Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още един НОВ GRAND Cherokee 5.9

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Още един НОВ GRAND Cherokee 5.9

То така не иска да излезне, камо ли по друг начин, пък и нали имаш заварачни апарати То на удари само отлепи, после си припомних бригадите в Текееесето откопах "малко" смежец и чак тогава излезна най, много да му беше извадил теглича с част от каросерията

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
      Аз днес им разкопах полето, ще садим картофи и зеле Утре ако ще ходиш звънни ще те опътя, лесно е много.
      http://www.youtube.com/watch?v=hrTMU...wQGB87_giLynFS
      Утре като извадя номерата ще звъня на Дядо Владо че гледам отдолу му има телефона...

Коментар

Звънни ми ако нямаш работа ще дойда за компания 0879 277276

Коментар

Чак сега виждам темата - Пеца, честита джипка и много безаварийни.
          “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
          Walter Rohrl
          GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

сега се вращам от Дядо Владо и има изненада НЯМАМ заден кардан! Помагайте!

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
              Звънни ми ако нямаш работа ще дойда за компания 0879 277276
              Не съм видял поста ти...

Коментар

Абе кво става с тия кардани на тея Чероци, нещо чезнат като калници на кадет Помощ от някой на части, прерови из нета ще намериш.

Коментар

Първоначално публикуван от madpetio Преглед на мнение
                  сега се вращам от Дядо Владо и има изненада НЯМАМ заден кардан! Помагайте!
                  Не я настъпвай много докато си без един кардан, че да не останеш и без другия
                  JEEP CHEROKEE '98 XJ. 4.0 190 hp

Коментар

намерих в морга от 5.2 добре че не го купих...
                    Понеже цяла вечер "говорих" с моя човек в италия, днес имах позваняване - намери ли са ми оригиналния. Сега старта се отлага...
                    Обещаха че другата седмица ще е тук.

Коментар

А такааааа...!Що ли ми се чини ,че не ще да е свален тоя кардан по някаква добра причина!!!Имаме такъв случай тук и преди,само че с дизелов WJ и работата не излезе на добре!Дано да греша!Пиши развитие на нещата или потърси търговеца докато е още пресна ситуацията!
                      0899 шест5313нула
                      За всекиго по нещо

Коментар

Честито, по-готино от голЕм бенз двигател е само по-голЕм такъв. А относно килата, аз компенсирам останалите колеги, за 185 съм 55-60 кила, искам да дигна до 85, ама нещо не мога да мина 65 . Без аварийни километри с новото чудовище .

Коментар

Благодаря за пожеланията колега!

А за кардана,изпаднал е принудително,не е свален доброволно...оня тъп италянец си го хвърлил в гаража,че не му трябвал... и търгаша днес ще ходи до къщата му да го вземе и да ми го изпрати по следващия автовоз.

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                            А такааааа...не ще да е свален тоя кардан по някаква добра причина....!
                            По лична преценка, самосвалил се е. Едно болтче от "омега" скобите които държат карето на задния кардан към диференциала се е скъсало, карето се е измъкнало (чашката си му седеше от другата страна) кардана е ударил в пода няколко пъти (виждат се следите), измъкнал се е от шлиците на раздатката и е останал в небитието......или поне така си мисля. Може и при някоя "лудория" да се е разтропал, свалили са го, и после са забравили да го изпратят към Сф-то.....все едно, бъдещето ще покаже
                            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                              По лична преценка, самосвалил се е. Едно болтче от "омега" скобите които държат карето на задния кардан към диференциала се е скъсало, карето се е измъкнало (чашката си му седеше от другата страна) кардана е ударил в пода няколко пъти (виждат се следите), измъкнал се е от шлиците на раздатката и е останал в небитието......или поне така си мисля. Може и при някоя "лудория" да се е разтропал, свалили са го, и после са забравили да го изпратят към Сф-то.....все едно, бъдещето ще покаже
                              Дано причината да е най-тривиалната-просто изпадане на кардана,а не нещо по-сериозно/знаеш за какво ти говоря/!Демек-дано няма никакви ядове със заден диф или раздатка!Успех!
                              0899 шест5313нула
                              За всекиго по нещо

Коментар

Дядо Владо за това не дойдох за проба на 5,2ковия кардан който намерих! Звънаха от Италия че ще си изпратят оригиналния!?!!!
                                надявам се да няма други проблеми - то времето ще покаже. За сега седи на котва

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X