От: Миграция към Wrangler JK Unlimited Rubicon
В интерес на истината и аз точно това си мислех. Може би и аз ще заложа на матовото фолио.
Днес го тествах над Суходол. Май догодина ще сменям гумите. Поизносени са и много лесно се пълнят. А иначе докато карах през цялото време валеше кал, отвсякъде
.
Първоначално публикуван от elbgt
Преглед на мнение
Днес го тествах над Суходол. Май догодина ще сменям гумите. Поизносени са и много лесно се пълнят. А иначе докато карах през цялото време валеше кал, отвсякъде
Toyo-то е страхотна гума до към 12-13 мм грайфер. След това не става нищо като заобли ръбовете. За съжление качествените гуми заминават бързо. Предишните ми летни бяха същите и остискаха два и половина летни сезона (към 35 000 км) и приключиха курса. Единствената "далавера" е че колкото повече се износват (заоблят), толкова повече утихват докато... не млъкнат завинаги като моите (при около 11 мм грайфер). Сега съм с BFG Mud Terrain T/A KM2. Хубаво - нови са и е логично да са шумни, ама пък чак толкова не е бива. Над 120 км/час вият като сирени. Надявам се бързо да ги пилна това лято и да се отървавам от тях на есен и догодина обратно при Toyo в правия път
Коментар