Здравейте колеги, от около седмица имам странен проблем с Гранд 5.2, когато ускорявам по-рязко на бензин, джипа почва да се дави и да забива след като мине 2500 оборота, но това само при смачкване на педала на газта, когато се ускорява плавно, няма проблеми. Проблема го прави само на бензин, на газ си върви нормално. Мислех, че може след като смъквах резервоара и като съм го слагал обратно някой маркуч да се прегъва някъде и да не му стига бензин, но маркучите са си добре, а и почна да прави тези номера 3-4 дена след като махах резервоара. Странното е че вчета смених горивният филтър и след смяната му проблемът беше изчезнал, ускоряваше си добре. Днес реших пак да пробвам дали всичко е наред, обаче забиването пак го има... Сега си мисля, да не би свещи и кабели да са за смяна, но на пръв поглед кабелите изглежда, че скоро са сменяни.
Прочетох за грешки с ключа и показва само грешка 62, гледах в 2 сайта каква е грешката, но и в двата е различна ... Някой по запознат моля да каже каква е грешката.
Някой ако има предположения какъв е проблема моля да сподели
Благодаря предварително
Прочетох за грешки с ключа и показва само грешка 62, гледах в 2 сайта каква е грешката, но и в двата е различна ... Някой по запознат моля да каже каква е грешката.
Някой ако има предположения какъв е проблема моля да сподели

Благодаря предварително
Коментар