Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем с автоматичната скоростна кутия jeep grand cherokee ZJ 1993г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: проблем с автоматичната скоростна кутия jeep grand cherokee ZJ 1993г.

Първоначално публикуван от ti6o_daskalov Преглед на мнение
    По въпроса със скоростната кутия днес сложих стария филтър но много добре почистен и измит и колата се оправи сега е още по добре откакто съм я купил направо заспа работи перфектно сменя плавно скоростите не блъска се едно е нова !!!
    Браво ! Понякога решенията са съвсем простички.
    В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

бодилифт на джип с интегрирана рама............мдаааа, интересно ще е ако се получи...........

300лв. за 4 гуми ли?

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
        бодилифт на джип с интегрирана рама............мдаааа, интересно ще е ако се получи...........

300лв. за 4 гуми ли?
        Мъка Иване, мъкааааа
        0899 шест5313нула
        За всекиго по нещо

Коментар

Що се бъзикате с човека ? Може да не е в час с терминологията, пък оферти за гуми 300 лв. комплекта има във форума колкото искаш (въпреки, че всеки се кълне по разни теми, че гуми с ДОТ над 3 години не слага, а ако е сложил - сваля и фърга моменталически).

Коментар

да го бъзикам, колко да го бъзикам.................колкото да се фане да попрочете малко............добре, няма да е бодилифт, ще е лифт с подложки, колкото да навре "новите" гуми................... а за тях, не съм гледал обявите, но щом казваш че има добри зимни 31" на 16 цола за 300 лв., ми супер, но все пак зима в Добрич си има, не е като в Петрич.......... може да му потрябват наистина читави гуми

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
              Що се бъзикате с човека ? Може да не е в час с терминологията, пък оферти за гуми 300 лв. комплекта има във форума колкото искаш (въпреки, че всеки се кълне по разни теми, че гуми с ДОТ над 3 години не слага, а ако е сложил - сваля и фърга моменталически).
              Защото Боголюбе за 300 лева баш нема нещо, което може да се охарактеризира като "гуми"...за 16 цола, 4 броя , джипови! А самоцелното набутване под калниците на колкото се може по-големи гуми без необходимото лифтоване е безсмислено..
              0899 шест5313нула
              За всекиго по нещо

Коментар

Да наистина не сам запознат с терминологията и както казах в началото това ми е първия джип и сега навлизам в нещата. Да наистина може да не се казва боди лифт а просто лифт с подложки за да мога да вкарам по големи гуми но не мисля че е уместно да се бъзикате а просто ако съм сгрешил нещо да ме поправите и да дадете мнение все пак затова пишем тук. Естествено че немога да намеря някакви уникални зимни гуми 16-ки за 300 лв но такива са ми възможностите плюс това с този джип няма да ходя в балкана зимата а ми трябва да изляза от нас до булеварда защото има 200-300 метра кадето зимата никой не почиства снега и се натрупва по 30-40 см сняг а с колата до сега беше "мисията невъзможна''. Така че си мисля че едни по обикновени гуми ще ми свършат работа все пак джипа е 4х4.

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                  Защото Боголюбе за 300 лева баш нема нещо, което може да се охарактеризира като "гуми"...за 16 цола, 4 броя , джипови! А самоцелното набутване под калниците на колкото се може по-големи гуми без необходимото лифтоване е безсмислено..
                  Като ме блъсна отзад някакъв бунак и ми разкъса резервната гума (той - спукан радиатор, счупени фарове и т.н., аз само гумата ), си купих от форума двойка "Кумхо" 225 / 75 /16 за... 60 лв. двете + 10 лв. Еконт. Зимни, твърди, пластмасови и т.н., но напълно здрави, недупчени и непукани. Едната си я сложих за резервна, другата я подарих на човек също търсещ резервна.

Коментар

Да наистина не сам запознат с терминологията и както казах в началото това ми е първия джип и сега навлизам в нещата. Да наистина може да не се казва боди лифт а просто лифт с подложки за да мога да вкарам по големи гуми но не мисля че е уместно да се бъзикате а просто ако съм сгрешил нещо да ме поправите и да дадете мнение все пак затова пишем тук. Естествено че немога да намеря някакви уникални зимни гуми 16-ки за 300 лв но такива са ми възможностите плюс това с този джип няма да ходя в балкана зимата а ми трябва да изляза от нас до булеварда защото има 200-300 метра кадето зимата никой не почиства снега и се натрупва по 30-40 см сняг а с колата до сега беше "мисията невъзможна''. Така че си мисля че едни по обикновени гуми ще ми свършат работа все пак джипа е 4х4.
                    споко, никой не се е родил научен, ще влезнеш скоро в джаза /е няма да е за 300лв/............. само ми кажи от какъв зор искаш да минаваш на 16" за да купуваш и джанти ли?

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                      Като ме блъсна отзад някакъв бунак и ми разкъса резервната гума (той - спукан радиатор, счупени фарове и т.н., аз само гумата ), си купих от форума двойка "Кумхо" 225 / 75 /16 за... 60 лв. двете + 10 лв. Еконт. Зимни, твърди, пластмасови и т.н., но напълно здрави, недупчени и непукани. Едната си я сложих за резервна, другата я подарих на човек също търсещ резервна.
                      E..за двойка пластмасови става, но в обявите тук гледам едни Бриджстоун 4-ка позапазени, на 16 цола , намалени 5-6 пъти и станали 700 левчета, които може да се приемат за "добри"...А иначе аз лично винаги купувам нови гуми, по простата причина, че във времето излиза и по-евтино. За Тойотата преди време взех за хилядарка Ласа Компетус от магазина..след три години и 60 000 километра имаха още доста живот, а колко комплекта за по 300-400 лева скапани гуми щях да сменя през това време? Отделен е въпроса, че гума втора употреба не я знаеш колко е удряна, къде е дупчена, възраст, условия на съхранение и т.н. Знам, че се струват много пари за на веднъж, но по-добре да се поспести и да се вземе нещо хубаво с перспектива!
                      Последно редактирано от sonda; 15-10-13, 10:20.
                      0899 шест5313нула
                      За всекиго по нещо

Коментар

споко, никой не се е родил научен, ще влезнеш скоро в джаза /е няма да е за 300лв/............. само ми кажи от какъв зор искаш да минаваш на 16" за да купуваш и джанти ли?
                        Ами по простата причина че джипа дойде с 16-ки джанти

Коментар

Ами по простата причина че джипа дойде с 16-ки джанти
                          а, така може....горе си писал, че сега е с 225/70/15 и затова съм се заблудил......успех в наджипването!

Коментар

а, така може....горе си писал, че сега е с 225/70/15 и затова съм се заблудил......успех в наджипването!
                            Явно съм сбъркал.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X