Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем при ускорение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Проблем при ускорение

Здравейте, както каза колегата marinco, съм упорит и вчера направих последен опит за оправяне на проблема без купуване на нова помпа, и поне до сега всичко се оправи. Смъкнах резервоара за пореден път, за да почистя мрежичката, през която минава бензина, който помпата засмуква, тъкмо и да видя каква точно помпа трябва да търся ако почистването не помогне, разбрах че са няколко вида помпи. И хубаво че го направихме, мрежичката беше доста мръсна, накиснах я в разредител за известно време, което я направи като нова. Сглобихме всичко и пробвахме дали е имало резултат. Всичко се оказа наред, джипа си върви както преди, но не обявихме 100% успех, тъй като и преди се оправяше за един ден. Днес пак пробвах и съм радостен да кажа, че проблема го няма. Всичко е точно.... Та, за сега стискаме палци да съм минал по тънката лайсна и нещата да си останат така.
    Поздрави
    Grand Cherokee ZJ 94 5.2 + Rough Country 3.5" + BFG Mud Terrain KM2 31x10.5x15
    0886/872-646

Коментар

От: Проблем при ускорение

Браво, дано всичко е наред вече!
      в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....
      Land Rover Discovery 4 & VW Touareg 3.0TDI

Коментар

От: Проблем при ускорение

Ако резервоара ти е пластмасов, няма нищо лошо да налееш добавка за почистване, тя щеше да почисти цедката веднага, изобщо цялата система от резервоара до дюзите ще бъде почистена, при мен проблема беше че стария ми джип TOYOTA се оказа с метален резервоар.
        TOYOTA RAV 4 HYBRID 2016 г. бензин 2500, 155 k.c. + Hybrid 200 k.c., LPG OMVL 64 Litra

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
        X