Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WK 3.0 crd мнения?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: WK 3.0 crd мнения?!

Първоначално публикуван от madness75 Преглед на мнение
    Здравей,тоя тип джипове наистина са много корави и издръжливи като цените за 4астите им съответно и не са фрапантно скъпи за това което предлагат ,в всички чужди форуми казват че имат малки недостатъци но не са масови което го има и при всяка друга марка коли.Моят съвет е избираш виждаш покарваш я малко гледаш дали ти прилича и я купуваш ,само гледай да не е от на кинех-а дето продава ,че уж бяха без забележки пък като дойде време да я купувам се оказа първо свещите после налягането в гумите не показвало правилно заради по големите гуми , а и второ се показа като голям Селяк.
    Не селяците купуват Джиип от Балканстар. Защо не пробваш там?
    Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
      Не ATF4+ a ATF+4 трябва да е.
      Къде го има че другата седмица имам един за обслужване.
      От Жорката ми достави за тая цена, но се чака малко Жоро ЦСКА

Коментар

Ха ха ,той не ми го бил продал от 1.5 седмица съм купил същия оверланд за 10 000 евро от германия и на ход си го докарах,само че без продавача да ми се прави на отворен и да ми крещи !!!И най вече нищо не трябва да сменям,само наливам нафта тъй като е обслужен перфектно .
        Mercedes-Benz GL 500

Коментар

Първоначално публикуван от madness75 Преглед на мнение
          Ха ха ,той не ми го бил продал от 1.5 седмица съм купил същия оверланд за 10 000 евро от германия и на ход си го докарах,само че без продавача да ми се прави на отворен и да ми крещи !!!И най вече нищо не трябва да сменям,само наливам нафта тъй като е обслужен перфектно .

Още един пътува от Германия насам. В понеделник съм на диагностика и ако е рекъл Господ, влизам в семейството.

Коментар

Ами пробвах колега,не от балкан стар а директно от keep-германия,можеш да пробваш и ти вярвай ми ще останеш доволен:-)
            Mercedes-Benz GL 500

Коментар

Здравейте на всички маниаци,след известно каране да се върнем на истинската тема,забелязах че има износване на тампоните на предния диф,трябва да се подменят,а след бърз преглед из ам.форуми се оказа че това е почти масова болка,която се лекува с подмяна на въпросните тампони,тия които са от лявата страна на диф/а.Тъй като бачкам извън БГ се установи че са почти без пари по американските сайтове поне на 2 от тях де са по 17us и с доставка на територията на щатите е 43 долара за 2та,ето и линковете ако някои се интересува http://www.jeep4x4center.com/ ,а другия беше на Quadratech.
              Другия минус е бързото износване на амортисиорчетата на задната врата и предния капак за 120к и са свършили,на предния черок пак ги бях сменял,авно са слаби от тях се снабдих по нета в България за 38лв мисля беше парчето!
              Ами това е засега други минуси не съм открил ,само мога да кажа че това е велик автомобил!!!Особено дизелака.
              Mercedes-Benz GL 500

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                ... масло в двигателя - 5/30 и не може какво да е - МБ спецификация.
                Syner-Z 5W-30 - това става ли? Comma Oil го препоръчва за мотор Mercedes-Benz OM42.980. Като алтернатива препоръчват X-FLOW TYPE Z 5W-30.
                ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
                  Syner-Z 5W-30 - това става ли? Comma Oil го препоръчва за мотор Mercedes-Benz OM42.980. Като алтернатива препоръчват X-FLOW TYPE Z 5W-30.
                  Иване, спецификацията по МБ е МБ 229.31!
                  Кастрол имат такава спецификация и не си прави експерименти с някакви марки!
                  Ако искаш ми се обади и ще ти намеря такова масло ....
                  Последно редактирано от Аndro 160; 30-09-15, 09:24.

Коментар

Ако модела е с DPF филтър слагаш някое 5W30 масло от тук. Ако е без, тогава може и от тук.
                    Аз лично не виждам защо да не се сипва и 5W40, при положение, че идва и по-евтино.
                    WG 2.7 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнение
                      ...
                      Аз лично не виждам защо да не се сипва и 5W40, при положение, че идва и по-евтино.
                      По евтино е, ще икономисаш стотина лв. за 10000 км ....
                      5/30 е щото такова е изискването на МБ!

Коментар

Та по тоя повод. Актуални цени на истинските масла

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Gastrol_price.jpg
Прегледи:2
Размер:67.0 КБ
ID:5683958

Edge - 5W30 е на 27,99 Е... литъра

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                          Та по тоя повод. Актуални цени на истинските масла...
                          Убаво де. Актуалната цена на км таксиметрова услуга в Берлин е 2 евро да кажем. Тука е 70ст. примерно. Нашата услуга неистинска ли е щом е в пъти по-евтина или онова масло там го продават с огромна добавена стойност или да?
                          WG 2.7 CRD

Коментар

Нема лошо - хубаво-евтино!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X