До: Вранглера на Дима
оппа, оппа....къф размер са тези гуми? на оригиналната 7" джанта
оппа, оппа....къф размер са тези гуми? на оригиналната 7" джанта

) изчетох всичко във форума свързано с вранглерите и имам въпрос към Дима колко му харчи в този вид градско(имам предвид софииско
и на дълъг път.Също така какви са възможностите вранглера да вози по-мекичко,ако може ,че направо ми падат бъбреците в оригинален вид.Мисля да взема някой за малко пари и да му сменям всичко-салон,окачване и т.н.Ще го карам в града и по ужасните квартали в подножиетона Витоша,така че не ми трябва за гората.Разход под 20лв на 100км ме устройва...ако трябва ще взема 2.5л вместо 4л 
) изчетох всичко във форума свързано с вранглерите и имам въпрос към Дима колко му харчи в този вид градско(имам предвид софииско
и на дълъг път.Също така какви са възможностите вранглера да вози по-мекичко,ако може ,че направо ми падат бъбреците в оригинален вид.Мисля да взема някой за малко пари и да му сменям всичко-салон,окачване и т.н.Ще го карам в града и по ужасните квартали в подножиетона Витоша,така че не ми трябва за гората.Разход под 20лв на 100км ме устройва...ако трябва ще взема 2.5л вместо 4л 
Само ако може да се направи нещо с окачването...поне малко по-малко да друса?Че ми напомня самурайчето на един приятел...
.Какви доработки ще му трябват за едни гуми 31' ,но не толкова широки като твоите,че с малкия двигател не си струва?И ако можеш да ми кажеш колко в габаритната височина в момента,че като си гледам гаража колко е нисък,май ще стои на открито...
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар