Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разход на гориво в паричен еквивалент на бензинови и дизелови JEEP

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Разход на гориво в паричен еквивалент на бензинови и дизелови JEEP

Първоначално публикуван от Welcome Преглед на мнение
    15 години съм поддържал и карал бензинови коли, а последните 5 - дизел. Използвам колата всеки ден, където и да съм. Държа я на улицата. Сериозни ремонти не ми се е налагало да правя. При бензинките горивото ми е било много сериозно перо в бюджета. При дизела-просто не се усеща. Разход усещам за разни винетки, застраховки, гуми.
    Ти май нещо ни баламосваш: караш колата си всеки ден, плащаш винетка 50-60 лв. за 1 година и това е сериозен разход за теб, а един резервоар нафта е 100-150 лв. Или имаш "нафтово кладенче"?
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
      Ти май нещо ни баламосваш: караш колата си всеки ден, плащаш винетка 50-60 лв. за 1 година и това е сериозен разход за теб, а един резервоар нафта е 100-150 лв. Или имаш "нафтово кладенче"?
      Не. Не пълня резервоара, а сипвам по 20 лв, и го правя веднъж седмично-това ми е навик от студентските години, когато си деляхме 5 лв. за мен и 5 за жигулката всяка сутрин. Тези 20 лв. аз ги оставям в някоя бакалия всеки ден, на път за в къщи. С винетките така стана, че в Lukoil нямаха годишни и първо си купих месечна, а после я дублирах - това са други 20 лв. за тия що духат. Нямам кладенче, аз не сипвам крадена нафта, а само OMV + присадка Castrol.
      "Старата" кола я приготвих за сватосване преди да падне сняг, но не можех посред зима да я оставя с летни гуми, и й купих новички зимни. При това, че и летните си вървят с нея.
      За какво да ви баламосвам бе хора? Нашето ЕГО е просто едно ЕГН!

Коментар

Колеги,
        Темата е "Разход на гориво в паричен еквивалент на бензинови и дизелови JEEP". Много приказки до тук. Все някой убеждава някого за нещо. Затова ще бъда кратък:
        Jeep Grand Cherokee Limited 4.0i на метан, разход 9,50 лв. на сто километра (усреднен).
        JEEP Grand Cherokee - ZJ - 5,9 - 1998
        0898 641162

Коментар

Първоначално публикуван от BateValcho Преглед на мнение
          Колеги,
          Темата е "Разход на гориво в паричен еквивалент на бензинови и дизелови JEEP". Много приказки до тук. Все някой убеждава някого за нещо. Затова ще бъда кратък:
          Jeep Grand Cherokee Limited 4.0i на метан, разход 9,50 лв. на сто километра (усреднен).
          БРАВО! На фона на моите 35 стотинки /0.35лв./ за всеки км. на моя Гранд 4.7 си е направо "без пари".
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Айде само да си представите гласчето да бензиновия Гранд и после да си представите гласа на дизеловия му брат.....

Мисля че всичко останало са приказки...

Има енди коли "Тико" се казват - като искаш икономии......

Коментар

Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнение
              Айде само да си представите гласчето да бензиновия Гранд и после да си представите гласа на дизеловия му брат.....

Мисля че всичко останало са приказки...

Има енди коли "Тико" се казват - като искаш икономии......

да даа колега ама аз сега не ми е до ГЛАСЧЕТА НА ДВИГАТЕЛИ и предпочитам да ми трака дизела отколкото очите ми да гледат само в бензиномера на другия ми ДЖЕЕП които се храни като змеи

Коментар

Темата е заключена, мисля че няма нужда да обяснявам защо.
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X