Обява

Свий
Няма добавени обяви.

GrandCherokee 4.7 V8

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: GrandCherokee 4.7 V8

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
    Ами уж е проверено: ламбда сонди, катализатори и ниво на изгорели газове, но от сервиз, който не е специализиран за JEEP, само нямало връзка със скоростната кутия/може би софтуера им не пасва/. За мен главния проблем, че дори когато включа автопилота постоянно сменя предавките, а на леката ми кола автомата си е на пета и на най големия наклон с автопилот.
    Ако е преди 2001г е нещо като имитация на 5-степенна, след 2001 си е петстепенна. Но трябва да сменя или при рязка работа с педала или ако не му достига въртящ момент.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
      Ако е преди 2001г е нещо като имитация на 5-степенна, след 2001 си е петстепенна. Но трябва да сменя или при рязка работа с педала или ако не му достига въртящ момент.
      Да така и викат на изток. Псевдо пет степена. И точно така трябва да превключва. При леко натискане на педала реагира мигновенно. За това казах че трябва да се внимава с педала. Не може да се натиска както при другите/повечето/. А точно от този въртящ момент мене много ме е страх. Щото над 3000оборота това нещо става опасно за всички.

Коментар

Ти си върха kinex! Кажи как го постигаш? аз съм с гуми 255/65/16 и мисля, че са нормални, но предните много леко са търкали в подкалницител
        Сигурно са ти откачени нещо подкалниците отпред. Пробйи им две дупки и ги вържи за стоиките на халогените за да се преберът на пред.
        haki караше един Овърланд с 265/70/16 без никакви интервенцйи и не упираха при онроуд
        Аз в момента карам с 265/75/16 с 3см фланци и съм изрязъл 2см от предната броня под халогените.

Коментар

За 4.7 V8 и кикдауна на кутията:
          Казаха ми, че софтуер имали само в Балканстар София може би ще трябва да го карам там... Мразя фирмените сервизи, но моя дава разход /писъл съм вече/ около17-18/100 бензин А95 на дълъг път при спокойно каране.
          Ако може някой да ме посъветва, че ме е срам на съседа виетнамката гори 20-25/100 газ.
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

За 4.7 V8 и кикдауна на кутията:
            Казаха ми, че софтуер имали само в Балканстар София може би ще трябва да го карам там... Мразя фирмените сервизи, но моя дава разход /писъл съм вече/ около17-18/100 бензин А95 на дълъг път при спокойно каране.
            Ако може някой да ме посъветва, че ме е срам на съседа виетнамката гори 20-25/100 газ.
            Когато почне да върви колкото Гранда да си замери разхода
            Или пък ти карай с колкото кара Виетнамката и пак виж
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ще пробвам да го покарам със скоростта на Виетнамката, само да не предизвикам задръстване ще пусна аварийните мигачил
              Правя си в момента списък на всички неща, /възли,агрегати/ които трябва да прегледам, за да открия и отстраня причината за големия разход.
              Моля да ми подсказвате за това, за което се сещате.
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X