Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разсъждения на тема разход ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Разсъждения на тема разход ?

До момента, от размислите на тема разход, изводът за мен е: ми, то толкова си харчи тоя мотор, нема смисъл от излишно филмиране...

Коментар

От: Разсъждения на тема разход ?

Първоначално публикуван от TOYO Преглед на мнение
      Ти ми кажи къде отиде ниския разход, това са фактите, аз пиша точно какво се случва, а защо се случва така, обмисляме заедно и търсиме истината !!!
      Лошото е, че аз не разбирам от двигатели и не търся причини и следствия. Иначе винаги си пиша кога колко съм заредил, км и среден разход за това зареждане, но не знам защо Вашия джип гори толкова. Разбрах също, че БК не е нещо, на което да му се има доверие /дори и частично/, интересното при мен е, че от 15 години всяка сутрин и вечер минавам по 1 и същ маршрут и съм си направил статистика и в много случай сменям газстанцията, като забележа, че при едни и същи показания на БК, реалния разход расте, или, че бутилката ми си увеличава обема.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
      X