Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още един НОВ GRAND Cherokee 5.9

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Още един НОВ GRAND Cherokee 5.9

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
    Абе да ти кажа, познавам доста народ от форума лично и 80% от тях са над 100 кила и не бих казал ниски в никакъв случай - едрички сме тука (аз съм 192 см и към 110 килограма в момента)...
    Ти ме водиш...аз съм скромните 188 см и 108 кг . Ама да не спамим....може би трябва да отворим тема за личните си размери и лифтве а не само тези на машините ни.
    Jeep Cherokee Liberty 2.8 CRD

Коментар

Колега супер звер си си взел, пък и с метан. Защо да има ядове с двигателя и аз не знам , то с всеки има нещо. Интересно ще е на метан колко ще поглъща. Много лесно се стига до Дядо Владо и Димата. За масло за скорости ако ще се поръчва нещо казвайте,ч е съм замислил да сменя на черока в скоростите.

Коментар

Я погледнете каква боза има в казанчето за антифриза и кал в радиатора на тоя италианец.
        Като нищо може да е бил някоя подводница.

Успех и късмет желая, дано всичко е тип-топ!

Коментар

Квато боза дойде такава,аз написах купих го на риск...

Към колегите бе аз съм си дребен 185см 105кг съм )

Лошото е снощи ме информираха,че в Италия има няква тъпа стачка...даже неразбрах за какво е? Автовоза натоварил 3-4коли тръгнал към другите щото ги събира от различни градове и някаде по пътя го отбили и дотам. А сега как ме е яд,че немога в тоя сняг да го ползвам!

Коментар

Зимата още не е свършила , споко , сняг ще има - как ли са ми познати тези предстартови нерви
            Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD

Коментар

ХОРА днес пристигна чудотоооооо,бахти като гръмнат съм!!! Много се кефя ,свалих го от автовоза и съм го подкарал 200метра и адреналина още е над 100%!!!
              В понеделник му вадя транзитни номера и го почвааам!

Освен еуфорията забелязах и някой бъгове,но се надявам с ваша помощ и съвети да ги отстраня...

Първо не работи на бензин - май помпата? Приемам съвети, цени?
              Второ има некво причукване в предна лява гума като на шарнир - видях някаде че пише 40лв че струва?

Коментар

Директно на метан ли пали?
                Не е ли с автоматично ключе за превключване на бензин/метан?
                Ако се съмняваш дали е помпата, можеш лесно да провериш, като видиш дали идва бензин след нея.

Коментар

Да директно на метан паля...
                  с автоматично ключе е,но има възможност за принудително палене на метан
                  от други коли които съм карал като дам на контакт и се чува ел.помпата за бензина тук няма звук...
                  понеделник,вторник ще отида до Костинброд ...

Коментар

Защо на транзитни номера? Защо не се разходиш до Дедо Владо да ти обяснят всичко по колата, да минеш през реката да се накефиш, те за сладки приказки пари не искат Ще ти обяснят всичко кое как защо, ще погледнат това онова.... То ходенето там не е като в сервиз ако то в меката на Чероците

Коментар

За транзитките - издадена е фактура на фирма,а не на мое име!
                      А в меката на Чероците ще отида задължително - реката и мястото не ги знам,но надявам се да получа напътствия по телефона....

Коментар

Аз днес им разкопах полето, ще садим картофи и зеле Утре ако ще ходиш звънни ще те опътя, лесно е много.
                        http://www.youtube.com/watch?v=hrTMU...wQGB87_giLynFS

Коментар

С моя гранд ли те вадиха
                          Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

А с койе.....то фероцибертонето носи душата си в кошница и самичко си се е оплело щом кривне от правия пътНатиснете снимката за да я уголемите

Име:04-02-12_1414.jpg
Прегледи:1
Размер:15.9 КБ
ID:5345108та и то беше спасявано
                            Последно редактирано от дядо владо; 04-02-12, 23:13. Причина: снимка макар и лоша
                            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Бертонито се зарови, Трупера след не голями усилия се зарови яко, като заравянията бяха още преди да стигнат до мен, при това напълно умишлени И накрая ДедоВладо докара голямия кораб и започна вадене на палавници
                              http://www.youtube.com/watch?v=G7fH479_s10&context=C35c501aADOEgsToPDskItds4f2ZwQGB87_giLynFS
                              http://www.youtube.com/watch?v=HXsRQ...eature=related

Жоро има една почерпка или един ваучер за вадене за вадене от моя страна

Коментар

Само уточнение, че аз си се прибрах да сменям масло на автоматик на "Тойота", а ваденето си е ваше
                                Не бих вадил на "удар" с такава засилка.
                                0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X