Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Миграция към Wrangler JK Unlimited Rubicon

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Миграция към Wrangler JK Unlimited Rubicon

Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение
    Има вариант и със прозрачно защитно фолио да го покриеш или пък с черен мат фолио. Защитава на 100% и лесно се сваля ако размислиш или при ремонт на даден детайл. Дори и цвета да смениш по закон ако го облепиш с фолио е достатъчно да оставиш поне един детайл без фолио за да не се налага да го пререгистрираш. Примерно планките които държат рамката на предното стъкло. По една педя са, но се водят отделен детайл. Или пък ламарината под чистачките. Мен лично напоследък ме човрърка идеята да покрия моя с черен мат фолио.
    В интерес на истината и аз точно това си мислех. Може би и аз ще заложа на матовото фолио.
    Днес го тествах над Суходол. Май догодина ще сменям гумите. Поизносени са и много лесно се пълнят. А иначе докато карах през цялото време валеше кал, отвсякъде .
    ... to be continued

Коментар

Недей да си правиш изводи за гумите по люлинската кал. С каквито и гуми да си там в такова време ще вали кал, а ти с вратите напред Toyo-то е страхотна гума до към 12-13 мм грайфер. След това не става нищо като заобли ръбовете. За съжление качествените гуми заминават бързо. Предишните ми летни бяха същите и остискаха два и половина летни сезона (към 35 000 км) и приключиха курса. Единствената "далавера" е че колкото повече се износват (заоблят), толкова повече утихват докато... не млъкнат завинаги като моите (при около 11 мм грайфер). Сега съм с BFG Mud Terrain T/A KM2. Хубаво - нови са и е логично да са шумни, ама пък чак толкова не е бива. Над 120 км/час вият като сирени. Надявам се бързо да ги пилна това лято и да се отървавам от тях на есен и догодина обратно при Toyo в правия път
      My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Днес исках удоволствието да го разгледам на живо, истинско бижу! А Иво вече отбеляза, че бил много лъскав и му е време за гората...Така че очакваме скоро
        Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
        A2 (+)

Коментар

И все пак Иво идва събота при нас ще е голям купон можем да му направим сефте.
          ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
          тел.088четири 9едно9 4нула4
          -------------------------------------------------------

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X