От: Поставяне на V8 5.2 от Grand ZJ в Wrangler YJ ?
Аааа КЕФ, Браво! Уникален звук!
Иначе с автомата ли го подкарахте последно?
					Аааа КЕФ, Браво! Уникален звук!
Иначе с автомата ли го подкарахте последно?
 Стойките на самия двигател се виждат, както и радиатора който инсталирахме за охлаждането на автоматичните скорости. Радиатора за охлаждането който сложихме е доста малък, но засега върши работа. Утре мисля да му инсталирам газ, че на бензин не е каране
 Стойките на самия двигател се виждат, както и радиатора който инсталирахме за охлаждането на автоматичните скорости. Радиатора за охлаждането който сложихме е доста малък, но засега върши работа. Утре мисля да му инсталирам газ, че на бензин не е каране  Засега няма проблеми със задния кардан, по скоро предния леко закача в генерацията, но и той ще се оправя. Имаше някакво гаснене при по рязко потегляне, надявам се вече да го няма, при последните проби не гаснеше. Ето и малко снимки от радиатора за скоростите, водата и вентилатора :
 Засега няма проблеми със задния кардан, по скоро предния леко закача в генерацията, но и той ще се оправя. Имаше някакво гаснене при по рязко потегляне, надявам се вече да го няма, при последните проби не гаснеше. Ето и малко снимки от радиатора за скоростите, водата и вентилатора : , виждал съм го и като смучещ и като духащ. Различен е дифузора. Заводски е двускоростен с две отделни намотки. Маса и едната е бързи, маса и другата е бавни, дали ще се управлява с реле, комп или ключе няма значение
, виждал съм го и като смучещ и като духащ. Различен е дифузора. Заводски е двускоростен с две отделни намотки. Маса и едната е бързи, маса и другата е бавни, дали ще се управлява с реле, комп или ключе няма значение 

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар