От: проблем със автоматичната скоростна кутия jeep grand cherokee ZJ 1993г.
филтър и гарнитура съм взимал от БалканСтар, но не знам дали пращат по пощата..... кажи все пак с коя кутия си.
Скорпион 13 пращат с куриер, ама колко са оригинални...... и не се скъпи за гарнитурата, че следващия път като отваряш да смениш маслото, ще се видиш в приключение.......
за гарнитурите внимавай, че има два вида........... ако вземеш гумена, ще трябва да сменяш болтовете, а те не са евтини и са 14 /май/ броя
това всичкото аз американската кутия, ако си с айсин е подобно, но там и маслото не е атф
Първоначално публикуван от ti6o_daskalov
Преглед на мнение
Скорпион 13 пращат с куриер, ама колко са оригинални...... и не се скъпи за гарнитурата, че следващия път като отваряш да смениш маслото, ще се видиш в приключение.......
за гарнитурите внимавай, че има два вида........... ако вземеш гумена, ще трябва да сменяш болтовете, а те не са евтини и са 14 /май/ броя
това всичкото аз американската кутия, ако си с айсин е подобно, но там и маслото не е атф
сега е още по добре откакто съм я купил направо заспа работи перфектно сменя плавно скоростите не блъска се едно е нова !!! Сега остана един боди лифт 7-8 см и едни по големички зими гуми 265/70/16 че сега е с 225/70/15 и ще стои грозно с тея малките. Ако някои има такива предлагайте търся да си купя но нещо по евтинко 300 лв примерно.
Коментар