!!! владея материята ..сигурно..доста по добре от теб...и не само автомобили...и не се изказвам неподготвен...
          НЕ ВАЛЯИ ДУРАКА... АМЕРИКА !!!!!
          Вадим ; Архангельск !
          Koлега Icr не знам дали сте забелязал но в този форум главната идея е да си помагаме,присмиването и незачитане на чуждото мнение не се толерират,няма смисъл от подобни коментари-повярвайте ми,не трупайте коментари а респект,тук всички са мъжкари и разбират от това-бъдете един от тях,има какво да научите.
          Всичко добро
          Kawasaki GTR 1400

Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!

Коментар

Колеги модератори, моля Ви!

Коментар

Споко.
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Доста порових из темите в другите форуми и всичките спират до момента, в който се свържат желаещите със сервиз и заявят, че се запътват натам! Надявам се тук някой да остави мнение след интервенцията! Да има полза все пак. Имам много близък приятел, на когото предстои смяна волана на Рейндж ровър, така че позитивен или негативен коментар за сервиз, предлагащ услугата ще е много от полза

Коментар

не съм писал защото още не е готов днес като говорих с майстора разбрах,че почти всичко е готово волона и педалите са от ляво вече до сряда ще е готов тогава ще мога да ви кажа и нещо повече.Понеже видях,че момчетата знаят какво правят ги помолих да го прегледат основно и тогава да ми се обадят да го пребера.За всички който изкат да сменят волан на ГРАНД да знаят,че освен частите който бях написал по-горе ще им трябват и десният шенкел радиаторчето на климатика и парното в таблото и стойката която закрепва курмилният прът в купето(аломиниева е ) под таблото,трабите на климатика и май това беше а и забравих нее важно как изглежда сервиза а кой работи вътре.Ще ме прощавате ако съм назовал някоя част неправилно но аз не съм майстор и не се правя на разбирач като някой хора тук който винаги знаят всичко и никога не грешат.

Коментар

Ей хора не съм ви забравил не пиша защото не е готов за сега всичко е наред волана,педалите са вече от ляво таблото също,когато го покарам ще мога да ви кажа как е.Според моето мнение момчетата знаят какво правят и как да го направят така че съм спокоен за крайният резултат.В сряда трябва да го взема понеже майсторите си разбират от работата ги помолих да го прегледат основно.Ще напиша и точно какви части са трябвали и колко струва всичко,но нали знаете че частите ги вземах от приятел значително по евтино.Всеки който кара ГРАНД знае колко е скъпо

Коментар

Ей хора днес е готин ден до два часа гледах офроуд в Дълбок дол а след това ми се обадиха да си взима джипа.Покарах около 200км.Всичко работи перфектно много се кефя.Всички който ги интерисува тази интервенция трябва да знаят,че както писах вече само за майсторите в сервиза ви трябват 1600 лв. и за части на мен ми излезнаха 1950лв. като ги вземах доста евтино в сравнение с цени от др. морги така че ако решите да го правите първо си намерете части ако някой го интерисуват подробности да ми звънни на тел.0885670067.Майсторите ми прегледаха и ходовата част смениха ми тампони,масла и филтър на раздатката и дефиринциалите.В момента гранда е в перфектно състояние.

Коментар

днес си взех джипа сега му се кефя още повече майсторите са го направили мн. добре неможеш да разбереш че е сменен волан.Минах около 200км. само но няма разлики в поведението на Гранда.Ако някой го интерисуват подробности може да ми звънне на тел.0885670067 -Боби цялата интервенция ми струва 1600 лв. за сервиза и 1950лв. за части като аз ги взех доста по евтино в сравнение с цените в моргите.Ако има някакви проблими за да ги избегнете вие.Имаше доста дребни неща който не паснаха от десния на левия волан.Поне можете да сте сигурни че е възможна смяната.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X