Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 Limited LX - една легенда

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 Limited LX - една легенда

Невероятно добре изглежда , страшен е .

Коментар

Кинекс Черока от последната снимка на кого е?
      Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

На Радо Пепелов. Имаш да черпиш.

Коментар

С 2" лифт и 265/75-16
          Прикачени файлове

Коментар

Кинекс с какво ги постигна тия 2 инча? Кажи повече за този Гранд.
            Чакам си планките за теглене-адреса ми го знаеш.

Днес си поръчах комплект надлъжни носачи с нормални гумени втулки. Така се надявам колата да си стане пак истински Гранд Чероки. С полиуретана стои на пътя отлично, но возията и шумовете са като на Лада Нива.
            Освен това днес свалихме раздатката, сменихме семеринга на кутията отзад(течеше) и двата на раздатката(течеше единия) и наляхме истинско масло. Събра цели 1200 мл.
            Забелязах, че гумите и опред и отзад мнооого леко за подлизвали подкалнците. Този факт ме разстрои малко, но достатъчно за да поръчам комплект пружини ОМЕ. ОМЕ прави само един модел пружини за ZJ, които са +25мм. Пружините ще са при мен в понеделник.
            От състезателните ми години са останали няколко Фокс Рейсинг амортисьори 10'. Мисля , че ше станат с минимално преправяне.
            Не ми влизаше в плановете преправяне на окачването, но след почти 100км каране по черно разбрах, че няма да стане. Оригиналното окачване просто си е за асвалт- пробива при най-малката неравност, возията е отвратителна и поддържането на малко по-висока скорост е трудно и неприятно.
            Друг проблем-спирачките. Въпреки са 100% подменени с скъпи афтермаркет части, колата не спира добре и спирачките замирисват на третото не особенно интензивно спиране. Едиствената идея която имам е да сменя накладките с оригинални, но не храня особенни надежди да стане по-добре.
            Така, че работата продължава и край скоро се невиди…

Коментар

Колкото и да му наливаш, класик няма да стане...
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                Кинекс с какво ги постигна тия 2 инча? Кажи повече за този Гранд.
                По-дълги амортисьори, подложки на пружините, подложки на бъмпстоповете, по-дълги биалети отзад, подложки на стабилизиращата щанга отпред.
                Дискове с керамични накладки да не се палят и общо взето това е.

Джамбазов,, тва за да стане Класик не трябва да му наливаш а да му отливаш, едно два литра.

Коментар

Пристигната носачите. Утре ги монтираме и вече комбито ще вози като лодка и няма да скърца.
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:photo 1.jpg
Прегледи:1
Размер:107.9 КБ
ID:5541815Натиснете снимката за да я уголемите

Име:photo 2.jpg
Прегледи:1
Размер:136.3 КБ
ID:5541816

Коментар

Возията на ZJ e наистина много добра. Люшка се, клати, не е стабилен, но кефът е на макс щом става дума за комфорт.
                    Наскоро карах последен модел скъп джип с въздушно окачване - не е толкова добре като усещане пред простото окачване на гранда.
                    Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
                    0888/00-55-37

Коментар

Някой може ли да помогне с инструкция как се сменя езика ???

Коментар

Едновременно натискаш горният бутон на малкия дисплей и вклюваш-изключваш контакта, при което излиза някакаъв сет от който сменя езика.

Коментар

Колеги, искам и аз да вляза в дрийм тийма... някой дали е гледал този Гранд?
                          mobile.bg -не може-сори-само описание или снимки-без линкове
                          Jeep Grand Cherokee 4.7 4" lift Rough Country

Коментар

Първоначално публикуван от ThugLord Преглед на мнение
                            Колеги, искам и аз да вляза в дрийм тийма... някой дали е гледал този Гранд?
                            mobile.bg -не може-сори-само описание или снимки-без линкове
                            Дай линка на Л.С........
                            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Покарах Черока на пловдивското състезание. Повреди няма. Пъно поведение-незадоволително. Но пък се кара с кеф. Щети- изкривен преден номер, наклонен на ляво волан и празен резервоар.
                              Нещо не мога да я настроя тази кола. Сега е с ОМЕ пружини и всички щанги и тампони оригинални. Последна надежда остават амортисьорите. Спирачки се появиха като смених накладките с Текстар.
                              Утре пак съм с Гранда в гората.

Коментар

А сложи някоя снимка де.Не може никой да не е ударил някое фото.
                                Няма страшно в умирачката...
                                Страшното е да си жив!...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X