Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Грешка 0700

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Грешка 0700

Първоначално публикуван от traun Преглед на мнение
    БЛагодаря!А такъв DRBIII Scan tool прибор къде/кой има че да се разбере какъв точно е проблема?
    Еди Рангелов.
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Здравейте.Онзи ден в големите студове сутринта като изкарах джипката от гаража нямаше проблем.Жял ден сстоя на студа.Вечерта като се прибираш,пред гаража светна чека.Проверка с ключа показа Р0702-нещо си в трансмисията.Реших,че е нещо оментно,но така и на др.ден.Понеже се ядосах,решението беше,каране доката спре.В събота го разходих малко по на далече и след около 10-на км. чека си угасна и за сега не е светнал.Според мен нещо беше позамръзнало и като се постопли и влезе в нормален режим се оправи.
      Jeep Grand Cherokee 2.7 crd-2002 год.

Коментар

Няма да са шашкъш!И при мен така ама след консултации с Деди и Стоян от Пловдив не се притеснявам.Както съм описал по-горе,тази година в началото на студовете ми врътна номера,спрях,угасИх,запалИх и от тогава няма ядове!А дано.Стоян ми каза да си проверя кабеляците около скоростите ама тва ша стане нАпролет!Ако имаш възможност /сушина и се вика/,откачи и закачи буксата поне-на скоростите де!И с малко контактно спрейче!
        Последно редактирано от traun; 12-01-15, 19:29. Причина: граматикаааа................
        Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
        0888854582
        Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
        Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

Аааа никакво шашкане.Гас докато пре напълно и тогава причината ще е видима,а не да се гадае.
          Jeep Grand Cherokee 2.7 crd-2002 год.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X