От: Удължаване на амортисьори на Гранд WJ
Така да доложа. Вчера се прибрахме със семейството от гости при бабата на село , на 225км. от тук по второстепени пътища и на места много лоши. И друг път съм го товарил джипа ама този път прекалих, бабата (на жената майката) само носи от избата и вика взимаите, взимаите и аз товара. Изнесе половината изба с буркани и тикви, отвори фризера и изкара половиния фризер с месо(две агнета) и една камара зеленчук. За капак аз бях говорил с едно момче там наблизо и бях уговорил един мотор (Ямаха Чапи, само жялязо няма пласмаси) за части да купувам, и него го бях взел и по мои сметки някаде към 600кг общо всичко. Бях го наредил като апрека да мога да сабера всичко , абе нямаше свободно място, седалкоте бутнати само еденичната права да седи детето отзаде в ъгалчето. В интерес на истината имаше няколко удара отзад при по големи неравности, (карал съм с 45-50км. до Несебър разтоянието го взех за 5:30ч.) но при първия удар слязах и погледнах отдоло, амортисьорите имаха още доста да се свиват, но пружините толкова се бяха свили че им оставяше някаде около 5 сантима ход надоло, но не да се свият нацяло а за да се срешнат бъмстоповете, долния си се вижда целия ,а отгоре понеже съм с подлошки 2'' и горния излиза от средата на подлошката някъде към 2-3 санта( но се вижда) и когато друсне на по голяма дупка се срещат и се получава удара (удара е на гума , не на метал и се усеща). Така че няма проблем от
 и аз товара. Изнесе половината изба с буркани и тикви, отвори фризера и изкара половиния фризер с месо(две агнета) и една камара зеленчук. За капак аз бях говорил с едно момче там наблизо и бях уговорил един мотор (Ямаха Чапи, само жялязо няма пласмаси) за части да купувам, и него го бях взел и по мои сметки някаде към 600кг общо всичко. Бях го наредил като апрека да мога да сабера всичко , абе нямаше свободно място, седалкоте бутнати само еденичната права да седи детето отзаде в ъгалчето. В интерес на истината имаше няколко удара отзад при по големи неравности, (карал съм с 45-50км. до Несебър разтоянието го взех за 5:30ч.) но при първия удар слязах и погледнах отдоло, амортисьорите имаха още доста да се свиват, но пружините толкова се бяха свили че им оставяше някаде около 5 сантима ход надоло, но не да се свият нацяло а за да се срешнат бъмстоповете, долния си се вижда целия ,а отгоре понеже съм с подлошки 2'' и горния излиза от средата на подлошката някъде към 2-3 санта( но се вижда) и когато друсне на по голяма дупка се срещат и се получава удара (удара е на гума , не на метал и се усеща). Така че няма проблем от 
УДАЛЖАВАНЕТО НА АМОРТИСИЬОРИТЕ И НЯМА ДА СПРЕ НА ТЯХ И ДА СЕ ЧУПЯТ. Жалко че не снимах как беше натоварен, ама това му беше първото и последното такова товарене.
					Така да доложа. Вчера се прибрахме със семейството от гости при бабата на село , на 225км. от тук по второстепени пътища и на места много лоши. И друг път съм го товарил джипа ама този път прекалих, бабата (на жената майката) само носи от избата и вика взимаите, взимаите
 и аз товара. Изнесе половината изба с буркани и тикви, отвори фризера и изкара половиния фризер с месо(две агнета) и една камара зеленчук. За капак аз бях говорил с едно момче там наблизо и бях уговорил един мотор (Ямаха Чапи, само жялязо няма пласмаси) за части да купувам, и него го бях взел и по мои сметки някаде към 600кг общо всичко. Бях го наредил като апрека да мога да сабера всичко , абе нямаше свободно място, седалкоте бутнати само еденичната права да седи детето отзаде в ъгалчето. В интерес на истината имаше няколко удара отзад при по големи неравности, (карал съм с 45-50км. до Несебър разтоянието го взех за 5:30ч.) но при първия удар слязах и погледнах отдоло, амортисьорите имаха още доста да се свиват, но пружините толкова се бяха свили че им оставяше някаде около 5 сантима ход надоло, но не да се свият нацяло а за да се срешнат бъмстоповете, долния си се вижда целия ,а отгоре понеже съм с подлошки 2'' и горния излиза от средата на подлошката някъде към 2-3 санта( но се вижда) и когато друсне на по голяма дупка се срещат и се получава удара (удара е на гума , не на метал и се усеща). Така че няма проблем от
 и аз товара. Изнесе половината изба с буркани и тикви, отвори фризера и изкара половиния фризер с месо(две агнета) и една камара зеленчук. За капак аз бях говорил с едно момче там наблизо и бях уговорил един мотор (Ямаха Чапи, само жялязо няма пласмаси) за части да купувам, и него го бях взел и по мои сметки някаде към 600кг общо всичко. Бях го наредил като апрека да мога да сабера всичко , абе нямаше свободно място, седалкоте бутнати само еденичната права да седи детето отзаде в ъгалчето. В интерес на истината имаше няколко удара отзад при по големи неравности, (карал съм с 45-50км. до Несебър разтоянието го взех за 5:30ч.) но при първия удар слязах и погледнах отдоло, амортисьорите имаха още доста да се свиват, но пружините толкова се бяха свили че им оставяше някаде около 5 сантима ход надоло, но не да се свият нацяло а за да се срешнат бъмстоповете, долния си се вижда целия ,а отгоре понеже съм с подлошки 2'' и горния излиза от средата на подлошката някъде към 2-3 санта( но се вижда) и когато друсне на по голяма дупка се срещат и се получава удара (удара е на гума , не на метал и се усеща). Така че няма проблем от УДАЛЖАВАНЕТО НА АМОРТИСИЬОРИТЕ И НЯМА ДА СПРЕ НА ТЯХ И ДА СЕ ЧУПЯТ. Жалко че не снимах как беше натоварен, ама това му беше първото и последното такова товарене.

Коментар