Да,ама не!Всъщност чаках,чаках,я от дядото,я от някой друг ,но накрая се наложи да купувам сам.Джипа беше във Варна,на някаква англичанка/с правилен волан е/ даже не и видях очите защото продаваха с пълномощни-тя от Англия,мъжът и от Индия!Десетина дни го чакахме това пълномощно и малко взех да си мисля че няма да стане,но...Международна сделка.Продаваха го Балканстар само като посредник.Имах едни притесненийца докато мине КАТ и регистрация в Бургас,че знаеш ли....Колата е 2008год. и явно е купувана в Дубай,където е работил мъжа,на огледалата пише нещо на арабски и на задното стъкло пак някаква лепенка която"не се чете".4.7 моторът е известен,мога да кажа само,че аз съм възхитен от него,супер е.АМА КОЛКО ЛИ ГОРИ? Ами до 14/100 при 100-120км/ч.Бих казал-идеално!Километрите-70000-смятам че са достоверни.Има монтиран BRC газов инжекцион.Аз така си мислех да взема бензин и да монтирам газ,но това беше вече свършено в Англия-още по-добре.Газификация на V8 е към 3хил. лева все пак.Музика Boston-изключителен звук!4.7 L -също изключителен звук,даже понякога спирам музиката.
Има някои ремонти:два шарнира-хлопат още като караш си личи.предни задни накладки,казаха/Балканстар/ че и предните дискове са за смяна,но ще ги видим,аз съм ги поръчал де.Една семеринга на хидравличната помпа леко тече-те викат-помпата е за смяна,а де.Тампони за предна стабилизираща щанга.Предно дясно колело леко задържа.Леко е забърсана на 1-2 места,все пак жена я е карала
.ATF+4 за скоростната кутия и двиг. масло,но на гърловината пише 5-20 а ми казаха че трябвало да е 5-30-дали?И естествено един въпрос-като вдигне над 120 започва едно предупредително пиукане през интервал,викам си да не е вързан с катаджиите
?Може ли някой да даде акъл,че не мога по магистралата да карам на пиу-пиу
.

Има някои ремонти:два шарнира-хлопат още като караш си личи.предни задни накладки,казаха/Балканстар/ че и предните дискове са за смяна,но ще ги видим,аз съм ги поръчал де.Една семеринга на хидравличната помпа леко тече-те викат-помпата е за смяна,а де.Тампони за предна стабилизираща щанга.Предно дясно колело леко задържа.Леко е забърсана на 1-2 места,все пак жена я е карала

Коментар