Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От Дядо Коледа-JEEP COMMANDER 4.7 L V8

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: От Дядо Коледа-JEEP COMMANDER 4.7 L V8

Не знам дали е Таньо,но се намират срещу Победа,малко по напред и отсреща,последното хале.МОЛ-а беше Панайот някой си,но с лаптопа беше друго момче.

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
    Това дето сигнализира при 120 км/ч стандартната камбанка ли е, която звъни при непоставен колан, при свършваща течност за чистачки, забравен ключ, неизгасени фарове и т.н., или е друг звук ? Ако е стандартната - трябва да може да се изключи софтуерно, ако е допълнителна - да се намери и ... отскубне.
    На мен ми се струва,че е същата,но дрънчи с различна скорост.За скорост е бавно,с интервал,а за фарове-бързо,За колан-веднъж и после започва по често.Според мен е една пищялка,а я управлява компютъра.То момчето с лаптопа го намери,но не му дава да го промени.Иска някакъв по специален достъп.Арабска му работа.
    Mercedes-Benz - M-class (W164) - ML 550 (388 Hp) 2008
    Mercedes-Benz - Е-class (W211) - 4matic (224 Hp) 2008

Коментар

Както казва Боголюб, намери пищялката и я елиминирай физически , едва ли е само тя и вероятно за съществените опасности се сигнализира по алтернативен начин !
      0899 шест5313нула
      За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
        Както казва Боголюб, намери пищялката и я елиминирай физически , едва ли е само тя и вероятно за съществените опасности се сигнализира по алтернативен начин !
        Не, не съветвам да се елиминира физически, ако става въпрос за фабричната камбанка, виж, ако е някаква друга - да. Фабричната си е много полезна - при забравени фарове, габарити, забравен ключ, привлича вниманието при наближаване на резерва на горивото, предупреждава преди да ти свърши течността в чистачките, като спадне налягането в някоя гума (if equipped, разбира се ) сигурно има и една камара други предупредителни функциЙ, до коЙто по-добре да не се стига - прегряване на АСК, проблем със спирачките и т.н. Всичко това е съчетано с изписване на съобщение на дисплея + евентуално светване на някоя предупредителна лампа, но не винаги, а не може все да се звериш в дисплея, нали трябва и пътя да гледаш.
        А щом дрънчи фабричната - значи има начин да се премахне този точно сигнал с дилърски скан-туул.
        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

По-скоро е някакво следфабрично Дубайско изпълнение баш тая камбанка, която е добавък към друга, фабрична
          0899 шест5313нула
          За всекиго по нещо

Коментар

Приятел имаше преди повече от 10 години една "Витара", маскирана като "Geo Tracker", тя така пищеше (ама писукаше гадно, не звънеше мелодично) при 120 км/ч и нагоре. Не можа да се пребори и така си я кара докато не я продаде. Разглабял табло, слухтял с микрофон и после пускал записа на компютър да гледа графиката на децибелите, за да разбере къде е скрита пищялката, но не можа да я открие. Иначе целият модул, все има начин да се открие къде е, ама нямам време за ровичкане: https://www.google.bg/search?q=jeep+...ation&start=10

Коментар

За доста от тези настройки /промени/ освен DRB ScanTool, трябва и един PIN /Security/ код, който в БС генерират по VIN на колата. Само с него могат да се правят подобни промени - синхронизиране на нов ключ /ако е единствен/, промяна на някои основни настройки и т.н. Писали сме и друг път за този код и че би трябвало да го има и собственика, а и че май го е имало на някой от оригиналните документи при закупуването на колата /фактура/, но до тук така и не установихме начин да го получим от дилъра. Затова проблемът може да се реши само с оригинален DRB ScanTool.
              Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
              First impression is not always true. Get inspired.
              Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
              Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Първоначално публикуван от Алекс Маринов Преглед на мнение
                За доста от тези настройки /промени/ освен DRB ScanTool, трябва и един PIN /Security/ код, който в БС генерират по VIN на колата. Само с него могат да се правят подобни промени - синхронизиране на нов ключ /ако е единствен/, промяна на някои основни настройки и т.н. Писали сме и друг път за този код и че би трябвало да го има и собственика, а и че май го е имало на някой от оригиналните документи при закупуването на колата /фактура/, но до тук така и не установихме начин да го получим от дилъра. Затова проблемът може да се реши само с оригинален DRB ScanTool.
                Да, и на оня компютърджията му искаше някакъв код.Но вече догодина ще го борим това.Весело посрещане!!

Коментар

Камбаните бяха успешно отстранени в Балкан стар-Пловдив.Днес,на връщане от Пампорово,си бяхме уговорили час и докато със сина ми разглеждахме подробно новото Гранд чероки,пихме по кафе и си тръгнахме без дубайски звуци срещу 49лв.Истински съм впечатлен от работата им и най-вече отношението към клиента.Аз им звъннах само веднъж преди Нова година,да ги питам могат ли да ми спрат дрънченето,а те след това ми звъняха три пъти докато се уговорим за час.Иначе сме свикнали-"ха,звъннал ми някой си по телефона..да го ду.."
                  Иначе от комплектациите на новото Г.Ч. стигнахме до извода,че само с 5.7HEMI си заслужава.С 3.6 няма куадра драйв,а за дизел не сме говорили.Карали сме го дизела,много добре върви,но наистина може да се каже че люлее с въздушното окачване.Обаче с амортисьори може да се поръча само 3.6.

Коментар

Един въпрос- на колко километра се сменя маслото на 545RFE

100,000 mi. (M.Y. 2000 lists 30,000 mi.) -???

Коментар

Първа смЕна на 100 000 км. (всъщност 96 000) - 60 000 мили, следваща пак я дават по книжка през 100 хил., ама съветват по форумите да се сменя на 30 000 мили, демек около 50 000 км.

Коментар

Колега вчера ти видях Командира, изпревари ме на колелото за меден Рудник.
                        Много е готин автомобила, със здраве да го караш.
                        в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....
                        Land Rover Discovery 4 & VW Touareg 3.0TDI

Коментар

Това което съм цитирал е от http://www.wjjeeps.com/service/maint..._wj.htm#ENGOIL Затова се чудех.

Първоначално публикуван от marinco Преглед на мнение
                          Колега вчера ти видях Командира, изпревари ме на колелото за меден Рудник.
                          Много е готин автомобила, със здраве да го караш.
                          Благодаря,съжалявам че аз не те видях.

Между впрочем,пукната/счупена ми е на дръжката на вратата подложката-голямото,не дръжката.Дръжката е от масивно желязо,а това отдолу е пластмаса-явно е слабо място.Гледах в нета че това цялото го сменят,но дали не се продават само подложки?Това е от Рокауто

DORMAN Part # 84088 {#1DY611D1AAK, 1PF111DVAAK}
                          Rear Left; Black/Chrome; Kit; w/Bezel
                          $72.99

Коментар

К`во правите, бе хора?! Мобилето, обява 21453228909656122 ?
                            Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                            Генчев, що си продаваш "ХЕМИТО" - обява 21454443711908883 в мобиле? Във форума те е срам / страх да го обявиш ?
                            Да бягаме и ние, що ли?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X