Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Купих си WJ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Купих си WJ

а убедени ли сте че катализаторите са ви все още там в 99% от случаите авто джамбазите в автокъщите още преди продажбата крадат катализаторите и ги продават заради платината в тях) при мен се случи следното имам форд фокус с газов инжекцион грешка в компа не съм виждал докато от един сервиз не ми върнаха колата с изтърбушен катализатор в една торбичка бил запушен оттам насетне се почна с грешка p0171 за бедна смес поради това че газовете вече с доста по висока скорост преминават през ламбда сондата и показанията са извън нормите а сам си правя диагностиката с мой кабел
    Landrover Discovery 300TDI 1998

Коментар

Дали някой може да разбере какъв е този шум? Не се чува постоянно а само когато кутията е на позиция P и дори и там не се чува постоянно. Точно като на този клип, се появява малко след паленето (10-та секунда на клипа) и след 2-3 минути изчезва.

Коментар

Първоначално публикуван от Денислав Димитров Преглед на мнение
        Дали някой може да разбере какъв е този шум? Не се чува постоянно а само когато кутията е на позиция P и дори и там не се чува постоянно. Точно като на този клип, се появява малко след паленето (10-та секунда на клипа) и след 2-3 минути изчезва.
        Е, днес с дядо Владо слушахме такъв на мойто "Хеми" и... разбира се, не се чу Прави го като е студен, ама докато идеш до Костинброд, естествено, изчезва. Хем колата преседя повече от час, преди да тръгнем да я слушаме... Тия в тубата пишат за някакъв "4,7 tick", може би трябва да се погугълства за това. При мен го има като на клипа, като местиш от P на R или D, си променя "тоналността".
        https://www.google.bg/search?q=the+4...q=the+4.7+tick
        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Ммм да не говорим за различни неща? това чукане от клиповете дето излизат за "4.7 tick" звучи като нещо в мотора. Аз говоря за жуженето от моя клип.

Коментар

Първоначално публикуван от Денислав Димитров Преглед на мнение
            Ммм да не говорим за различни неща? това чукане от клиповете дето излизат за "4.7 tick" звучи като нещо в мотора. Аз говоря за жуженето от моя клип.
            Явно да. Аз говоря за чукането, доколкото разбрах от коментарите под клипчето, човекът се оплаква от това, макар, че rattling noise е "звук от кречетало" та може и за "жужене" да мине, щото чукането в случая е с по-бавна честота от "кречетало" или от опашката на rattle-snake . Чува се отдолу от дясната страна на колата, ама при мен се уплаши от дядо Владо и не се прояви.
            В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X