Обява

Свий
Няма добавени обяви.

GRAND CHEROKEE гасне ако е на ДИРЕКТНА или ЗАДНА без газ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: GRAND CHEROKEE гасне ако е на ДИРЕКТНА или ЗАДНА без газ

Първоначално публикуван от ecko_becko Преглед на мнение
    Извинявам се за намесата в темата ти колега, но от скоро живея в Русе и не познавам много хора. Имам проблем с предницата на Гранда (и моя е 5,2) но не знам къде да го закарам за преглед на ходовата част, при адекватни майстори. Ако имаш възможност да ми препоръчаш някой ще съм благодарен.
    Препълнена ти е кутията и немога да ти пиша на лични.От няколко места ми похвалиха един и същ майстор.Намира се в пресечката между мототехника и кат.Някъде там има пункт за технически преглед и той е някъде около него.Попитай знаят го хората там.Другата седмица смятам и аз визитация да му направя.Успех!

Коментар

Първоначално публикуван от ecko_becko Преглед на мнение
      Извинявам се за намесата в темата ти колега, но от скоро живея в Русе и не познавам много хора. Имам проблем с предницата на Гранда (и моя е 5,2) но не знам къде да го закарам за преглед на ходовата част, при адекватни майстори. Ако имаш възможност да ми препоръчаш някой ще съм благодарен.
      Пресечката за Чистота,тръгвате на вътре,първата в дясно,после пак на дясно през един портал.Сашо се казва.
      Първоначално публикуван от stefan_top Преглед на мнение
      Препълнена ти е кутията и немога да ти пиша на лични.От няколко места ми похвалиха един и същ майстор.Намира се в пресечката между мототехника и кат.Някъде там има пункт за технически преглед и той е някъде около него.Попитай знаят го хората там.Другата седмица смятам и аз визитация да му направя.Успех!
      Имаш ЛС за жиларя.

Коментар

Колеги като включа светлините и започват да ми примигват всички светлинки в купето-и на двата дисплея и на километража.Някъде ми се губи връзка ама централно.Някой да ме упъти къде да ровя че по ел историите хич ме няма ((

Коментар

Относно оборотите - на директна и при загрял двигател, без включени консумативи, на място и с натисната спирачка оборотите ми падат от 650 на 450. Говоря за двигател 4.7. Не знам дали е нормално, но от много време е така. На задна или свободна са 650. Не играят - просто падат и си стоят твърдо на 450. Не мисля, че е от стъпково моторче, защото моето е чисто ново и положението е същото. Проблема, който правеше преди смяната е плаващи обороти - двигателя се форсираше и дефорсираше на място без газ. При твърди ниски обороти или гаснене, както казваш може би проблема е в датчик, който изпраща инфо за предавката до ЕКУ-то, което да съобрази и да изпрати сигнал на стъпковото моторче, да пусне повече въздух, който да преодолее съпротивлението при зацепената предавка, респ. разликата при свободна. Не се набутвай да купуваш стъпково моторче.
          WJ 99 4.7 V8

Коментар

Първоначално публикуван от stefan_top Преглед на мнение
            Благодаря колега за инфото и на колегата djidjo за доуточнението късно виждам отговора, но тази седмица ще се занеса натам.

П.П. По въпрос а с премигването на таблото и MID-а има теми не можах да намеря обаче, най вероятно е проблем със самото копче за включване на фаровете на гърба му има платка и спойките с времето се нарушават и започват такива аномалий. При мен не свети дясната половина от уредите и двата задни плафона в купето на тавана, като странното е че се захранват от една букса с предните два плфона но на задните имам напрежение само 3,5 волта което е недостатъчно да светнат в същото време предните си светят без проблем. http://www.jeepforum.com/forum/f13/r...-heavy-702703/ този линк може да помогне. Успех !!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X