Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОБСЛУЖВАНЕ на JEEP GRAND CHEROKEE 3.0 CRD SUMMIT 2016

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • За тия пари аз бих я обслужил. Тъкмо ще ми заредят и миячката!
    Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

    Коментар


    • Първоначално публикуван от cvetang Преглед на мнение
      ...
      Полезно инфо, но по- добре прехвърли постът в друга тема за WK/ WH или отвори нова тема. Тук обсъждаме WK2 2011+ и е кофти да мешаме различни модели в една тема, особено ако някой търси конкретна информация за даден модел- година Jeep. 3.0CRD в WK2 не е мерцедесов.
      R 727cc BB KIT
      ZJ V8
      WK2 V6

      Коментар


      • Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
        За тия пари аз бих я обслужил. Тъкмо ще ми заредят и миячката!
        И аз и ве4е имам уговорен час за приемане. Отделно имам по гаранцията на Униконекта една малка забележка, която Алианц ще поеме.

        JEEP Grand Cherokee WK2; 184kW (250 PS), 2017 г.
        Тел: +359 887 847261

        Коментар


        • Здравейте, колеги отново.
          Вчера ми се наложи да прехвърля TMPS -ите си от една джанта на друга и май стана ядец.Нещо не можах да си извадя старите и да освободя мястото за тези,които искам да монтирам.Останах с впечатлението,че не могат да се махат след като ведъж вече са монтирани. Искам да Ви попитам, имате ли представа, дали могат да се махат и ако да по какъв начин?Гледах разни видеа, но там все представят такива,които се монтират с гаечен ключ, а моите са все едно обикновени, които за да се махнат трябва да се прережат. Имате ли представа, къде мога да разбера, дали могат да се свалят от джантата тези пущинки и по какъв начин разбира се. Ще съм много благодарен всекиму.
          JEEP Grand Cherokee WK2; 184kW (250 PS), 2017 г.
          Тел: +359 887 847261

          Коментар


          • Трябва да си купиш нови винтили и да преместиш само датчиците.

            Коментар


            • Мерси, Пламене. Аз изгледах маса клипове в тубата, но никъде не попаднах на такива като моите, всички бяха със закрепване с ключ гаечен.
              JEEP Grand Cherokee WK2; 184kW (250 PS), 2017 г.
              Тел: +359 887 847261

              Коментар


              • Първоначално публикуван от ivaningbg Преглед на мнение
                Мерси, Пламене. Аз изгледах маса клипове в тубата, но никъде не попаднах на такива като моите, всички бяха със закрепване с ключ гаечен.
                Нищо не режеш
                Отвиваш винтчето от вентила и завиваш на другата джанта ТПСа (малко винтче отдолу срещу вентила)
                Има в много от гумаджийниците
                И Жоро има тема
                Вентилите са с резба , отдолу и вътре
                Май нямаше значене за обучаване
                Отлепи гумата от джантата на 180 от вентила , после откъм вентила я натисни , отвий ТПСа и монтирай другата гума без датчик
                После го завивай по обратниа ред
                Така се чупят никога
                Шот 150 кинта
                Успех
                Последно редактирано от jeko47; 23-11-19, 00:07.
                Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

                Коментар


                • Мерси, Милене. На старите ТПС-и до дек.2015 са махат много лесно, след като със шестограм се отвиват, като предварителноо съм махнал гумата.Но от януари 2016 (тези,които са за моя модел) сякаш са вкарани във вентила така,сякаш никога да не се налага да ги вадиш. Много е вероятно да бъркам. Относно Жоро, той имаше 2013г, не съм му чел темата да си призная, но той имайки от старите (до дек. 2015), едва ли е знаел за тези от 2016 нататък. Аз видимо проблемът ще го реша много по-лесно и дори неочаквано, като си дам направо зимните гуми с ТПС-ите дето исках да ги махам на едиин приятел, който ще си купува оттук същия модел, само че чисто нов , само на 5 км. Дилърите му направиха оферта за джанти с гуми зимни 265/18/60 от 2500 Евро. Колата му купужайки я от Германия не разполага с допълнителна европейска гаранция от 2 години, след като изтекат първоначалните 2 от производителя. Причината била, че колата е поръчана номера на рамата за България, но явно дилърът тук в Германия намира моя приятел за клиент за цена от 50.000 Евро, а нашите в Бг под 130.000 лева не искат да му свалят цената.И той сега ще идва от Варна да я купи тук и ще я върне пак там да си я кара по живо и по здраво. Не разбирам още как така не се научиха в Бг търговците, че с 3 продажби в годината нямаш перспектива и не се печелят така клиенти. Освен това, тия чорбаджии не осъзнаха ли,че не живеем в затворена система и че всеки за 1000 евро разлика и печалба ще тръгне да се поразходи из широкия свят.
                  JEEP Grand Cherokee WK2; 184kW (250 PS), 2017 г.
                  Тел: +359 887 847261

                  Коментар


                  • Така, обслужих за 3ти път колата си на 16.000км след последната инспекция преди 5 дена, смениха маслото с филтъра, пробката с уплътнението, задната ми чистачка (беше закъсана) и ми сложиха последната софтуерна версия 17.46.01 на мултимедиа конзолата, тъй като по гаранция имах рекламация. При фаворитите на телефонните ми настройки преди това изчесваха запаметените имена и номера. В един немски форум видях,че на новите коли се слага тази последна версия, и се уредих и аз с нея. Ако обаче отидете на официалната страница на МОПАР и зададете VIN-а си ще Ви каже, че сте с версия 17.09.17 ъп то дейт. Явно обаче това не е така. Освен това разбрах защо от време на време ми бъгясва цялата мултимедия (закеркенечва и навигацията, радиото, телефона и музиката), защото се оказва,че използвам за слушане на музика УСБ стик или СД карта с обем повече от 8 ГБ. В момента съм напълнил една СД карта с 23 ГБ и ако много търся из картата музика блокира всичко. За да се "отърва" от това трябва да спра и да изгася мотора за поне 5 мин. В Дийлърския отдел ми казаха просто да намаля обема на използваната памет.
                    По отношение на ТMPS--ите се оправих лесно. В Ебей един продава за 80 Евро 4 бр програмирани за модела ми такива сензори и той ми ги програмира и прати. Инъче свалянето на старите беше лесно със 6-тограмм 4-ка.
                    JEEP Grand Cherokee WK2; 184kW (250 PS), 2017 г.
                    Тел: +359 887 847261

                    Коментар

                    Активност за темата

                    Свий

                    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                    Зареждам...
                    X