Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още един НОВ GRAND Cherokee 5.9

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Още един НОВ GRAND Cherokee 5.9

Да не би да си го пуснал в продажба?
    ZJ 5.9 (x3.5)

Коментар

От: Още един НОВ GRAND Cherokee 5.9

за сега е пуснат да...
      като сега го обслужвам,сменям някои неща да се поровя и тогава вече ще реша окончателно...
      днес вече придобих кардан! Дължината е точна,отпред от към раздатката шлиците пасват,обаче отзад ми се струва че карето е малко? Фланеца който е на дифа кадето лягат двете части на карето е огромно карето малеее?

Коментар

Ела да му се пулим
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Понеже ме беше страх,моргаджийте да не ме минат с кардана предложиха да ми го монтират на място.Първо не искаха или наистина не можеха да ми покажат джипа заради снега това става във Враца...после докато монтираха аз отидох и нещата които ми каза Димата веднага ги препипах хихихих,трълъчевия волан,вдлъбнатата броня,открих и че на шофьорската врата на всички оригинално пише на една лепенка датата на производство... Тогава видяха че не всичко е като на 5,2 но го монтирахме...с побългаряване.... в раздатката имаше друго масло не АТF много малко източено,налято ново ATF ... дойдох си до София без проблем,без шумове с работещ заден диф. Който е нещо блокиран оригинално ли?????????? Като ШПЕР на БМВ-тата ли???
          Отидох след това при един приятел кадето прави и реглаж предници,че нещо чукаше в ляво. Биалетки за смяна. + горен шарнир...
          Като го вдигнахме на подемника от темата на колегата видях планките с които се държи резервоара взех гедорето и отвих двете скоби и резервоара падна ) Благодаря тук на Дядо Владо за диагностиката!!! Помпата я извадих сравнително лесно - СТОПЕНА! Смених я с някаква за 100лв не работи....отворих таблото с бушоните - пак Благодарности на Дядо Владо намерих изгорелия бушон-смяна и джипа запали на бензин!!! Излязох на пътя - МАЙКОООООООООООООООООООООООО няма нищо общо с метана това ако го знаех преди години щях да карам такъв джип,а не да се залъгвам с автомобили... ГАЗЗЗЗ и тръгва с ВРАТИТЕ НАПРЕД и тва по ул.РАКОВСКА една патрулка за малко да даде щета )) Другата седмица продължавам с предницата.... и КЕФА продължава!!!

п.с.Извинявам се на ЖороЦСКА,че не ти се обадих - така бях развълнуван,че забравих....днес ако може ще ти звъна?

Коментар

А снимки няма ли да го видимтоя убавец?
            DAIHATSU ФЕРОЗА 1.6 16V 0897968887

Коментар

Eто снимка
              Прикачени файлове

Коментар

Понеже доста хора ме питат за разхода днес го засякох... 22.40лв за 100км Метан!!! Два пъти на една и съща станция!

Коментар

Пффф евалата , аз съм към 35лв./100 на газ.
                  Днес трябва да се видим
                  Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Това ако е градско в София направо си е джакпот.А как е мотора като поведение на метан и бензин, много ли е голяма разликата във вървенето и реакцията на кикдаун?
                    Subaru Legacy 2.5
                    Suzuki GS500 E

Коментар

Първоначално публикуван от joro_cska Преглед на мнение
                      Пффф евалата , аз съм към 35лв./100 на газ.
                      Днес трябва да се видим
                      ПАК ЛИ???

Градско в София,заредих в Дружба2 на ЕКО от там до Скорпионите,Люлин,по околовръстното до бул.България надолу до НДК,Подуене,Слатина после се кефих по завоите към Симеоново-Бистрица,Панчерево ,Лозен магистралата и пак Дружба2 - Втория тур почти същия само се отклоних до с.Вакарел по стария път дрифтих яко Там малко обиколки и после пак на Дружба2 разликата беше стотинки ходенето до с.Вакарел ми излезе с 20стинки по-евтино извънградското

МартиХ5 - разликата бензин-метан е от земята до небето също като и в парите.... сутрин задължително го карам на бензин... после го пускам на автоматично палене на бензин и си минава само на метан.

Коментар

Благодаря за отговора.Напоследък нещо ми се върти в главата да взема някъв V8 и да му перна един метан, за да е поносимо за нормално придвижване.А разхода на метан е по-нисък, като пари от на 1.8 бензин дето карам в момента.
                        Subaru Legacy 2.5
                        Suzuki GS500 E

Коментар

И аз ако не спадне разхода на черока мисля един емтан да взема, имам допълнителни листа отзад и не е проблем теглото, около 15лв харчели като моя на метан.

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
                            И аз ако не спадне разхода на черока мисля един емтан да взема, имам допълнителни листа отзад и не е проблем теглото, около 15лв харчели като моя на метан.
                            Помисли си първо!Дане те направи на нищо гаджето после,че си го спънал и не може да кимне да върви!
                            0899 шест5313нула
                            За всекиго по нещо

Коментар

Вчера купени от Скорпионите и сменени:
                              Горен-долен шарнир
                              биалетки 2бр
                              свещи 8бр
                              чистачки вече се вижда през предния джам

към колегите на метан си върви доста прилично все пак не сме със състезателни болиди

Коментар

Нищо му няма на вървенето от 180 коня и половината да ги спъне метана пак ще и е добре, добре си върви, то и на газ докато си правех експерименти и го бях спънал пак не забеляза, е каза абе май не върви като преди Амам 15лв спрямо 45 на 100 си е добре дори и да не върви .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X