Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помогнете със съвет моля

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Помогнете със съвет моля

ха ха
    Искрено ме развеселяваш.
    Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

По - добре се весели ,човече, отколкото да ръсиш глупости!

Коментар

Първоначално публикуван от stilnik Преглед на мнение
        По - добре се весели ,човече, отколкото да ръсиш глупости!
        Защо глупости ? Сам обясняваш по-горе, че колата се нуждае буквално от рециклиране, щом я закупиш. Пък трябвало "да се кара като джип" ? Как се кара джип, айде светни ме поне мен, щото аз с едно "Либърти" от 2004 г. вече 6 години, почвам седма, карам така - паля, лоста на D, пристигам, лоста на Р, гася. Като дрънне камбанка за свършващи бензин или вода в чистачките - наливам. Е, дебна и кога ще дойде време да се сменя масло в ДВГ, де, виж на "Хемито" дрънчи камбанка и за това, ама него го карам само от 3 години, сигурно вече е на последни издихания преди разпад, щото не знам как се кара джип ?
        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
          Защо глупости ? Сам обясняваш по-горе, че колата се нуждае буквално от рециклиране, щом я закупиш. Пък трябвало "да се кара като джип" ? Как се кара джип, айде светни ме поне мен, щото аз с едно "Либърти" от 2004 г. вече 6 години, почвам седма, карам така - паля, лоста на D, пристигам, лоста на Р, гася. Като дрънне камбанка за свършващи бензин или вода в чистачките - наливам. Е, дебна и кога ще дойде време да се сменя масло в ДВГ, де, виж на "Хемито" дрънчи камбанка и за това, ама него го карам само от 3 години, сигурно вече е на последни издихания преди разпад, щото не знам как се кара джип ?
          Да си жив и здрав и да си караш колите ,както намериш за добре , нали сме демокрация!
          Последно редактирано от stilnik; 14-09-15, 10:40.

Коментар

На това нещо проблемът му не е само в двигателя. Не случайно дадох по-горе линк към тази историческа тема.
            Казах вече , че ще се обърне на лакардии темата, а ти си основен подстрекател с разни препратки.
            Някъде и в двете теми, които си посочил, бях писал че ще направя от това автомобил и така стана.Не знам защо си силно заинтригуван от конкретният автомобил, но да систематизирам нещата:
            -наследените проблеми по колата бяха точно от отношение като към тоалетна от предишният собственик,въпреки афишираните му знания ,професия и титли.
            -решението на проблемите се оказа нелесна задача-заради афиширани във Форума "разбирачи" на дизелов Гранд, които сбъркаха генерално подхода при наличие на масло в антифриз и други неща. Това ми костваше малко излишни нервни клетки,пари и време.
            След като се намериха правилните хора за оправянето не оттук, колата не се е спирала във всякакви условия и отдавна изплати усилията.
            Да ти напомня , че имам и Чероки 2,5. Неговата вярна служба и до момента , бе повода и за придобиването на 3,1.Да не помислиш, че съм някакъв фанатизиран фен на дизелов Джип-имаме още 7 автомобила във фирмата.
            Та така . Смея да твърдя , че вече Гранда е в състояние , отговарящо на обявата за продажба тогава.

А , на един друг заяждач да отговоря превантивно-не , не продавам и двата Джипа.
            Изводите за мен са ясни-седянката тук не е последна инстанция.

П.п. С какво бе полезна темата за питащият,нещо зачезна?

Коментар

Първоначално публикуван от ALEX_Z Преглед на мнение
              Не знам защо си силно заинтригуван от конкретният автомобил
              Струва ми се, че е най-нашумелият във форума Първо Carburettora го хвали-хвали-хвали-хвали... с безкрайни отчети какви подобрения и нововъведения му е направил, после пък се развихриха дебати за следпродажбеното му състояние.
              Първоначално публикуван от ALEX_Z Преглед на мнение
              П.п. С какво бе полезна темата за питащият,нещо зачезна?
              Сигурно се е уплашил... Може след време да пусне тема с питане за "Киа" или друго.

Коментар

Ще се уплаши, защото се говори от хора които на практика не са и виждали такъв джип
                Масла и други консумативи за джип-ове с ниски надценки на www.charkove.com

Коментар

Първоначално публикуван от peter3d Преглед на мнение
                  Ще се уплаши, защото се говори от хора които на практика не са и виждали такъв джип
                  В конфликт на интереси си Тия дето са виждали, са заляли форума с оплаквания и/или питания как да решат този или онзи проблем. Другите четат и си правят изводи.

Коментар

В конфликт на интереси си Тия дето са виждали, са заляли форума с оплаквания и/или питания как да решат този или онзи проблем. Другите четат и си правят изводи.
                    Нормално, каза се - броя на 3.1 и 2.7 е много повече от на бензиновите.
                    А относно конфликта на интереси - заповядай на място и оглеждай мотора колкото искаш, ако намериш проблеми по него ще те давя в бира 3 дни

Коментар

Първоначално публикуван от peter3d Преглед на мнение
                      Нормално, каза се - броя на 3.1 и 2.7 е много повече от на бензиновите.
                      3,1 - 10,01 % от всички.
                      2,7 - 13,24 % от всички, пак там.
                      Както и:
                      Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                      Имам съмнения че собствениците на бензинови са повече.
                      Просто не пишат във форума защото нямат грижи.

Коментар

Да, от всички във форума. Който следва да е 100%-тово мерило за измерението на пазара

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X