Обява

Свий
Няма добавени обяви.

шум отпред-диф?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: шум отпред-диф?

Колега какъв беше джипа ти и ще ти отговоря
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

чероки 97г 2.5 дизел

Коментар

Значи най-обикновен LSD. Степента на блокировка е константна и не зависи от оборотите и я има винаги. Колко е в процентно съотношение е трудно да се каже. Зависи колко са износени фрикционните дискчета, колко са натегнати пружините дето ги притискат и какво е маслото. И разбирасе че няма значение дали си само на заден мост или на 4Х4
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

А колко масло отива за двата диферентциала за този джип (97' 2.5 ТДИ). И мове ли да ми дадете телефона на този Митко Фулдата?

Коментар

Прочети, какво е писано тук в форума за Митко Фулдата и няма да задаваш подобни въпроси повече!
            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от blagoycho Преглед на мнение
              А колко масло отива за двата диферентциала за този джип (97' 2.5 ТДИ). И мове ли да ми дадете телефона на този Митко Фулдата?
              Ако обичаш по-уважително отношение към една от легендите на българския офроъд.
              Масло си взимай само от Балкан Стар и само синтетиката. В задния мост и добавка за LSD. 3 литра те оправят.

Коментар

за да не пускам само нови теми на които се отговаря кратко ще питам тук? Необходимо ли е след като сам бил на 4Х4 и съм свалил лоста на 2х4 на Чероки 2.5 дизел парт тайм(то няма и друг дизел)да карам 1м на зад за да се изключи двойното и чак тогава да си карам напред(ако се чудите от каде ми хрумват такива идеи-от хора които карат 4х4 ,но се съмнявам в компетентността им и прдепочитам да питам)

Коментар

Първоначално публикуван от gravidis Преглед на мнение
                  за да не пускам само нови теми на които се отговаря кратко ще питам тук? Необходимо ли е след като сам бил на 4Х4 и съм свалил лоста на 2х4 на Чероки 2.5 дизел парт тайм(то няма и друг дизел)да карам 1м на зад за да се изключи двойното и чак тогава да си карам напред(ако се чудите от каде ми хрумват такива идеи-от хора които карат 4х4 ,но се съмнявам в компетентността им и прдепочитам да питам)
                  НЕ. не е нужно.
                  Кажи на хората дето карат 4х4 че ти караш джип.

Коментар

Хахаха...Мани ги тия с хъбовете... врътки за печки по предните колела...
                    Това е Джип, можеш да оперираш с ръчките дори в движение при натиснат съединител.

Коментар

в София, фирмения магазин на вносителя на Liqui Molly се намира на бул" Христо Ботев" 29

една тубичка молибденов дисулфат е 7.70лв. слага се на 1л. масло

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                        в София, фирмения магазин на вносителя на Liqui Molly се намира на бул" Христо Ботев" 29

една тубичка молибденов дисулфат е 7.70лв. слага се на 1л. масло
                        колега това е супер.. ама имам молба към теб... ако си в софия...можеш ли да ги питаш дали имат фирмен магазин в бургас..??? ще ти бъда благодарен
                        понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
                        JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
                        Honda Shadow VLX 600 - 1999
                        FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
                        Влади

Коментар

Първоначално публикуван от lcr Преглед на мнение
                          колега това е супер.. ама имам молба към теб... ако си в софия...можеш ли да ги питаш дали имат фирмен магазин в бургас..??? ще ти бъда благодарен
                          ето ти линк към каталога на вносителя "Сенакс" горе, в ляво на бланката са телефоните, те ми казаха къде им е магазина в София, можеш сам да ги попиташ кой е дистрибутор за Бургас

Коментар

Да съживя малко темата:

Това ли е въпросната добавка за намаляване на шума:

Liqui-moly "Gear-Oil Additive" , Парт.: 1040 (20g)

https://store.emk-33.com/product/325...iqui-moly.html

"Gear-Oil AdditiveThe MoS2 additive creates a heavy-duty lubricant film on all frictioning and sliding metal surfaces.
                            It reduces friction, wear and decreases temperature
                            peaks.
                            The result is a smoother run, softer shifting and a nearly wear-free
                            running-in in gear wheels, friction couples and tribological pairings.
                            Relia
                            -bility and antifriction properties are significantly increased.

For manual, auxiliary and diffe-rential transmissions – particu-larly with high thermal loads.
                            2%
                            (20g) Gear Oil Additive is sufficient for 1 liter of gear oil.
                            Not suitable
                            for motorbikes with a wet clutch. "
                            Последно редактирано от sttekata; 10-08-20, 15:32.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X