От: Проблем с хидравликата на волана на Grand Cherokee 2.7

При мен само че на Дискавъри след смяна на течаща курмилна кутия с такава не течаща ,втора употреба се появи такъв проблем в големите жеги.Имам поставен допълнително охладител и за сега карам така.Бих те посъветвал първо да смениш маслото ,но тайничко си мисля ,че няма да се оправи.

Първоначално публикуван от imarh

Преглед на мнение

ако някой може да каже нещо съществено да изплюе камъчето,не се заяждам но в последно време всичко съществено и важно,,поне за такива леваци като мен
ако някой може да каже нещо съществено да изплюе камъчето,не се заяждам но в последно време всичко съществено и важно,,поне за такива леваци като мен се изражда в малко
се изражда в малко отклонение от темите
отклонение от темите предполагам че не съм единствения който търси спасение тук
предполагам че не съм единствения който търси спасение тук все пак има и други читатели на форума които искат да узнаят каква тухла им е паднала на главата
все пак има и други читатели на форума които искат да узнаят каква тухла им е паднала на главата ако може един проблем да стане прозрачен нека и други да научат нещо
ако може един проблем да стане прозрачен нека и други да научат нещо благодаря ви
благодаря ви не се базикам,сега знам че мулето няма да ме остави на пътя или по лошо,,,,в гората
не се базикам,сега знам че мулето няма да ме остави на пътя или по лошо,,,,в гората мамка му и хармериканска
мамка му и хармериканска

но аз не бях там и не знам дали пичовете са развъртали нещо по хидравликата
но аз не бях там и не знам дали пичовете са развъртали нещо по хидравликата ееееее може ли
ееееее може ли отвори казанчето на хидравлика и доля някакво масло,в интерес на истината и аз не разбрах кво беше
отвори казанчето на хидравлика и доля някакво масло,в интерес на истината и аз не разбрах кво беше с една дума сам съм си за е,,,,не
с една дума сам съм си за е,,,,не оправи се за седмица две и почна леко да затяга
оправи се за седмица две и почна леко да затяга на място не е тежък но като е в движене е малко твърд
на място не е тежък но като е в движене е малко твърд може и да е масло но не вярвам,е би трябвало да е толкова кекаф
може и да е масло но не вярвам,е би трябвало да е толкова кекаф заради мопара,но моля ви се това все пак не е совалка а 20 годишно вървящо навсякъде животно
заради мопара,но моля ви се това все пак не е совалка а 20 годишно вървящо навсякъде животно 

мине не мине и се тропне като кучка в каручка
мине не мине и се тропне като кучка в каручка

знам че му е сменял хидротрансформатор,варненски е,имам фактура
знам че му е сменял хидротрансформатор,варненски е,имам фактура сега горе долу съм наясно какви болежки има но само за основни неща и тези които са ми скъсале джобете
сега горе долу съм наясно какви болежки има но само за основни неща и тези които са ми скъсале джобете не ви правя четки,напълно искрен съм
не ви правя четки,напълно искрен съм 

Коментар