До Ситония и обратно, 7 часа на отиване и 5 наобратно.
не знам какво си правил, аз по-миналият уикенд ходих до Сарти с лодката отзад... и в двете посоки по 6 часа /включително спиране за хапване/... До Н. Мармарас е поне 30 минути по-малко...В Гърция ми е 5 пъти по-приятно да карам - не знам как реши, че в БГ пътя е по-хубав... Сигурно заради участъка от границата до Серес, който е по-грапав...
Между Кресна и Благоевград един идиот с 10-метров камион на два пъти тръгва да изпреварва плътната колона движеща се с 80-85кмч и хората от зор отбиват в дясно да се прибере камиона... На по-хубавия път същият тъпанар не вдигна повече от 90... Ако не беше жена ми, щях да го спра и да му нашокам ряпата... Питай ме кога в Гърция някой ще кара така?
IvanIvanovi: кое е кастрончето?
Bogoljub: Не е Света троица - шега е
Тедо : - Като за пътуване за Великден с дете и жена 7 часа натам си е супер , а за 5 наобратно със гориво и почивка е по добре))
Тия gas-a-just като ги покараш ми е интересно какво ти е мнението, че аз сложих отпред и не намирам никакво подобрение спрямо оригиналните полуизтекли 10 годишни амове...
IvanIvanovi: аааа това кастронче - това кастронче се нарича multifunctional openair liquid tank - а в случая се употребява за захранването с гориво на един Eberspacher D4W, за който още не съм разказвал - ама като му дойде времето - изпитанията са на финална фаза.
bushiD0: ще ги покарам ще споделя мнение - а пружините би трябвало да са стокова височина - викам му на дядо Владо - бе тя станала по-.висока май, а той - ми щом казваш така да е
....на баба ти е кастронче това е НАСА хай тек фюъл нещо си раз'ираш ли за да може горивото кът'циркулира печката да фукционира......ама ударихме на какмък
Да изтупам малко праха от темата. На пролет след 30к км пробег на стандартни NGK монтирах ето тези свещи на Бриск:
Мотора работи супер НО - електрода на Бриск е по къс от този на стандартните за модела еднополюсни свещи и се получиха едни неприятни бумкания в ауспусите. Купих от Вест стандартен Шампион и бумканията изчезнаха.
А от онзи ден, след добра сделка с Кинекс-а, вече съм с тези огромни джантоци
и о'чудо - люлянето го няма. Пътното поведение, заради по малкия балон на гумите, се приближи значително да това на лек автомобил. Сега е с 275/45/ и те са и широки - при ниска скорост до 60 км/ч волана се увлича вляво или вдясно, когато карам 4х2 задните гуми превъртат с лекота, но съм замислил 255/45, които би трябвало да увеличат сцеплението.
Коментар