Здравейте, имам един въпрос относно маслото в автоматичната скоростна кутия на JEEP Grand Cherokee ZJ 93г. Преди около 2 месеца ми светна лампата на борда и ми изписа chek oil level оказа се че няма масло в скоростната кутия и си купих и долях 1 литър АТФ +4. Днес пак ми светна лампата и видях че отново няма масло. проверих я отдолу за течове но нямаше даже омазнено та въпроса ми е имали някои идея къде отива това масло
Благодаря предварително !!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Губене на масло в автоматика Grand Cherokee ZJ
Свий
X
-
От: Губене на масло в автоматика Grand Cherokee ZJ
И как провери, че няма масло в АСК?Първоначално публикуван от ti6o_daskalov Преглед на мнениеЗдравейте, имам един въпрос относно маслото в автоматичната скоростна кутия на JEEP Grand Cherokee ZJ 93г. Преди около 2 месеца ми светна лампата на борда и ми изписа chek oil level оказа се че няма масло в скоростната кутия и си купих и долях 1 литър АТФ +4. Днес пак ми светна лампата и видях че отново няма масло. проверих я отдолу за течове но нямаше даже омазнено та въпроса ми е имали някои идея къде отива това масло
Благодаря предварително !!!на сушата и град помага
Коментар
-
Нивото на маслото не се проверява на R а на N.
Няма сензор за нивото на маслото в скоростите , това което ти светва е за двигателя!Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15
тел. 0897818449
Коментар
-
Е да ама в двигателя си има масло нормално не е мраднало а в скоростите няма. И на N и на R все си показва че няма и това ми го прави за втори път и пак и долях литър масло, но от никаде не се вижда да е текло каде може да е отишло някакви идеи имате ли ?
Коментар
-
Свали си предната броня и виж там какво е състоянието на радиаторчето което охлажда маслото.За сигнализацията на борда ,виж датчика за маслото на ДВГ -то как е. И на мен ми се губи от АСК но поне го виждам от къде е
не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнениеСвали си предната броня и виж там какво е състоянието на радиаторчето което охлажда маслото.Не се гледа това що го нямаПървоначално публикуван от ti6o_daskalov Преглед на мнениеДа наистина не се бях сети да видя радиатора на маслото...... А попринцип от някои семеринг може ли да е ?
От семеринг може да е, ама 1л. масло изтекъл за малък интервал, ще е омазал наокло като прасе кочина.
От къде си Тишо?0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
На моето защо имаПървоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеНе се гледа това що го няма
От семеринг може да е, ама 1л. масло изтекъл за малък интервал, ще е омазал наокло като прасе кочина.
От къде си Тишо?
не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Жалко, далеч си ми за оглед.Първоначално публикуван от ti6o_daskalov Преглед на мнениеОт Добрич съм.
НезнамПървоначално публикуван от jaxan Преглед на мнениеНа моето защо има
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Щото е за волана.Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнениеНа моето защо има
Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
Grand 3.1TD
0898 620 306 Стоян
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар