Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Взех решение да НЕ продавам: Cherokee Liberty

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Взех решение да НЕ продавам: Cherokee Liberty

То има резевоари и резервоари! ! !

Коментар

Мда
      Нищо не ми говори....
      Аз мога да ти кажа че с ТЛК 200 бензин съм имал случай - не стига до Бургас.....
      Не за друго ми да видя този дет ми е в полезрението как гори.
      Ма така като гледам твоя разход май го водиш л/мин.
      Поздрави!
      VITARA, SAMURAI
      FIAT PANDA 4x4 CABRIO
      RENAULT ESPACE QUADRA
      ...и едно сивикче за града...

Коментар

Използвам фабричния резервоар. Чак до l/min не ми е стигал разхода през ДВГ-то.
        Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
        „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
        LZ1EMS

Коментар

Първоначално публикуван от jja Преглед на мнение
          ......
          Първоначално публикуван от sdg Преглед на мнение
          ......
          Я вие двамата, се разберете с този третия и елате да си клюкаме на по кафе

Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнение
          Един колега тук продаваше "Sahara".
          Те клавиатурните биячи и еб@чи и гравитацията дори не зачитат ..... разбери се с горните двама за кафето ( в този час не е кафе)
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Повдига се много лесно.4 четири тампона оригинални закупени от us се монтират под пружините.зависи от модела.моя jeep liberty2.4бензин.сега е повдигнат близо 7 см.имам каталог за всички моделеи jeep.ще ти кажа от каде да ги поръчаш.изобщо не се клати.тия пичове у форума нещо те клатят!0887241176 Благоевград.

Коментар

Първоначално публикуван от petrobb Преглед на мнение
              сега е повдигнат близо 7 см.........
              И полуоските са застанали под ъгъл.
              Първоначално публикуван от petrobb Преглед на мнение
              ...от каде..не се клати.тия пичове у форума нещо те клатят.....
              От къде да знам, че във форма ще се появи човек който много разбира и ще ме разкрие след толкова години ремонт на джипове.....недей с рогата напред още от първите постове.
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Амии реално може да е 7см но не над фабричното а над реалното къмм момента на инсталиране на лифта. Фабричните пружини бързо увисват и колата слиза надолу. При мен точно 7см се получи нагоре от това дето беше преди лифта. 4см лифт и 3см наваксване на увисването на фабричните пружини.

Коментар

Значи от производствената линия слизат ,,наточени" и след това бързо им ,,увисва".

При това положение, как очакваш да се развиват нещата с новите пружини
                  LZ1EMS

Коментар

Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнение
                    Значи от производствената линия слизат ,,наточени" и след това бързо им ,,увисва".
                    Това
                    При това положение, как очакваш да се развиват нещата с новите пружини
                    Исках да ти помогна.аз жипа го карам 3 г. по-гората.проблема си остава твои.А това не е ремонт.насила не можещ да дадеш

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                      Я вие двамата, се разберете с този третия и елате да си клюкаме на по кафе
                      С най-голямо удоволствие ще участвам в черококорска сбирка при теб, стига да ни приемеш; само че този уикенд пътувам, евентуално следващия - 21/22.11. Тъкмо може да се окаляме в ливадата и да изпечем няколко лимонови резенки ;-), ако ситуацията позволява.

Пропуснал съм и няколко мнения, та още $0.02:
                      - Фланци:
                      - действително, след слагането на фланците, с 245-ици хвърляше кал по вратите чак до тавана; MOPAR-ски калобрани решиха проблема; при мен не се е налагало никакво преправяне на калниците със заводския размер гуми (235/70/16); с 245/70/16 се наложи подвиване навън (напред) на долна част на предната броня, но не се наложи т.нар. pinch weld модификация в задната част на предните калници
                      - при мен возията се подобри след слагането на фланците (в сравнение с повдигната джипка без фланци; без повдигане и без фланци возията беше най-добра); завиването стана малко по-нелинейно заради това, че оста на въртене на гумите се измести още по-далече от средата им, но свикнах, пък и се намали "радиуса на обратен завой"
                      - не съм забелязал окачването отпред да има механизъм, по който чрез регулиране да се компенсира повдигането -- джипката просто става по-висока и се клати повече странично; иначе сходимостта (баш "реглажа", както се казва) се настройва по-лесно без фланци; вместо фланци бих предпочел т.нар. Moab джанти от Wrangler TJ, както отбеляза jaa, но по нашите ширини не намерих такива, а от САЩ транспортът е умопомрачителен

