Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изпускателна система за Гранд Чероки 4.7 WJ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Изпускателна система за Гранд Чероки 4.7 WJ

Пусни едно клипче с звука при ускоряване и аз да се надъхам

Коментар

Първоначално публикуван от FABARM Преглед на мнение
      Пусни едно клипче с звука при ускоряване и аз да се надъхам
      Не се надъхвайте толкоз, и аз си тунинговах ауспуха. Ама на 1/3 от цената на колегата, от гърнето само. Звукът е убийствен!! Просто трябва да е от професионалисти. Това с вдигането на конете и момента го оставям без коментар........ Ники обади ми се утре да чуеш. Вече съм в Бургас-ко
      в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....
      Land Rover Discovery 4 & VW Touareg 3.0TDI

Коментар

Първоначално публикуван от TOYO Преглед на мнение
        ...мощността с 12,7 к.с., и 31 нютона въртящ момент
        [ATTACH=CONFIG]553915[/ATTACH]
        Нютоните са около 42 според рисунката. На мен не ми се вярва, но това е без значение. Важното е, че те кефи
        Jeep WJ 4.7
        Ex WJ 4.7, Ex ZJ 5.9

Коментар

Сподели с нас тайната на твоите майстори, много ми е любопитно, какво точно му правиха на твоя, ако пуснеш и клипче ще стане супер готина темата.

Моя клип ще го снимаме утре, ще снимам и колата на колегата която е с катализатори и фабричното гърне, засега съм много доволен от звука, като я карам с малко газ почти не се чува, вдигах плавно до към 130 км.и няма бучене, натисна ли педала надолу става бегачка, за конските сили абсолютно съм сигурен че колата върви повече и поема с лекота.
          TOYOTA RAV 4 HYBRID 2016 г. бензин 2500, 155 k.c. + Hybrid 200 k.c., LPG OMVL 64 Litra

Коментар

Ето ви на моя един клип, който снимах, след като махнах гърнето. От вътре не съм се сетил да снимам, но ще го направя.
            99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
            It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Тайната е много проста, моето гърне бе почти изгоряло, с една малка дупчица. Реших да го сменя и да дам глас на осмака. Отидох при моите приятели на околовръсното при Ботаническата градина, пробвахме две по тяхно предложение избрах едното и готово. Ако на някой му идва силно допълнително се монтира резонатор и заспиват нещата. Днес много се овъртях с един мой камион МАН и не остана време ни за снимки и клипове, ама според мен звукът е по добър от горния клип, т. е. по оформен, няма го подпърдането. Иначе си оставих предните катализатори, че не ми се занимава и с компютри.
              в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....

Коментар

Ето как звучи моята кукла в ускорение с новия Magnaflow, изключително фин и мощен звук с лек пукот и хъркане, нищо общо с звук на Гранд без никакви гърнета или разни евтини резонатори, Magnaflow е сериозна фабрика и са постигнали прекрасен резултат !!! http://www.youtube.com/watch?v=iRHSV...ature=youtu.be

Втория клип е в затворено пространство, зад колата налягането и звука са страшни, спира ти сърцето, за съжаление камерата неможе да пресъздаде нищо от емоцията. http://www.youtube.com/watch?v=Rl-xE...ature=youtu.be

Третия клип е от купето при ускорение, чува се чукане от заден амортесьор ( чакам доставка), звука е приятен за любители, и неприятен за непросветени, за жена ми е гаден, за приятелите ми е божествен, абе разни хора, разни идеали. http://www.youtube.com/watch?v=BdBrW...ature=youtu.be

За сравнение снимахме и джипа на колегата, съвсем заводски с трите катализатора и оригиналното гърне. http://www.youtube.com/watch?v=UyuQx...ature=youtu.be

Утре може да направиме един драг, и засичане с хронометър на определена отсечка, убеден съм че разликата ще е потресаваща. !!!
                Последно редактирано от TOYO; 06-03-13, 20:08.
                TOYOTA RAV 4 HYBRID 2016 г. бензин 2500, 155 k.c. + Hybrid 200 k.c., LPG OMVL 64 Litra

Коментар

От мен ОТЛИЧЕН/6/!!!
                  За ТОЙО не за колегата му!

Коментар

Страхотен звук!
                    Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
                    0888/00-55-37

Коментар

Това е мехлем за ушите

Коментар

Мерси за високата оценка колеги, и за мен е мехлем за уши, по цял ден се кефя, като искам да е тиха карам с погалване на педала, ускорява плавно и почти не се чува звук, настъпя ли изревава и излита, другите участници в движението се депрсират и инстинктивно бягат настрани от звуковата вълна, всички пешеходци се обръщат да видят какво е това чудо.

Следва логичното продължение, резонансна тръба и спотрен филтър, ще видим какво ще се получи, любопитството ме изяжда, тези осмаци имат огромен потенциал да произвеждат хубав звук, всичко трябва да се опита. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:57-1513.jpg
Прегледи:1
Размер:17.4 КБ
ID:5459954
                        Последно редактирано от TOYO; 06-03-13, 21:51.

Коментар

Интересна ми е комбинацията от двете! Ще чакам резултат.

Коментар

K&N предлагат ли Cold Air Intake за 4.7?
                            Аз не успях да открия в каталога им.

За старите грандове с 5.2 и 5.9 предлагат. Обявяват 25коня и 40Нм повишаване на мощността, като за 5.2 даже са приложили резултатите от дино замерването.

В американскитре форуми казват, че звука също се подобрявя.

Друго, което може да се направи в насока подобряване на динамиката е Power Box.
                            Предлагат се доста устройства на няколко фирми. Имат различни режими на работа: работа с нискооктанов бензин, с високооктанов, офроуд сетъп с повишен въртящ момент в ниските, режим на теглене, икономичен режим. Предлагат се и увеличаване на лимитера на оборотите, променени точки за смяна на скоростите на автомата и изключване на torque managment-а.
                            Цените на джаджите са между 300 и 600 долара в щатите.

За стандартния 4.7 оферират +21 коня и 27Нм
                            Последно редактирано от verter; 07-03-13, 09:12.
                            Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
                            0888/00-55-37

Коментар

Страхотен звук,TOYO

Ще пиша лично да го видя на живо, ако може.
                              Jeep WJ 4.7
                              Ex WJ 4.7, Ex ZJ 5.9

Коментар

А дали със стандартен спортен филтър които се слага в стандартната кутия ще има някакъв ефект . Дали няма да светнат чековете. И ще се повищи ли мощноста.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X