Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вранглера на Дима

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Вранглера на Дима

оппа, оппа....къф размер са тези гуми? на оригиналната 7" джанта
    Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
    http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
    http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

31/13.5 R 15
      И на нула атмосвери не може да ги разбордира.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
        31/13.5 R 15

Quadra такой... он сможет и при 2,2 разбортировать
        ... и это пройдет.....
        Chevrolet Express G1500 2000 г. Ford Explorer 1994 г. Opel Kadett 1979 г. Voschod-2 1971 г. UNIMOG 1963 г.

Коментар

Дима, разгледах снимките и се питам: дали не си кръстосал табуретката с валяк?
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
            31/13.5 R 15
            ИМХО - неправилно съчетание на размери гума/джанта. за 13.5" гума минимума е 9" джанта.
            ама карай...
            Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
            http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
            http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Първоначално публикуван от митко Преглед на мнение
              ИМХО - неправилно съчетание на размери гума/джанта. за 13.5" гума минимума е 9" джанта.
              ама карай...
              Абсолютно вярно.
              Ама това е временно.
              Като ги сложи на 10J ще спре самоволното престрояване.

Коментар

Бомба ! Вече е мъжки джип !
                VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

По въпроса с динамиката - на практика се усеща някаква разлика при скорости над 70-80 км/ч. До тогава си е все същото. Обаче като сметнем разликата във височината на гумите то сегашните 70 на практика са над 80 преди (заради разликата в километража). Все се надявах че ще спре да върти гуми но пак продължава да ускорява с вратите напред. Така че ще трябва да го давам по-леко с педала на газта.
                  Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Браво няма такава стойка.
                    Супер

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                      Все се надявах че ще спре да върти гуми но пак продължава да ускорява с вратите напред. Така че ще трябва да го давам по-леко с педала на газта.
                      Да, трябва, иначе ЩЕ си ги изтъркаш със здраве - мноооого бързо.
                      Приятели не се печелят - губят се завинаги.
                      УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
                      Времето е ценно, само ако не бързаш.
                      0889623098

Коментар

Страхотна машина,от доста време обмислям да си взема вранглер ,но след тези снимки вече съм го решил ) изчетох всичко във форума свързано с вранглерите и имам въпрос към Дима колко му харчи в този вид градско(имам предвид софииско и на дълъг път.Също така какви са възможностите вранглера да вози по-мекичко,ако може ,че направо ми падат бъбреците в оригинален вид.Мисля да взема някой за малко пари и да му сменям всичко-салон,окачване и т.н.Ще го карам в града и по ужасните квартали в подножиетона Витоша,така че не ми трябва за гората.Разход под 20лв на 100км ме устройва...ако трябва ще взема 2.5л вместо 4л
                        Благодаря предварително

Коментар

Първоначално публикуван от gazi Преглед на мнение
                          Страхотна машина,от доста време обмислям да си взема вранглер ,но след тези снимки вече съм го решил ) изчетох всичко във форума свързано с вранглерите и имам въпрос към Дима колко му харчи в този вид градско(имам предвид софииско и на дълъг път.Също така какви са възможностите вранглера да вози по-мекичко,ако може ,че направо ми падат бъбреците в оригинален вид.Мисля да взема някой за малко пари и да му сменям всичко-салон,окачване и т.н.Ще го карам в града и по ужасните квартали в подножиетона Витоша,така че не ми трябва за гората.Разход под 20лв на 100км ме устройва...ако трябва ще взема 2.5л вместо 4л
                          Благодаря предварително
                          Явно не всичко сте прочели, ето тук Дима е написал за разхода с новите гуми
                          LZ1PER

Коментар

екста,слагам газ и става към 20/100 което си е 20 лв за София,почти колкото старото ми ауди куатро-16/100газ и доста за ремонт от дупките Само ако може да се направи нещо с окачването...поне малко по-малко да друса?Че ми напомня самурайчето на един приятел...

Коментар

Определено друса по-малко от Самурай или Витара но пак друса много. Има конвершън кит от ресори на пружини на Про Комп, ама там цените са свирепи. Относно това да си намериш за малко пари - просто забрави. Държат яки цени дорив Германия а като дойдат до тук и стават златни заради акциза. 2.5 двигателя е достатъчен за града с нормално големи гуми, но на дълъг път ще ти скъса нервите.
                              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Каква е приблизителната цена на този кит?Ще търся 4л от БГ до 10000лв или за подобни пари от германско 2.5л...иначе не ми излиза сметката .Какви доработки ще му трябват за едни гуми 31' ,но не толкова широки като твоите,че с малкия двигател не си струва?И ако можеш да ми кажеш колко в габаритната височина в момента,че като си гледам гаража колко е нисък,май ще стои на открито...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X