Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeep Grand Cherokee, limited, 4.0 бензин, 2000г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Jeep Grand Cherokee, limited, 4.0 бензин, 2000г.

Интересува ме , какво е работното налягане на фреона в климатичната система? Има ли някъде таблица, за различни режими на работа?
    Volkswagen Touareg 7L 3.0 TDI V6 (224Hp)
    O8867З7I78

Коментар

Има

Коментар

И има два режима
        -когато работи и когато не

Коментар

Първоначално публикуван от Savador Преглед на мнение
          Интересува ме , какво е работното налягане на фреона в климатичната система? Има ли някъде таблица, за различни режими на работа?

И на мен мие интересно.

Коментар

Ням
            а нищо специално,това не е критерий за нищо. Но щом иска да знае

Коментар

Налягането на фреона зависи и от околната температура. Средно при изключен климатик, е около 5 бара в системата. При включен климатик, ниското налягане е около 2-2,5 бара, а високото 12-15 бара. Това за фреон R134.
              Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
              SSang Yong Kyron 2.0xdi
              Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

Здравейте, имам нужд от съвет!
                При зареждане на климатичната система за проверка с азот, изби тръба или радиатора под таблото в купето. С дясна дирекция съм. Кутията се вижда в ляво под жабката. Интересува ме, дали трябва да свалям цялото табло или мога да се справя само със сваляне на жабката и корите около нея. Не открих тема за ремонт на радиатора в купето на WJ !
                O8867З7I78

Коментар

Сваля се таблото,за да смениш изпарителя,и е скъп

Коментар

Здравейте,
                    имам сълзене на АТF+4 от мястото където се свързва скоростната кутия и раздатката. Моля за съвет какво да търся. Предполагам има семерина на скоростната кутия(42RE). Може ли някой да ми посочи номера на тази семерина.
                    O8867З7I78

Коментар

Здравейте колеги, светна ми оранжевата лампа за диагностика на двигателя и изписва грешка Р0301, което ме насочва към свеща на първи цилиндър, ако не греша! Може би има писано по въпроса и ще търся информация, но все пак да попитам - какви свещи ще ми препоръчате за 4.0 литровия бензинов двигател! Има ли описание на свещите, №, дължина на резба, брой на електроди и др?
                      O8867З7I78

Коментар

Свещи примерно Шампион RC12ECC или NGK ZFR5N.

Погледни дали гумените пишки са надянати добре върху свещите. Че неотдавна с дядо Владо установихме, че при мен последните специалисти, които бяха пипали по мотора, са затрили пружинката, която е вътре в гумената тръбичка и се надява върху свещта, та контактът е бил ту го има, ту го нема ...
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Ок, Чавдаре, благодаря за съветите, ще проверя. И аз прочетох доста и ще търся от тоя модел - иридиеви! Върху свещите на 4.0 литровия има някаква конзола (капак) като са обособени по двойки. Не виждам самите свещи, кабелите и "гумените пишки" ! А по двигателя не е пипано нищо от как съм купил колата и сложих газовата уредба!
                          O8867З7I78

Коментар

Първоначално публикуван от Savador Преглед на мнение
                            Ок, Чавдаре, благодаря за съветите, ще проверя. И аз прочетох доста и ще търся от тоя модел - иридиеви! Върху свещите на 4.0 литровия има някаква конзола (капак) като са обособени по двойки. Не виждам самите свещи, кабелите и "гумените пишки" ! ...
                            Според доста мнения в американските форуми, този мотор работел по-добре с обикновени медни свещи, каквито са двата споменати модела. А това с капака е шината с бобините. Гумичките не ги виждаш, защото са отдолу, надянати върху свещите.
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

Ок, благодаря ти!
                              O8867З7I78

Коментар

Относно свещите, американците казват че и за 5.2 били най- добре обикновени медни свещи, но от 5к км съм с иридиеви на autolite и си работят идеално, дори успокоиха малко празния ход на газ. Така, че е до каквото ти хареса, иридиевите са по- скъпи но карат повече време.
                                R 727cc BB KIT
                                ZJ V8
                                WK2 V6

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X