Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Анкета: Кой с какви гуми кара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Анкета: Кой с какви гуми кара

Първоначално публикуван от Павлин Андреев Преглед на мнение
    В момента карам с чисто нови Matador Sibirsnow 235/70R16.
    Update:

Гумите са страхотни! Днес ги пробвах във всякакви снежно-ледени условия - изключително доволен съм!!!
    "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Коментар

В момента съм с Гудиър Вранглер с4, пързалят се яко по пътя!!!

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
        Днес го обух с тези
        [ATTACH=CONFIG]666583[/ATTACH]
        [ATTACH=CONFIG]666584[/ATTACH]
        Днес ги пробва по заснежен асфалт. Първоначалните ми впечатления са много добри. Правих си малко експерименти, влизане в деведесет градусов завой с всичката газ , рязко тръгване , рязко спиране , абе никакви забележки.Беше и леко заледено.
        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Карам с АТ БФ Гудрич 31единици 15".Доволен съм и вчера в леда и днес в снега.Вчера почти изкачих една около 150м.улица с около 25до30гр. наклон на бавни и неможа последните най-стръмни 2/3 метра,но за спиране на грапав лед ми взеха акъла.Днес направих каране из една кариера до нас съчетано с пързалка за малкия,по снега добре,но тук таме със засилка и докато не стигне до глинестата кал отдолу,като цяло обаче -екстра,даже дърпах един закъсал след като гледах през прозореца как ,безуспешно се опитваха с бус и всички го подминаваха,издърпах го като тапа,без проблеми по абсолютно неопесъчената улица.Гудрич си е гума,доволен съм!
          Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Cooper Weather Master 225/75/15 зимни, преди малко се прибрах от Витоша- ходих на ски- нощна, държат се прекрасно на сняг и заледявания. Почистващата фирма не се беше постарала много, пътя си беше покрит с поне 10см сняг, че и повече.
            Доволен съм от гумите, не очаквах такова поведение. Ето го почистения път:
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:WP_001449.jpg
Прегледи:1
Размер:64.0 КБ
ID:5558202
            Jeep Cherokee XJ 2.1TD- продаден
            Grand Cherokee Limited V8 Quadra Drive

Коментар

Първоначално публикуван от peter3d Преглед на мнение
              Нали знаеш, че само на кал трябва да ги караш?
              Разни пичове карат и зимата, ама при 80-100 става ламбада
              Потвърждавам на 100%. Аз съм от тези дето ги карат калните зимъска, защото по нашия край (Ямболско) много-много не се задържат снегове и ледове. Обачеее... като се заледи за няколко дни, не ламбада, ами какви пируети съм въртял!
              Grand Cherokee WJ '99 V8 4.7 Limited

Коментар

Матадор Сибир Сноу -три дни вече ги търкалям удълбок сняг-перфектно съотношение цена -качество.

Коментар

Зимата сложих на WJ-я ContiCrossContact Winter 245/70R16 - като цяло съм много доволен, макар че нямаше кой знае колко сняг. Сега се оглеждам за АТ, които да се държат добре на асфалт и да не са шумни. Може би ще взема Michelin Latitude Cross 235/65R17.

Коментар

Здравейте.Grand Cherokee WJ '99 V8 4.7 Limited,карам го с БФ Гудрич КМ2 245/75 R16.На кал,дълбок неотъпкан сняг,мокър и сух асфалт се представят много добпе.На лед леко се пързалят.Имам изминати около 15 000 км .Единственият минус според мен е високия товарен индекс 120Q 1390 кг. тежат 22кг. само гумата.Според мен са изключително тихи за кални гуми.Преди Гранда карах Паджеро 2 2.8 ТДИ дълга база.Отначало сложих Бриджстоун 694 А/Т,но след първият дъжд в гората реших че ще останат само за лятото и го обух с БФ ГУдрич КМ2 31Х10.5 15. Имам изминати 27 000 км.,бях мниго доволен,затова си купих и за Гранда същите.От юни 2013 г имам Jeep Wrangler YJ 4.0 .На него му сложих Силвърстон МТ 117 спорт 31Х10.5 15.На кал се представят и чистят по добре от БФГ КМ2,на неотъпкан сняг почти еднакво,а на лед се пързалят повече.Гумите ги карам на 2-2.5 бара,не ми се е налагало по ниско налягане.

Коментар

Jeep Cherokee 2.1 , куц кон ама според джоба толкова . Гуми bf goodrich 235 75 15 mud terrain . До сега по мой наблюдения това са гумите за този автомобил с този двигател.

Коментар

Matador Izzarda - чудесна A/T гума... Купих четири такива преди два месеца и съм много доволен.
                        "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Коментар

Здравейте
                          Искам да попитам за Jeep Grand Cherokke WJ съм взел гуми БФ Гудрич AT,но размера е 265/75 16 и ме притеснява дали ще влязат без да опират.

Коментар

По големи от 245/75r 16' ще опират.
                            О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от philips771 Преглед на мнение
                              Здравейте
                              Искам да попитам за Jeep Grand Cherokke WJ съм взел гуми БФ Гудрич AT,но размера е 265/75 16 и ме притеснява дали ще влязат без да опират.
                              Сложи ги и пусни снимки как седят и дали опират , че и аз искам да слагам същия размер .

Коментар

Понеделник вторник мисля да ги монтирам,че станахме като държавата
                                Зимата ще ни хване неподготвени декември месец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X