Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Останах без любимия си Jeep!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Останах без любимия си Jeep!

Първо искам да ви успокоя! Не са ми го откраднали, нито е изгорял... Продадох го и то за доста добри пари в тази криза!
    Сега следва втора фаза, а именно закупуването на Grand Cherokee 5,2 MPI или казано по накратко - истината под формата на V8 под капака! Та молбата ми е колеги с практически опит да ми дадат съвет какво и къде да гледам при огледа на новия дзвер! А като го купя ще пусна нарочна тема в която ще става дума за флексове, проектиране и изграждане на 4 линково окачване и клетка за монтирането му и още куп весели, и интересни неща които съм си поръчал на Дядо Коледа, но всяко нещо с времето и кинтите си! Очаквам съветите ви, за които предварително ви благодаря!

П.П. Надявам се, че няма да ме изхвърлите от форума, след като останах временно без 4х4..?!!

От: Останах без любимия си Jeep!

Как можа, бе Марто? Джипа с ВМ мотор просто се обича!
    Любомир Бончев 0889216605
    Jeep Cherokee Sport 2,5 td - 1998

Коментар

Първоначално публикуван от lubo56 Преглед на мнение
      Как можа, бе Марто? Джипа с ВМ мотор просто се обича!
      Нали знаеш, че от любовта до омразата има само една стъпка..?!! Ще обичам повече осмака! Обещавам...

Коментар

Кога и къде ше чериш?
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
          Кога и къде ше чериш?
          Абе темата да не е за това да черпя бе..?!! Моля модераторите за намеса...!!!
          Чакай да взема новия и ще се отчета и за продажбата, и за покупката на куп! При Бат Пепо, примерно...

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
            ... Моля модераторите за намеса...!!!
            ...
            Намеса, ама като не си почерпил ...
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Днес видях как палят един такъв "леко пипнат" джип за пред хора. Бях сигурен, че го оглеждат за покупка. Живееш до детска градина, нали?

Коментар

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
                Днес видях как палят един такъв "леко пипнат" джип за пред хора. Бях сигурен, че го оглеждат за покупка. Живееш до детска градина, нали?
                Хвана ме! Да не си съсед..?!

Коментар

...отърва се!Сменяй подписа и аватара....и късмет със следващия проект
                  driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Съседни квартали сме. Синковците ми ходят в тази детска градина. Та съм го забелязал отдавна това джипче. Много добре изглеждаше.

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                      Абе темата да не е за това да черпя бе..?!! Моля модераторите за намеса...!!!
                      Чакай да взема новия и ще се отчета и за продажбата, и за покупката на куп! При Бат Пепо, примерно...
                      Утре те чакам при Бат Пепо.Гледам че отправяш молби-ще ги уважим.Ще има и трима модератори(най-малко)!
                      Сега е момента,преди да си купил новото железо! После те изтървахме!

Не знам да ти честитя ли,или не! Ама ако нещо се сбъркаш...........знам едно наточено "Г"!
                      088пет722пет99
                      http://www.hydropompi.com/

Коментар

Честито за продажбата! Това е най-доброто, което можеше да направиш за тая машина. Ама защо пак в паркетници се оглеждаш? Сега е момента да се качиш на нещо със шаси и да ти се отварят и затварят вратите без значение от положението в което си спрял или колко скока си направил. Ако бюджета не стига за истински джип Г-то е що-годе приемлива алтернатива. Освен ако това не ти е единственото возило и ще го ползваш за ежедневни нужди.
                        My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Благодаря на всички за хубавите думи! Честитите ми, все едно съм ударил шестица от тото-то, а не си съм си продал джипа...!!! Круме, утре съм на снимки брат, но ако свърша по-навреме, ще завъртя един телефон и ако сте там, ще мина да се видим, че нещо зае*ахме дружината...

elbgt, много си ми симпатичен, но пак не сме на едно мнение! Виж към какво съм тръгнал и пак ми говори за паркетници:http://www.4wheeloffroad.com/feature...kee/index.html - срок 3 години (виж този с какви мостове е, а аз съм се прицелил в Dana 60 - и двата)

Г-ицата като спечели поне едно голямо състезание, пак ще говорим...

Поздрави
                          Последно редактирано от Марто (Мартин Христов); 29-11-11, 22:53.

Коментар

5,9......по-добрррррре
                            П.П. .....в "Мобилето" за 5и нещо К......
                            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                              5,9......по-добрррррре
                              П.П. .....в "Мобилето" за 5и нещо К......
                              Знам Дедо, ама само един и с обратна дирекция! Има един в Полша 9К, че и Магнум изпълнение - направо като от завода, ама извън бюджета...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X