Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помогнете със съвет моля

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помогнете със съвет моля

Здравейте,
    имам желание да си купя Grand-че, 1999-2002, дизелче, автомат. По натура не съм offroad личност и ме притесняват описанията от типа: Нали всички знаят за проблемите на 3.1... е аз нищо не знам за тях и не намерих къде да прочета за тях.... Има големи разлики в цените, които виждам в мобилето и не мога да си ги обясня... с две думи, молбата ми е, ако някой не го мързи, като на пълен дилетант да обясни как се избира такава джипка... Предварително благодаря!!!

От: Помогнете със съвет моля

Значи ще ти го кажа така, ако не искаш да сринеш семеиния си бюджет на "0" и да си скубиш косите, защо го купих т'ва недоразомение на инженерната мисъл. Не си купувай гранд 3.1

Коментар

По лесно е да питаш за нещо което е дъвкано вече 10 години!
      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от FABARM Преглед на мнение
        Значи ще ти го кажа така, ако не искаш да сринеш семеиния си бюджет на "0" и да си скубиш косите, защо го купих т'ва недоразомение на инженерната мисъл. Не си купувай гранд 3.1
        Мерси за съвета, а за 2.7 какво ще кажеш?

Коментар

Ако ти се кара дизелов гранд 2.7 е модела, е и тои си има болешки но като цяло е по добър от тоя кенеф 3.1

Коментар

Здраво!
            Читам тука низ форумов многу разни мислења за JGC и со многу од нив не сум согласен дека е мнооогу скапо да се одржува. Се зависи од состојбата во која е Jeep-от. И Лада да земеш ако е скапаница и секој ден да менуваш нешто исто е скапо. Дилемата помеѓу дизел и бензинец ја имав и јас. Меѓутоа еден пријател ми помогна да ја разрешам многу едноставно.
            1.Чувството кога возиш V8 е ненадминливо.
            2.Потрошувачката на гориво е 20 литра бензин 15 литра дизел. Кај нас во пари (претпоставувам и кај вас) 1литар дизел = 2 литра гас па излегува поекономично со гас.
            Јас имам JGC WJ 4.7 1999 год. од Словенија си го донесов. Многу сум задоволен. Во одлична состојба е и ептен прави кеиф.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:uploadfromtaptalk1441973632701.jpg
Прегледи:1
Размер:171.8 КБ
ID:5680203Натиснете снимката за да я уголемите

Име:uploadfromtaptalk1441973665653.jpg
Прегледи:1
Размер:190.6 КБ
ID:5680204
            Многу поздрав.

Коментар

Първоначално публикуван от alexves Преглед на мнение
              Мерси за съвета, а за 2.7 какво ще кажеш?
              Вземи си формулирай въпроса категорично,защото иначе освен лакърдии писани многократно, друго няма да произлезе от тази тема.
              Аз си карам "кенефа" 3,1,сигурно защото не знам че е такъв. Но, понеже един ти каза че е такъв , айде да чуеш от някой че и 2,7 е такъв?Докъде ще я докараш така?
              Първият въпрос ти беше доста по-смислен.

Коментар

Първоначално публикуван от nebojsaMKD Преглед на мнение
                Здраво!
                Си добрО дОшел, и друже Зоран е от Македония и той е доволен от неговия "Гранд" .......само дето се мъчи да го убие

Първоначално публикуван от alexves Преглед на мнение
                Здравейте,
                Звънни.....
                0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от ALEX_Z Преглед на мнение
                  Аз си карам "кенефа" 3,1,сигурно защото не знам че е такъв.
                  Ахъм... Радвам се, че сте го сглобили най-накрая
                  България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Е, кенеф чак не е - тоалетна, може би.....
                    Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Стига бре да обиждаш на кола е същото като да кажеш че жена му е грозна или друго....!!!
                      Всяка си има чар , както казва един мой приятел една е пухкава друга с характер и т.н.
                      Еди Рангелов : 0885 088 444
                      Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

По - добре поговори лично с някой, независимо кой двигател има.
                        WG Limited 2.7 CRD 02
                        WG Overland 2.7 CRD 04/05

Коментар

Първоначално публикуван от edirangelov Преглед на мнение
                          Стига бре да обиждаш на кола е същото като да кажеш че жена му е грозна или друго....!!!
                          Всяка си има чар , както казва един мой приятел една е пухкава друга с характер и т.н.
                          WJ 3,1 явно са с "тежък характер".
                          България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Стига с тези глупости "кенеф " , "недоразумение" и прочие. Това ,че сте си купили бараки, на не знае колко години, и искате да не създават проблеми ,го няма никъде. Всяка кола на 15, 20 години си има проблеми. Ако ги отстраниш по време на експлоатацията , продължаваш да караш нормална кола. А това , че някой е заменил 3.1 със случайно читав 2.7 , и от това прави заключение за качеството на на 3.1 е съвсем друга тема.

Съвет: Ако ти хареса 3.1 , вземи го. С разликата в цената ще си го направиш , и ще знаеш ,че ще имаш ДЖИП. Останалото са празни приказки!

Коментар

Първоначално публикуван от stilnik Преглед на мнение
                              Съвет: Ако ти хареса 3.1 , вземи го. С разликата в цената ще си го направиш , и ще знаеш ,че ще имаш ДЖИП. Останалото са празни приказки!
                              Ще знаешче имаш американски ДЖИП с италиански дизел. Мотора като характеристики не е лош, обаче технически е тотално недоразумение.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X