Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Cherokee II 2003 2.7 CRD 1 бр. Дюза 1600 лева???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Cherokee II 2003 2.7 CRD 1 бр. Дюза 1600 лева???

Първоначално публикуван от rogeresko Преглед на мнение
    Много много Ви благодаря на всички.

Да, направих го днес, ВЪРНАХ ГО А изобщо не ми се разделяше с него защото е прекрасна машина. Но не мога да си позволя да го реставрирам както трябва. Към 18000 лева ще стъпи всичко след добро пресмятане.

Взех си едно Ауди А4 2004 година 2.5 ТДИ за 9000 лева всичко сменено автомат наистина е в отлично състояние но пак казвам, НЯМА база за сръвнение с Чирокито което ще остане една мечта засега. След като се качих на Аудито ми се стори като лагерна мини количка.

Другата есен ще търся Чироки отново по-нова година и няма да се откажа от това.

Поздрави приятели и още веднъж благодаря, не Ви познавам, но определено сте се събрали тук много готини хора, възпитани и вежливи което е много рядко поне в БГ.

6+ за форума!

I will be back!
    Честито връщане на Jeep-a . Няма какво да се ядосваш ами проверявай по-често обявите в този форум и може да си намериш нещо подходящо. Успех
    Jeep Cherokee Liberty 2.8 CRD

Коментар

От: Cherokee II 2003 2.7 CRD 1 бр. Дюза 1600 лева???

Първоначално публикуван от lubomv Преглед на мнение
      Днес сутринта по заръка на Спарки запалих двигателя и беше по нормално работеното но пак имаше идея за три цилиндъра.
      Но все пак е къде къде по добре. То е ясно значи при доктор да проберява свещите.

Според мен му тикни една почистваща горивната система добавка, която е еднократна, т.е. целия флакон в резервоара. Не ти коства нищо, длъжен си да опиташ. На доста дизелаци сме решили трайно проблемите по този начин.
      Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 2002'
      Jeep Wrangler 2.5i 1996'

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X