От: Останах без любимия си Jeep!

Съвсем не случайно е с тези мостове, а не с Дана 60. Иначе нямаше как да е победил в Баха класа за стокови паркетници  Виж му и гуменцата. И те са лимитирани според изискванията за Class 7S.
 Виж му и гуменцата. И те са лимитирани според изискванията за Class 7S.
Class 7S: Stock mini trucks
Иначе не съм никакъв фен на Г-то, но за сега не се сещам за друг SUV, който във стоков вид и с инвестиция само за четири гуми е готов за гората, естествено ако е с трите блокажа и има поне 170 к.с. под капака. Все пак ти желая успех и щом си се замислил за Дана 60 си приготви за целия проект поне $20 000. Има-няма по $6 600 на година... Ако ти се виждат много забрави за Дана 60. Не че мостовете струват толкова, но пък само с тях няма как да минеш.
  Ако ти се виждат много забрави за Дана 60. Не че мостовете струват толкова, но пък само с тях няма как да минеш.

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов)

Преглед на мнение

Виж му и гуменцата. И те са лимитирани според изискванията за Class 7S.
 Виж му и гуменцата. И те са лимитирани според изискванията за Class 7S.Class 7S: Stock mini trucks
Иначе не съм никакъв фен на Г-то, но за сега не се сещам за друг SUV, който във стоков вид и с инвестиция само за четири гуми е готов за гората, естествено ако е с трите блокажа и има поне 170 к.с. под капака. Все пак ти желая успех и щом си се замислил за Дана 60 си приготви за целия проект поне $20 000. Има-няма по $6 600 на година...
 Ако ти се виждат много забрави за Дана 60. Не че мостовете струват толкова, но пък само с тях няма как да минеш.

) пълен ремонтен комплект - бутала, сегменти, легери основни и биелни + тези на разпределителния вал, маслена помпа (тя го е убила), и всички гарнитури (от гумички на клапаните, до пробката на картера) към 850Е и една седмица срок на доставка....Доведи го да ви черпя едно кафе, и да си клюкаме за "жипки", ремонти и масТури
 ) пълен ремонтен комплект - бутала, сегменти, легери основни и биелни + тези на разпределителния вал, маслена помпа (тя го е убила), и всички гарнитури (от гумички на клапаните, до пробката на картера) към 850Е и една седмица срок на доставка....Доведи го да ви черпя едно кафе, и да си клюкаме за "жипки", ремонти и масТури ....В  гаража ми се търкаля една здрава 247 раздатка, сменена от "майстор" по  диагноза "тътрузене и щракане на задния диференциал", .....след смяна на  маслото на дифа и поставянето на задължителната добавка, "Гранда" заспа.....
....В  гаража ми се търкаля една здрава 247 раздатка, сменена от "майстор" по  диагноза "тътрузене и щракане на задния диференциал", .....след смяна на  маслото на дифа и поставянето на задължителната добавка, "Гранда" заспа.....

Коментар