Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WK 3.0 crd мнения?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: WK 3.0 crd мнения?!

Моделът си е достатъчно висок и без лифт за ходене на ски и паркиране по тротоарите...
    Питах един познат с автокъща /продават екземпляр за 18990лв/ и той въобще не пожела да ми го покаже - трошливи били, люлеели, а задната седалка била като пейка... Реших да не настоявам...
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

И гуми пукали.

Коментар

За люлеенето и задната седалка може и да се съглася с твоя познат само ако го сравнява с нов модел на Ролс Ройс. За трошливоста времето ще покаже
        О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Може пък да му е било неудобно да ми каже, че джипа не е читав и затова да ми казал недостатъците
          Лошото е, че няма как да разбере човек, преди да си го купи...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Такъв ако не се лъжа Тачо от СФА продаде за 20 000 според него перфектен. АТФ4+ 5лт 125лв Мопарски.

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
              АТФ4+ 5лт 125лв Мопарски.
              Не ATF4+ a ATF+4 трябва да е.
              Къде го има че другата седмица имам един за обслужване.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                Не ATF4+ a ATF+4 трябва да е.
                Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                Къде го има че другата седмица имам един за обслужване.
                С Димата ползваме "Равенол", нещо немско на което му пише че отговаря на "9602.....kрайслер", доставчика е в Горна Оряховица праща по "Еконт" и към краен клиент излиза 150 лв/5л. питай Димата че той знае точния номер на телефона му, или "Ивото сот"
                П.П. изчисти си пощата че ти е пълна и неможе да ти пращам Л.С.
                0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Деди, мерси ама не искам реванол препоръчан от реванол. Искам Мопар препоръчан от Джйип.
                  Нямам време за грешки, една раздатка 245 вече имам на блокаж докато е студена, от Тутела препоръчана от Тутела.

Коментар

Здравей. Аз съм този който питаше същите въпроси преди година и половина. Купих си го след много мислене и питане.
                    мога да ти кажа купи си но не забравяй че това е личен избор и виждане. Бих ти отговорил на много въпроси макар да не разбирам от автомобили като много други участници тук. За разхода на гориво стягай се ако не си карал jeep.
                    за подръжка също. А по въпроса за части аз ги поръчвам от Америка бих ти помогнал също, има и изгодни в UK no не всичко.
                    не влизам редовно но ако си решил питай.

Коментар

Здравей,тоя тип джипове наистина са много корави и издръжливи като цените за 4астите им съответно и не са фрапантно скъпи за това което предлагат ,в всички чужди форуми казват че имат малки недостатъци но не са масови което го има и при всяка друга марка коли.Моят съвет е избираш виждаш покарваш я малко гледаш дали ти прилича и я купуваш ,само гледай да не е от на кинех-а дето продава ,че уж бяха без забележки пък като дойде време да я купувам се оказа първо свещите после налягането в гумите не показвало правилно заради по големите гуми , а и второ се показа като голям Селяк.
                      Mercedes-Benz GL 500

Коментар

Първоначално публикуван от madness75 Преглед на мнение
                        Здравей,тоя тип джипове наистина са много корави и издръжливи като цените за 4астите им съответно и не са фрапантно скъпи за това което предлагат ,в всички чужди форуми казват че имат малки недостатъци но не са масови което го има и при всяка друга марка коли.Моят съвет е избираш виждаш покарваш я малко гледаш дали ти прилича и я купуваш ,само гледай да не е от на кинех-а дето продава ,че уж бяха без забележки пък като дойде време да я купувам се оказа първо свещите после налягането в гумите не показвало правилно заради по големите гуми , а и второ се показа като голям Селяк.
                        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:bj.gif
Прегледи:9
Размер:27.5 КБ
ID:5442537
                        О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

...само гледай да не е от на кинех-а дето продава ,че уж бяха без забележки пък като дойде време да я купувам се оказа първо свещите после налягането в гумите не показвало правилно заради по големите гуми , а и второ се показа като голям Селяк.
                          Темата буквално е "WK 3.0 crd мнения?!"! Какво общо имат тук мненията за даден продавач, или търговец на коли!?
                          Или, дай да преебеме темата, за да си разчистваме сметките купувач - продавач и кой какво разбира под "без забележки", "перфектен" и т.н.

Коментар

Колега никой не си разчиства сметките просто предпазвам някои да не се набута с автомобил който купува и започва да прави и налива пари веднага,надявам се ако беше и ти в това положение щеше да си радостен че си прочел поста ми,както ми благодариха и някой други хора!
                            Mercedes-Benz GL 500

Коментар

Хайде сега , почнахме с обидите... Аз пък съм доволен от Kinex-a, монтира ми 4 инча лифт и бе много точен във всичко. А за датчиците на гумите - ами така е, и на мен ми светят като ги карам под 2,1 бара налягане. Пък и живота на батериите в датчиците е около 7 години....
                              Jeep Grand Cherokee 5.7 HEMI Quadra Drive II

Коментар

Колега никой не си разчиства сметките просто предпазвам някои да не се набута с автомобил който купува и започва да прави и налива пари веднага,надявам се ако беше и ти в това положение щеше да си радостен че си прочел поста ми,както ми благодариха и някой други хора!
                                Автомобила който искаше да купиш имаше две подгряващи свещи за смяна и система за контрол на налягането в гумите за калибриране.
                                Не това е причината да не купиш джипа. 200лв струва всичко и е направено още миналата година.
                                Причината да не купиш джипа е че аз не ти го продадох.
                                А не ти го продадох защото не знаеш как да се пазариш без да обиждаш продавача.
                                Мрънкай си колкото искаш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X