Е са ходих да замеря с мултицет акумулатора-11.66v.Тва след 24 часов покой.Довечера за всеки случай ще го хакна у мазето на зарядно за нощес.
Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
0888854582
Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!
По-интересното е на колко волта пада при стартиране на двигателя. От там идват евентуалните проблеми с акумулатор.
Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
First impression is not always true. Get inspired.
Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
Reading is sooo boring, unlike writing!
Е та сложих му го.............зарядното.Да видим.Може пък и да се размина сега със закупуване.
0888854582
Добро утро.Днес акумулатора зареден и мултицета показва 12.67v.След няколко часа тръгвам за гръцко с камиона и жипа ще седи поне 30 часа.Да видим как ще се държи!Направи ми впечатление че колата запали доста по леко.Какво имам предвид.В една друга тема бях писал че имам проблем с новия бензинов филтър.В смисъл че тряа да контактувам няколко пъти че да качи бензин.Клапана в филтъра нефелен.Е днес изконтактувах един път и на втория път запали след около три сек.Преди не ставаше.Не казвам че филтъра е наред,напротив.Като запали колата и в първата минута започва едно пеене в филтъра!Един такъв повишаващ тон.Та така.А дано да е от батерията.Ааа...и радиото не ми иска код!!!
И клемите ги почистих,макар че си бяха добре.
Айде поздрави.
0888854582
Мамка му и прасе!!!От как фана студа пак ми даде тая грешка Р0700.Тва кат я запаля сутрин докато е студено.Даже оня ден за малко /200-300 метра/ влезна в авариен режим.Спрях,загасих,запалих и колата си тръгва без проблеми.Ходих при Деди,тва в петък,изчисти грешките и по живо по здраво си се прибрах.Вчера,събота,нали фана студа /не знам има ли значение ама през останалото време от годината проблема го нямааа.../ и сутринта пак, чека се опули и 0700.Даже и в авариен режим не влезе!И си карАх.
Съвета на Деди е да карам тъй докато не покаже нещо реално.
Ама е много дразнеща тая ламБа /чека де/!
0888854582
Ама ти акОмОлатора не го смени, а ? На колко години е ? Щото тия коли по правило са си със заводския акумулатор. На "Либито" ми се предаде през осмата година от живота си, на "Хемито" ми май-май гони десетилетка.
В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Ама ти акОмОлатора не го смени, а ? На колко години е ? Щото тия коли по правило са си със заводския акумулатор. На "Либито" ми се предаде през осмата година от живота си, на "Хемито" ми май-май гони десетилетка.
Аааа..........смених го още лятото........Не е от него...
0888854582
Да де , но триене на грешка не е отстраняване на проблем
Ми дай ъкъл де да барнем че да отстраним проблема!!!
Начи.....тая грешка означава : 0700 - Transmission Control System (MIL Request) или тва ми обажда OBD2-то...
И по подробно : This code indicates that the EATX (Transmission controller) has an active fault and has illuminated the MIL via a BUS message. The specific fault must be acquired from the EATX via a DRBIII tool. (Input or Output Speed Sensor failures often cause this code and are a common failure part on WJ Grand Cherokees).Ще помоля за адекватен превод.През преводача някак си не се получава, поне за мен.
0888854582
0700 - Transmission Control System (MIL Request) Грешка в системата за управление /контрол/ на трансмисията предизвикваща включване на MIL лампата /MIL- Malfunction indicator lamp индикатор за неизправност в електронните системи за управление на двигателя, трансмисията и т.н./
Този код за грешка индикира наличието на активен проблем в EATX (Transmission controller) EATX= Electronic Automatic Transmission / Transaxle Controller и предизвиква включването на MIL лампата на таблото през информационната шина - BUS. Конкретната /точната/ причина трябва да се получи чрез DRBIII Scan tool - диагностичен прибор. Input or Output Speed Sensor - проблемен Входен или изходен сензор /датчик/ за скорост на кутията е честа причина за този код за грешка при WJ Grand Cherokee
Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
First impression is not always true. Get inspired.
Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
Reading is sooo boring, unlike writing!
0888854582
Коментар