- Разход: YMMV , при мен с лифта, носачите, броните, фланците, гумите, Торсените и другите предобрения, разхода е грубо 21л/100км градско, 16л/100км магистрала, 14л/100км първокласен път; преди интервенцията беше с по 2л/100км по-малък

Коментар

Добре де, а моят защо не е "увиснал", като вече направи 10 години? А, както вече писах, доскоро го карах с 245/70/16 без никакви проблеми и без да допират гумите никъде. Ако толкова бързо се смачкват оригиналните пружини вече щеше да е постоянно на bump stops тампоните при всяка по-голяма неравност на пътя.
                        Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
                        First impression is not always true. Get inspired.
                        Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
                        Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Разход: YMMV , при мен с лифта, носачите, броните, фланците, гумите, Торсените и другите предобрения, разхода е грубо 21л/100км градско, 16л/100км магистрала, 14л/100км първокласен път; преди интервенцията беше с по 2л/100км по-малък
                          т.е. преди ,,лифта" И при теб разхода е надвишавал този на ,,Sahara"
                          LZ1EMS

Коментар

Първоначално публикуван от Алекс Маринов Преглед на мнение
                            Добре де, а моят защо не е "увиснал", като вече направи 10 години? А, както вече писах, доскоро го карах с 245/70/16 без никакви проблеми и без да допират гумите никъде. Ако толкова бързо се смачкват оригиналните пружини вече щеше да е постоянно на bump stops тампоните при всяка по-голяма неравност на пътя.
                            Възможно е да е. Какво е разстоянието от главината до ръба на калника? Фабрично до колкото разбрах след 2003-та е 19 инча (преди това е повече, т.нар pre-lowered). При мен беше 18 инча като взех колата а я взех на 46000 и нямаше следи да е карано офроуд или да е теглено с нея.

- Разход: YMMV , при мен с лифта, носачите, броните, фланците, гумите, Торсените и другите предобрения, разхода е грубо 21л/100км градско, 16л/100км магистрала, 14л/100км първокласен път; преди интервенцията беше с по 2л/100км по-малък
                            При мен след лифта и новите гуми нямаше никаква промяна в разхода. Средния ми разход и преди и след лифта е 16.5 на газ. В града е 20 газ/19 бензин. По магистрала със 140 е между 15 и 16 газ на бензин не съм карал да видя. Това говорим каране само на задно не фул-тайм.
                            Последно редактирано от Чавдар (V93); 12-11-15, 16:00.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20151112_150903.jpg
Прегледи:1
Размер:54.8 КБ
ID:5690733Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20151112_150903.jpg
Размер:54.8 КБ
ID:5690733

Име:20151112_150942.jpg
Размер:71.2 КБ
ID:5690734

Име:20151112_151012.jpg
Размер:88.6 КБ
ID:5690735Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20151112_151012.jpg
Размер:88.6 КБ
ID:5690735

Име:20151112_151038.jpg
Размер:54.4 КБ
ID:5690736

Име:20151112_151046.jpg
Размер:75.5 КБ
ID:5690737

Име:20151112_151100.jpg
Размер:133.1 КБ
ID:5690738Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20151112_151100.jpg
Размер:133.1 КБ
ID:5690738

Име:20151112_151200.jpg
Размер:103.9 КБ
ID:5690740

Име:20151112_151220.jpg
Размер:141.8 КБ
ID:5690741

Име:20151112_151315.jpg
Размер:121.8 КБ
ID:5690742Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20151112_151220.jpg
Размер:141.8 КБ
ID:5690741

Име:20151112_151140.jpg
Размер:70.6 КБ
ID:5690739
                              Последно редактирано от Чавдар (V93); 12-11-15, 15:58.

Коментар

Първоначално публикуван от jja Преглед на мнение
                                Има и по-евтини начини да се повдигне леко - http://www.offroad-bulgaria.com/show...52#post2852052

Сега, то е ясно че като се премести центъра на тежестта няма как пътното поведение да остане съвсем същото. Предполагам при екстремни ситуации ще си даде отражение. При нормално шофиране не се усеща разлика при мен.

Да колега petrobb споменали сме за това което си инсталирал вече още в началото на темата. Не е идеята да се прецакваме тук

Би трябвало да си получил 1.5 инча лифт над фабричното по този начин ако си инсталирал само Дейстар-а.

Измери разстоянието между центъра на главината и ръба на калника и ще разберем какъв точно ти е лифта. Така както си го мерил играе и размера на гумите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X