Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трудно палене при темепратури под 0 градуса.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Трудно палене при темепратури под 0 градуса.

Първоначално публикуван от Velin Hristov Преглед на мнение
    Днес като го запалих съвсем случайно го обиколих и видях, че е пръска от ауспуха нещо като масло. Възможно ли е да е антифриз и от изгорелите газове да става черен на цвят, защото преди 1 седмица доливах вода в разширителното казанче и днес видях, че е намалила отново. Ако е пукната глава или гарнитура и да примесва антифриза и водата в цилиндрите?
    Значи, нещата които разказваш -- трудно палене, притрисане + пръскането от ауспуха + намаляването на водата в преливника.. работата е ясна - в някой от цилиндрите ти влиза вода и скоро джипката ще те остави. Не ти говоря наизуст, мен ми се случи два пъти тази година - на връщане от морето тази година, на 20км от Бургас и наскоро в града. Ако не можеш да намериш майстор в Стара Загора - кажи, в Пловдив (което ти е наблизо) имаме няколко, които правят чудеса по темата и са наясно с болките на WJ

Коментар

При мене се получаваше този ефект от лулите на подгревателните свещи, не правеха контакт със свещите.Има писано и показано как се сменят лули закупени от Конрад

Коментар

Първоначално публикуван от Velin Hristov Преглед на мнение
        В моя случай обаче са 2 пикаещи дюзи(последните 2 от към купето). Едната сълзи леко, а другата доста си капе ако го настъпя и ми е доста интересно къде отива тая нафта като в гаража ми нямаше нито 1 капчица от каквото и да е било освен от към ауспуха. Оставил съм го сутринта при един майстор и утре ще видим, може и друго да излезне.
        "Пикаеща дюза" значи, че не разпрашава добре нафтата, която вкарва в цилиндъра, а не че изпуска навън.От такава дюза е много вероятно да се стопи буталото.
        Нямаш капки нафта по пода, защото, докато се стече отгоре, а и при загрял двигател се изпарява...
        много автомати-слаби резултати!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X