Обява

Свий
Няма добавени обяви.

GRAND CHEROKEE гасне ако е на ДИРЕКТНА или ЗАДНА без газ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: GRAND CHEROKEE гасне ако е на ДИРЕКТНА или ЗАДНА без газ

Не повече от 2000 според зависи натискането. Не говоря за педала до долу, тогава е ясно. Ако го прави и на загрял двигател и кутия, оборотите са много високи за превключване.
    R 727cc BB KIT
    ZJ V8
    WK2 V6

Коментар

Провери регулировката на кикдауна и TPS.
      Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
      Grand 3.1TD
      0898 620 306 Стоян

Коментар

Ами прави го на всякакъв двигател студен,загрял.Ще и сменя маслото на СК.Дай боже да се оправи.И се чудя защо ми гори множко а )))

Коментар

Първоначално публикуван от stefan_top Преглед на мнение
          И се чудя защо ми гори множко а )))
          Отговора май е тук,GRAND CHEROKEE 5.2 97 набор.

Коментар

Джиджо нормално ли е да сменя така на височки обороти.Ти нали си автомат кажи.А пък и твоя Рейндж е на бая годинки ми се чини ) Че не ми се ходи при оня мартенския шпецялист,и там едни пари да троша..........

Коментар

Първоначално публикуван от ssspeed Преглед на мнение
              Провери регулировката на кикдауна и TPS.
              По темата, че и за размисъл...."Крайслер Ле барон" ( не от най-първите, сигурно 2-ра генерация) купен 2-ра ръка преди година, вървял един ден и автомата умрял, днес започнали възкресяването му, маслото (АТФ-то) е по-скоро черно, а не червено-кафяво. Сменя се, и когато се кара до към 2000 оборота автомата работи, ако обаче го "нариташ", после като върнеш газта, на светофар гасне и на D и на R,обаче след това ако го покараш 5-600м нежно и не превишаваш 2000 об. се оправя шах к'во може да му е
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Ами Дядо Владо СК долу.1 кутия с цигари до тебе,няколко бири двулитровки и ше се види кое как е износено или счупено ) Това в рамките на шегата ама принципа е тоя де !А междувпрочем моя JEEP вече не гасне.Най-вероятно щото позастудя и не вдига толкова висока температура.Което пък ме въвежда на мисълта че маслото в СК не е редовно.То прави тия шашми......

Коментар

Диагностика.
                  Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
                  Grand 3.1TD
                  0898 620 306 Стоян

Коментар

Джиджо нормално ли е да сменя така на височки обороти.Ти нали си автомат кажи.А пък и твоя Рейндж е на бая годинки ми се чини ) Че не ми се ходи при оня мартенския шпецялист,и там едни пари да троша..........
                    Моят автомат е 89 год.Превключва на около 1500 оборота и то много мазно,почти не се усеща.Изненадан съм много приятно.Като я сритам работата става съвсем друга.
                    Ти кажи имаш ли въобще "кикдаун"при положение,че превключва на толкова високи обороти?Да не би нещо жилото на "кикдаун-а" да е натегнато?Колега по-напред го беше предложил.

Коментар

Имам кик даун.Превключването обикновенно е съпътствано с прилашкване но така става понеже като вдигне тия високи обороти аз връщам газта с очакването да смени .А ако давам газ нормално добре превключва-без притрисане.Бившия собственик ми се струва мизерник малко.Каза ми "нищо няма да сменяш само ше караш".Хохохо тъй ама...............Питах го кога си сменял маслото бе.Отговора е нищо не бутай.Че сега се чудя да не би СК кутия да е омагьосана нещо я с присадки я с нещо друго и като сменя маслото и хоп бела да стане ((

Коментар

Първоначално публикуван от ssspeed Преглед на мнение
                        Диагностика.
                        Показа неизправен "локъп", може и при колегата да е.....
                        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Вече сменя скоростите на 1500-1600об.Оправи се като откачих жилото на кик дауна хохохо.Ама това жило много трудно върви,що така.Задържа като че ли или така е нормално а ? Сега си поръчах едни готини гумета Kumho KL71 Road Venture M/T ама много скъпи бе пууууууууу ))))

Коментар

Жилото трябва да върви много мазно без да задържа изобщо.Ако нямаш жило,мога да ти пратя един телефон на човека който направи моето?

Коментар

Първоначално публикуван от djidjo Преглед на мнение
                              Жилото трябва да върви много мазно без да задържа изобщо.Ако нямаш жило,мога да ти пратя един телефон на човека който направи моето?
                              Давай тела джиджо на човека и ако ма огрей с гумите може да мина да ти се похваля че горе долу знам къде си правиш ремаркето и вероятно ше те позная като те видя )))

Коментар

Давай тела джиджо на човека и ако ма огрей с гумите може да мина да ти се похваля че горе долу знам къде си правиш ремаркето и вероятно ше те позная като те видя )))
                                Извинявам се за намесата в темата ти колега, но от скоро живея в Русе и не познавам много хора. Имам проблем с предницата на Гранда (и моя е 5,2) но не знам къде да го закарам за преглед на ходовата част, при адекватни майстори. Ако имаш възможност да ми препоръчаш някой ще съм благодарен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X