Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малко впечатления от GRAND 3.1D

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Малко впечатления от GRAND 3.1D

Те тая същата която си показал на горната картинка. Плоската част отдолу също стъклена и има само едно малко пръстенче за фиксация. Като си купувах за Форда (щот и там има такива) ми предложиха от двата вида, тая с повечето пластмаса струваше двойно по-скъпо, но ми изглеждаше по-правилно и взех нея. Иначе като размери и консумация са еднакви. Не я бъркам с тези малките изцяло стъклените ако това искаш да кажеш, просто ти не си виждал че я има и в този вариант.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Купих си Cherokee

Здравейте!
      Преди няколко дена и аз се сдобих с такова нещо, е естектвено попрочетох някои неща от вас , че Cherokee 3.1 - 1999 не е от най-добрите двигатели, но все пак когато се потдържа една кола каквато и да е тя - си патрон! Карал съм много коли, но ако си палачор - мисли му!! Та от тук нататък мисля да се позанимая с профилактика.
      Попрочетох това-онова но за първи път карам джип - с верига ли е??
      Упътете ме към първите стъпки?? - колата е за семейни цели!
      Благодаря! От приятел!

Коментар

До: Купих си Cherokee

Като начало можеш да му научиш името.
        Гранд Чероки е.

Коментар

Благодаря за поправката !!!!!!
          Споменах ли че сефте карам джипка!
          Е ... ще го науча ....все пак съм доволен .
          Благодаря !!

Коментар

Първоначално публикуван от radiv Преглед на мнение
            ....Попрочетох това-онова но за първи път карам джип - с верига ли е??....
            Ако питаш за верига на мотора - има една тема малко по надолу, която отговаря на въпроса.

Коментар

Почти всичко което са ти написали е за да се обясни разликата на усещанията който имаш. Обаче не можеш да сравняваш КАЙСИИ С СЛИВИ И КРУШИ КАКТО И РАКИИТЕ НАПРАВЕНИ ОТ ТЯХ.
              Аз не знам къде ТУК има сравнения между двигателите според използваното гориво броя на цилиндрите и тяхното разположение.Диаграмите показват разликите най-добре ....
              С молба към модераторите за насока при евентуално любопитство .....да се систематизира в една тема сравнителна характеристика като да има и коментари какви са причините за разликите не на РАКИИТЕ (всички са хубави)
              Последно редактирано от quadra; 11-01-08, 21:07.
              FJ40 07 1984 VIVA TEL 0877 454448
              BJ42 04 1982
              FJ62 11 1983 skipe blago4x4
              LZ 2 BHB

Коментар

Изразявай се по-конкретно и по-малко иносказателно, все пак не сме форум за плод-зеленчук и може и да ти помогнем.
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                  Изразявай се по-конкретно и по-малко иносказателно, все пак не сме форум за плод-зеленчук и може и да ти помогнем.
                  Колега доста от нещата за който си взел отношения съм бил доволен ,че са обяснени както трябва ,но тези които идват след нас трябва да имат интерес да намерят (къде ако не тук)и по този начин да знаят повече.
                  Последно редактирано от quadra; 11-01-08, 21:02.
                  FJ40 07 1984 VIVA TEL 0877 454448
                  BJ42 04 1982
                  FJ62 11 1983 skipe blago4x4
                  LZ 2 BHB

Коментар

Доколкото разбирам искаш да раздъвчем темата защо дадени модели с течение на времето имат различни двигатели... Това е доста трудно по отношение на американски автомобили, защото използваните там двигатели са по-скоро въпрос на манталитет, отколкото на маркетинг...

Коментар

Извинявайте, че се намесвам в иначе интерсната ви дискусия (получи се доста оф-топик така или иначе), но не е ли същността на понятието форум да се споделят мнения във форма определена от участниците - иначе модераторите биха били редактори и форума малко си губи смисъла! В смисъл, че всеки може да изкаже мнение дали гроздовата или, да речем, ракията от мандарини предпочита и да се опита да се аргументира!
                      За щастие в технически базираните форуми има солидни аргументи!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X