Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поръчка на добавка за диференциал

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Поръчка на добавка за диференциал

Здравейте колеги,
    тъй като имаше сравнително голям интерес към добавките, мисля да поръчам още няколко бройки за колегите, които нямат възможност да го направят сами:

http://www.ebay.co.uk/itm/3112486761...%3AMEBIDX%3AIT

Цената с доставката излиза 30 лв.
    Който иска, моля да пише... ще чакам до петък 15.05.2015.

От: Поръчка на добавка за диференциал.

+1 а плащането как?
    O888 749-O86
    C20LET 4x4 198 kW 370 Nm - любимата
    NC 750

Коментар

Ми ако си от София, кеш...

Коментар

Аз също бих се включил с една бройка, но ако ви се занимава с изпращане с куриери и наложен платеж.
        Благодаря!
        Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
        First impression is not always true. Get inspired.
        Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
        Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

+1 за мен
          Пусни ми един телефон да се чуем и да се разберем къде да ти донеса паричките
          Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 02
          BMW Е46 330d 04

Коментар

Не се бях замислял за пращане по еконт, но като съм се хванал на хорото,ще го изиграя... Колкото до парите, аз ще ги поръчам и платя добавките и като дойдат ще пиша в темата и ще дам координати за връзка. Колегите извън София ще помоля да ми пратят на лично адрес, телефон и имена, за да мога да им ги пратя.

Разчитам на корекността ви, защото иначе ще се озова с някакъв брой течности, които ще се чудя какво да правя, а те даже и не стават за пиене

П.п. ако ги поръчам в петък, ще дойдат поне 2 седмици след поръчката, така че имайте търпение.

Коментар

Колега jamaika хиляди благодарности за спестените ми разправии
              И пак казвам (пиша) ....пусни ми един телефон за да ти донеса паричките в аванс.......да не се притесняваш.
              Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 02
              BMW Е46 330d 04

Коментар

От моя страна няма да има никакви проблеми. Както писах и на Л.С. мога да внеса парите и и предварително по банков път, ако прецените за нужно.
                И аз благодаря за усилията по такава колективна поръчка!

Коментар

Предпочитам да ги поръчам предварително и аз да ги платя, да не се окажа аз после в неловко положение...

Коментар

Два въпроса малко встрани. Но са по темата и предполагам доста са се змисляли по тях.
                    1. Колко е трайността на мопарската добавка?
                    2. На колко хил. км си сменяте маслата в диференциалите? /чел съм какво казва производителя, но все пак/
                    WG 2.7 CRD

Коментар

От: Поръчка на добавка за диференциал

Колега поръчай и на мен една ?

0888535011 Гранд чероки 3100д и да се разберем за плащането

Коментар

m4r1qn -1
                        Hito - 1
                        Yordan Petrakiev - 1
                        Алекс Маринов - 1
                        Traun - 1

До тук 5 заявки...

Коментар

Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнение
                          1. Колко е трайността на мопарската добавка?
                          2. На колко хил. км си сменяте маслата в диференциалите? /чел съм какво казва производителя, но все пак/
                          По т.2 - според производителя и дядо Владо - на 50 000, според Кинекс - на 25 000 км.
                          По т.1 - много теми с въпрос за трайност на разни масла има и отговор... няма. Аз имам напр. ATF+4 отпреди 3, дали не станаха и 4 години, от първите поръчки на Жоро_ЦСКА, неотварян, беше за "Либито", но пробегът му рязко спадна с появата на "Хемито" и имам още около 5000 км. до смяна (на 50 000, въпреки, че в книжката дават за АСК на 100 000 км.), мисля да си го "люсна" безгрижно в кутията, пък ще видим. Според мен, добавката, ако не е разпечатвано шишенцето, ще изкара поне десетина години.
                          България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                            По т.2 - според производителя и дядо Владо - на 50 000, според Кинекс - на 25 000 км.
                            По т.1 - много теми с въпрос за трайност на разни масла има и отговор... няма. Аз имам напр. ATF+4 отпреди 3, дали не станаха и 4 години, от първите поръчки на Жоро_ЦСКА, неотварян, беше за "Либито", но пробегът му рязко спадна с появата на "Хемито" и имам още около 5000 км. до смяна (на 50 000, въпреки, че в книжката дават за АСК на 100 000 км.), мисля да си го "люсна" безгрижно в кутията, пък ще видим. Според мен, добавката, ако не е разпечатвано шишенцето, ще изкара поне десетина години.
                            Мъ точну!Не се ли махне станиолчето дето е запИчатано с него,няма окиси , няма проблеми!
                            Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
                            0888854582
                            Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
                            Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

Първоначално публикуван от jamaika Преглед на мнение
                              m4r1qn -1
                              Hito - 1
                              Yordan Petrakiev - 1
                              Алекс Маринов - 1
                              Traun - 1

До тук 5 заявки...
                              Ако не е късно, моля да се промени крайната "класация" така:
                              Hito - 1
                              Yordan Petrakiev - 1
                              Алекс Маринов - 2
                              Traun - 1

До тук 5 заявки, но за 6 броя.
                              Мой приятел днес реши, че иска един брой и за неговия Jeep Liberty.
                              Поздрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X