Nokian 235/65/17 зимни ,карам ги и като летни трета година вече, ако има сняг тази година ще видя как ще се държат на пътя. За Реното сега пак взех такива 225/60/15.
До колко добре "калните" гуми се справят при зимни условия? Сняг,киша,вода?За лед не питам,там ясно.
Ами пак не питай то пак е ясно, ако не искаш да се пребиеш или по вероятно да пребиеш някой друг. За зимата си вземи зимни или ALL SEASONS( не ALL TErain)Щото с кални гуми на асфалт - зима, лете си е е...а работа.
А аз се притеснявам да сложа 245/75/16 със стоковото окачване . Иначе за протокола General Grabber AT 245/70/16.
265/70/16 са ми летните, това е на ръба, опира в подкалниците, но съвсем леко и няма риск да счупи нещо Goodyear Wrangler, но модела е доста стар и рядко срещан - подарих ги на един приятел между другото да ги къса - много държелива гума. За следващия сезон планувам пак 265/70/16, само че Bridgestone Dueler A/T - макар да не е толкова офф роуд гума има достатъчно каучук по нея да не се спука при твърд терен и е доста безшумна, което я прави комфортна за дълъг път.
Зимни 235/65/17 Bridgestone Blizzak LM-80, като отзив - спира добре и се представя добре, но не е тествана в екстремни условия (надявам се тази зима). Прави впечатление обаче малкото каучук в периферята, като цяло е по-скоростна гума.
Всеки знае себе си, но в зимни условия какъвто и да е тип гума е много, ама много далеч от представянето на зимната гума. Говоря най вече при спиране. Точно и това ме накара да си взема зимни гуми, макар да излизам от пътя и риска да спукам гума е много по-голям, просто А/Т гумата не може да спира по същия начин.
Сложих гумите без лифт ,но трябваше да сваля или да режа предната броня аз избрах за сега да я сваля.Няма проблеми с тях всичко е ОК с изключение че нямам пълен ляв и десен.Поръчал съм си подложки 2inch и мисля че ще е добре
Задните амортисьорите идват много близо до гумата и ще трябват фланци,но се чудя колко милиметра дебели,склоня към 40-50мм
Сложих гумите без лифт ,но трябваше да сваля или да режа предната броня аз избрах за сега да я сваля.Няма проблеми с тях всичко е ОК с изключение че нямам пълен ляв и десен.Поръчал съм си подложки 2inch и мисля че ще е добре
Задните амортисьорите идват много близо до гумата и ще трябват фланци,но се чудя колко милиметра дебели,склоня към 40-50мм
Миналата седмица сложих зимни оригинален размер Lapponia SUV W - 225/70/16, едно към едно е с Nokian W Plus (там се и прави де ). На лед,сняг,вода пък и сухо ме впечатлиха много, коректно се усеща и прави това което се очаква. Обратно на очакванията не са шумни , само трябва да не забравям, че са нови иначе само с вратите напред няма да има втори сезон .
аз карам с мишелин. през лятото с крос латитюд, през зимата с мишелин алпин латитюд. 235/75/15, на стоково окачване.4 сезона ги въртя вече.карал съм със зимните на разходки в гората, държат се много добре и в калта.
В момента съм с Matador Nordicca 235/70/16 зимни на 2-3 сезона, но колата я купих с Continental 275/55/17 които са доста тежки и отпред опират леко в под калника при пълен завой.
Jeep Grand Cherokee WJ 2.7 CRD 2002
Subaru Forester 2.0 d 2010
Great wall Steed 5 2.0 HDI 2011
На наскоро възроденото Liberty 2.8 CRD реших да експериментирам и му сложих 215/80/16 Yokohama Geolandar I/T На асфалт са доста тихи,а вчера ги тествах най-накрая в истински условия и се представиха повече от добре-определено ми допада комбинацията тясна гума с голям диаметър.И отгоре на всичко с този размер показанията на скоростомера са 1/1 с тези от GPS-a
Коментар