Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От Дядо Коледа-JEEP COMMANDER 4.7 L V8

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От Дядо Коледа-JEEP COMMANDER 4.7 L V8

Да,ама не!Всъщност чаках,чаках,я от дядото,я от някой друг ,но накрая се наложи да купувам сам.Джипа беше във Варна,на някаква англичанка/с правилен волан е/ даже не и видях очите защото продаваха с пълномощни-тя от Англия,мъжът и от Индия!Десетина дни го чакахме това пълномощно и малко взех да си мисля че няма да стане,но...Международна сделка.Продаваха го Балканстар само като посредник.Имах едни притесненийца докато мине КАТ и регистрация в Бургас,че знаеш ли....Колата е 2008год. и явно е купувана в Дубай,където е работил мъжа,на огледалата пише нещо на арабски и на задното стъкло пак някаква лепенка която"не се чете".4.7 моторът е известен,мога да кажа само,че аз съм възхитен от него,супер е.АМА КОЛКО ЛИ ГОРИ? Ами до 14/100 при 100-120км/ч.Бих казал-идеално!Километрите-70000-смятам че са достоверни.Има монтиран BRC газов инжекцион.Аз така си мислех да взема бензин и да монтирам газ,но това беше вече свършено в Англия-още по-добре.Газификация на V8 е към 3хил. лева все пак.Музика Boston-изключителен звук!4.7 L -също изключителен звук,даже понякога спирам музиката.
    Има някои ремонти:два шарнира-хлопат още като караш си личи.предни задни накладки,казаха/Балканстар/ че и предните дискове са за смяна,но ще ги видим,аз съм ги поръчал де.Една семеринга на хидравличната помпа леко тече-те викат-помпата е за смяна,а де.Тампони за предна стабилизираща щанга.Предно дясно колело леко задържа.Леко е забърсана на 1-2 места,все пак жена я е карала.ATF+4 за скоростната кутия и двиг. масло,но на гърловината пише 5-20 а ми казаха че трябвало да е 5-30-дали?И естествено един въпрос-като вдигне над 120 започва едно предупредително пиукане през интервал,викам си да не е вързан с катаджиите?Може ли някой да даде акъл,че не мога по магистралата да карам на пиу-пиу.

Mercedes-Benz - M-class (W164) - ML 550 (388 Hp) 2008
    Mercedes-Benz - Е-class (W211) - 4matic (224 Hp) 2008

От: От Дядо Коледа-JEEP COMMANDER 4.7 L V8

Ми.....честито! И със здраве! ;-)
    WG 2.7 CRD

Коментар

Ха честито и от мен и безаварийно
      ТОЙОТА в РЕЙНДЖЪР стъпили на ПАТРОЛ Y 60
      Г 230Е
      Г 500 0887 390 703

Коментар

Честито за придобивката. Относно надписа на страничното огледало и аз имам но на английски. Пише че, огледалото не дава реална представа на образа на зад ,в смисъл че е увеличително. Предполагам че и този надпис е нещо подобно.
        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
          Честито за придобивката. Относно надписа на страничното огледало и аз имам но на английски. Пише че, огледалото не дава реална представа на образа на зад ,в смисъл че е увеличително. Предполагам че и този надпис е нещо подобно.
          Аз си викам да не е нещо като "аллах акбар"

Коментар

Честита придобивка, много е лачена и да те слуша много

Коментар

Честито! Джипа изглежда страхотно!

Коментар

Честито и от мен и само приятни мигове с Jeep-а, много и безаварийни километри с него. Надписът в огледалото всъщност гласи, че "обектите, /който се виждат в огледалото/ са по-близо, отколкото изглеждат" /objects in mirror are closer than they appear/, т.е. огледалото е леко изпъкнало - панорамно и малко намалява изображението в него.
                Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
                First impression is not always true. Get inspired.
                Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
                Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Честито! Звука на 8-мака наистина радва ушите и вдига адреналина. Много радостни и безаварийни километри.
                  Jeep Grand Cherokee limited LX ZJ 5.9; SUBARU VIVIO 0.66 MPI
                  Land Rover Discovery II V8
                  0898 пет 989 пет 9

Коментар

Честито, със здраве и мерак да си го караш ! Обслужи го и смени шарнирите, а помпата дай за рециклаж, трябва да има в Бургас къде!
                    0899 шест5313нула
                    За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от CITIZEN Преглед на мнение
                      И естествено един въпрос-като вдигне над 120 започва едно предупредително пиукане през интервал,викам си да не е вързан с катаджиите?Може ли някой да даде акъл,че не мога по магистралата да карам на пиу-пиу.
                      Честито Колега! Много да те радва.

А за писукането - нещо нормално за Дубай. Там няколко пъти съм вземал рента-кар и всички имат камбанки на километража, когато вдигнеш 120 км/ч. Трябва да намериш някой да "убие" пискалката, че е дразнещо.

Коментар

Благодаря на всички за пожеланията и да ви се връща!
                        Благодаря колега nitro,много полезна информация,че мисля да пътувам след Н.Г и се чудех как да си запушвам ушите.Мисля,че само в Балкан стар ще могат да го оправят това.
                        Весела и щастлива Коледа на всички!

Коментар

Честито колега! Хубав джип.И един съвет - смени му маслата да не са още дубайските,че те са за по-топло време. това против ядове.

Коментар

Първоначално публикуван от CITIZEN Преглед на мнение
                            Благодаря на всички за пожеланията и да ви се връща!
                            Благодаря колега nitro,много полезна информация,че мисля да пътувам след Н.Г и се чудех как да си запушвам ушите.Мисля,че само в Балкан стар ще могат да го оправят това.
                            Весела и щастлива Коледа на всички!
                            Разгледай му менютата на борд-компа. На леката ми кола ти си задаваш кога да писука...
                            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Честито, със здраве и мерак да си го караш !
                              SUZUKI VITARA 1.6 16V COOPER DISCOVERER STT 31X10.5X15

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X