Обява

Свий
Няма добавени обяви.

какво е това масло декстрон

Свий
Темата е затворена.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #31
    До: какво е това масло декстрон

    Първоначално публикуван от uazik Преглед на мнение
    Не искам да споря, но погледни на колегата заглавието.

    Какво е това масло Декстрон.
    Като искаш я премести.

    Но не сме ученици за да пишем с червено.
    Абе за малко да ме няма и веднага изписахте един куп неща в свое оправдание, да не говорим че единия направо се заяжда. Ако съм искал да те коригирам да съм го направил в цитат от поста. В червено е защото темата е важна, от това какво ще се направи зависят много пари и нерви на собственика, и няма да допусна мерене на пишки във форум който е в услуга на потребителите. Не всички тук се сещаме че в края на краищата сме тук за да бъдем полезни един на друг. Понякога в идеята да се покажем колко сме навътре в материала забравяме че не можем да сме специалисти по всичко. Заглавието на темата ще си го гледате в подфорума за технологии е ще си теоретизирате колкото искате как е при Лендровър и Субару. Тук е раздела за Джип и човека се нуждае от ясна идея върши ли му работа съответната течност или не. За в бъдеще съответните постове ще ги изтривам даже без коментар и това че съм казал че няма да раздавам картони не значи че няма да уведомя колегите които не страдат от подобни скрупули. Мисля че се изразих достатъчно ясно за да няма въпроси защо е заключена темата!
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

    Коментар


    • #32
      До: какво е това масло декстрон

      Първоначално публикуван от uazik Преглед на мнение
      Не искам да споря, но погледни на колегата заглавието.

      Какво е това масло Декстрон.
      Като искаш я премести.

      Но не сме ученици за да пишем с червено.
      Темата наистина е "какво е това масло декстрон" но както много добре знаете съдържанието се определя както от заглавието така и от автора, а той много ясно е посочил че става въпрос за Джйип Гранд Чероки. Освен това и темата е в подфорум Джйип.
      Желанието да помогнеш с информацията която си дал наистина е похвално, като изключим факта че е на език който много хора не разбират.
      Мисля стана пределно ясно, защо реагираме толкова бурно когато тук се спомене думата дексрон. Съжалявам наистина но е много важно.
      Така че и за в бъдеще ще продължаваме да пишем с големи букви, и с червени букви, и изобщо ще търсим всякакъв начин да сме по-убедителни, за да спестим неприятности на хората.

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X