Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Миграция към Wrangler JK Unlimited Rubicon

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Миграция към Wrangler JK Unlimited Rubicon

Честито! И повече теми в Разходките

Коментар

Честито и със здраве да си го караш! Уникална машина, ще следя темите за него и за напред. Като четях поста ти все едно четях моята история как се запалих по тези машини, с две разлики- първата е че аз не гледам дискота-та, а втората, че нямам Wrangler .
      Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
      Daihatsu Feroza F300 1.6 16V

Коментар

Честито, МИЛИОНИ безавариини

Коментар

Честито!!! Машината е много добра. Просто карай...

Коментар

Еее, супер! Честито, Иво! И на жена ти браво! Прекрасна джипка! Със здраве да си го ползвате и много да ви радва!
            LZ1GYY
            0898 436 956

Коментар

Честито и от мен, милиони километри да се слушате и радвате по пътища и без пътища.
              I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Честито Иво с кеф да си го караш,ще ми се да ти кажа на 22 да доидеш с него да го опитаме ама знам че физически няма как да го направиш баш на тя дата,така че чуствайте се цялото семейство поканени в Копривщица когато решите да видим тука това Руби.
                ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                тел.088четири 9едно9 4нула4
                -------------------------------------------------------

Коментар

Айде този го изтървах, даже леко изневерих на марката междувременно. Честита придобивка и единствените проблеми да са от надраскана боя в гората.

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                  Моята мечта е близка- Бензин!
                  И моята, даже ходих в Балкан Стар да поръчвам, ама не можело хем Рубикон, хем бензин, та си взех Патрол.
                  “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                  Walter Rohrl
                  GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение
                    Айде този го изтървах, даже леко изневерих на марката междувременно. Честита придобивка и единствените проблеми да са от надраскана боя в гората.

И моята, даже ходих в Балкан Стар да поръчвам, ама не можело хем Рубикон, хем бензин, та си взех Патрол.
                    Може, Яворе, може! Е, не от Балкан стар, ама....
                    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                      Може, Яворе, може! Е, не от Балкан стар, ама....
                      В цяла Европа няма НОВ бензинов Рубикон. От през голямата вода знам че може, ама трябва да го платиш целия накуп + транспорт + мито и ДДС + технотест. И става една сума, която за мен в момента е непосилна.
                      “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                      Walter Rohrl
                      GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

А-ха, след разговора на поляната по време на Фестивала, вече е и факт събитието.
                        Честито за това, че си реализирал едно свое желание.
                        Пожелавам ти, много да те слуша и да доставя на цялото семейство много хубави емоции.
                        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                          Айде Иво, честито. Дай сега да го видим в гората как е
                          Само да предупредя, че да го виждаш как е в гората е опасно за душевното здраве. После да няма антидепресанти.

Коментар

Честито!!! Любимия ми джип. Пожелавам ти, всичко най - хубаво с него!

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                              А-ха, след разговора на поляната по време на Фестивала, вече е и факт събитието.
                              Честито за това, че си реализирал едно свое желание.
                              Пожелавам ти, много да те слуша и да доставя на цялото семейство много хубави емоции.
                              Еее, много си наблюдателен. Точно там вече реализацията на идеята навлезе в решаващата крайна фаза.

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                              Само да предупредя, че да го виждаш как е в гората е опасно за душевното здраве. После да няма антидепресанти.
                              Ами опасно е, ама то в гората по принцип си е опасно . Нали знаеш, че няма да издържа дълго и ще го вкарам в гората. Злати да му мисли, ако ми стане нещо, нали той е подстрекателя

Благодаря много на всички за хубавите пожелания. Да Ви се връща.
                              ... to be continued

Коментар

Първоначално публикуван от Ivich Преглед на мнение
                                Ами опасно е, ама то в гората по принцип си е опасно . Нали знаеш, че няма да издържа дълго и ще го вкарам в гората. Злати да му мисли, ако ми стане нещо, нали той е подстрекателя
                                На мен ми се струва, че kinex имаше предвид друго. Антидепресантите ще са за подстрекателя, а не за теб Колкото до боята не му мисли въобще. Ако е заводската е с керамичен лак на PPG. Под 5 см клони не оставят следи. Но пък ако останат следи паста никаква не ги заличава... освен специалната паста на PPG за този тип лак. И с нея обаче си е зор. По твърдия таван обаче по-лесно остават следи и по тази причина хората ги карат в гората с мекия таван или въобще без никакъв. Огледалата държат геройски да не повярваш. От някаква доста хлъзгава пластмаса са и хич не ги отбелязват клонаците. Така, че давай смело и да не ти дреме. Има вариант и със прозрачно защитно фолио да го покриеш или пък с черен мат фолио. Защитава на 100% и лесно се сваля ако размислиш или при ремонт на даден детайл. Дори и цвета да смениш по закон ако го облепиш с фолио е достатъчно да оставиш поне един детайл без фолио за да не се налага да го пререгистрираш. Примерно планките които държат рамката на предното стъкло. По една педя са, но се водят отделен детайл. Или пък ламарината под чистачките. Мен лично напоследък ме човрърка идеята да покрия моя с черен мат фолио.
                                Последно редактирано от elbgt; 13-06-13, 14:40.
                                My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X