Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Cherokee II 2003 2.7 CRD 1 бр. Дюза 1600 лева???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Cherokee II 2003 2.7 CRD 1 бр. Дюза 1600 лева???

Първоначално публикуван от rogeresko Преглед на мнение
    Благодаря Ви за бързите отговори и прекрасните съвети!

Незнам, адски е уморена машината, май никой никога не е сменял нищо по нея. Колкото до цената която искат за него тя е 13 000 лева от "приятел".

Имам опция да го върна ако не ми хареса. Но ходовата част почти цялата е за смяна, консумативите и по запалването дюзи и свещи... накрая ще стъпи на 15000 без гумите които и те са за смяна...

Офертата май не е добра определено Как може да има такива хора в Германия които не се грижат за автомобила си незнам. Но какъвто е човека, такава е и колата му.

Много мърлячи има.

Поздрави на всички.
    Връщай!!!
    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
      Връщай!!!
      +1
      Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
      0877стоидевет215–Радослав

Коментар

Първоначално публикуван от rogeresko Преглед на мнение
        ... Незнам, адски е уморена машината, май никой никога не е сменял нищо по нея. Колкото до цената която искат за него тя е 13 000 лева от "приятел".

Имам опция да го върна ако не ми хареса. .
        Тези пари са прекалено много за кола в състоянието, което описваш. Привеждането й в нормално състояние ще те вкара с още някоя и друга хилядарка. Щом имаш опция за заден ход - използвай я моментално!
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Нормално е да има разходи, за да стане годен за движение автомобил. А цените на частите зависят в голяма степен от марката. Именно за нея се плаща най-много. Аз примерно само за филтрите на климатика на старо Волво плащах всеки път пи 198 лв-2 броя по 99 лв. Тези разходи трябва де се предвидят още при закупуването на автомобила. Бяха ми чели статия от някакъв немски сайт, че при закупуване на автомобил втора употреба регистриран преди повече от 5 г. за текущи ремонти и ТЮВ да се предвидят още 10% от цената му като нов, което в някои случаи е повече от покупната цена.
          Така че всеки трябва предварително да си направи сметката до къде му стига чергата.
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Много много Ви благодаря на всички.

Да, направих го днес, ВЪРНАХ ГО А изобщо не ми се разделяше с него защото е прекрасна машина. Но не мога да си позволя да го реставрирам както трябва. Към 18000 лева ще стъпи всичко след добро пресмятане.

Взех си едно Ауди А4 2004 година 2.5 ТДИ за 9000 лева всичко сменено автомат наистина е в отлично състояние но пак казвам, НЯМА база за сръвнение с Чирокито което ще остане една мечта засега. След като се качих на Аудито ми се стори като лагерна мини количка.

Другата есен ще търся Чироки отново по-нова година и няма да се откажа от това.

Поздрави приятели и още веднъж благодаря, не Ви познавам, но определено сте се събрали тук много готини хора, възпитани и вежливи което е много рядко поне в БГ.

6+ за форума!

I will be back!

Коментар

Първоначално публикуван от морск Преглед на мнение
              .......................... aз съм горд собственик на Jeep Cherokee KJ 2004 ,2,8 crd VM motori и ..........................................................................................................................................След няколко дена както си карам внезапно двигателя угасна и няма
              палене акумулатора умря.Отивам в сервиза МиД и хората казаха че причината за угасването е -компютъра не разпознава контакния
              ключ ,вероятно изтощени баетрии
              .Донесох резервния ключ и веданага запали и оттогава никакъв проблем.Дано твоя проблем
              да се окаже като моя с малко разходи.Успех и безаварийно пътуване.
              Колега, а какъв ти е ключа за твоя Jeep KJ 2004 2.8 CRD, та има батерии в него? Защото, ако е стандартния за модела KJ -2004 г -

то в него няма батерии а има само пасивен транспондер, който комунукира с имобилайзера.
              В модел KJ до 2005 г. батерии има само в дистанционното за центтралното заключване /Keyless Entry Remote/

Но това пък няма нищо общо с паленето, а само със заключването на колата.
              Виж, ако е от по-новия тип, като на тези след 2005г., където контактния ключ е обединен с дистанционното за централното заключване /Keyless Entry Remote/, то там вече има батерии

Питам, защото ми стана интересно каква констатация са ти дали от сервиза за проблема с ключа.
              Поздрави!
              Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
              First impression is not always true. Get inspired.
              Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
              Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Уважеими колега Алекс, отговарям на въпроса ти.Клчюът е без никакви бутони и отделно имам дистанционно за отваряне
                на вратите в което дистнционно има батерии 2 бр.И понеже и аз се замислих за това извадих батерийките от дистанц. и
                колата си запали.А от сервиза са видели код за грешка Р 1685 и при проверката на този код е написано Skim invalid Key.
                И сега като опитах дали ще запали без батерийки в дистанционното също така завъртях бързо три пъти контатния ключ
                и тази грешка Р 1685 все още си съществува.А откакто съм я взел Джипката от сервиза си върви като пушка

Поздрави!

Jeep Cherokee 2.8 crd 2004

Коментар

като чета темата май и аз имам подобен проблем. И моито паджеро като е студен двигателя трябва да го изфорсирам малко за да влезе в режим. Ако не го направя работи като че ли на два или трицилиндъра, а и отвреме на време гасне. Изобщо не съм в час с дизелите. Ако някой може да даде съвет какво му има ще съм му благодарен.
                  Поне да ме подготви де

Коментар

Първоначално публикуван от lubomv Преглед на мнение
                    като чета темата май и аз имам подобен проблем. И моито паджеро като е студен двигателя трябва да го изфорсирам малко за да влезе в режим. Ако не го направя работи като че ли на два или трицилиндъра, а и отвреме на време гасне. Изобщо не съм в час с дизелите. Ако някой може да даде съвет какво му има ще съм му благодарен.
                    Поне да ме подготви де
                    Както двигателя, така и проблема ти, нямат нищо общо. Цената за поправянето им - също. Като за начало провери си подгревните свещи, или просто изчаквай известно време след като изгасне лампата, ако имаш такава.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Аз така правя. Изчаквам лампата да угасне и тогава въртя. А може би е стар навик от лятото защото не му давах газ като паля, а за праднато зима не си спомням много защото февруари го взех.
                      един приятел ми каза да не го закачам засега и аз така смятам да направя, но исках поне да се информирам за какво става реч

Коментар

Изчаквай по няколко секунди след като изгасне. Примерно 2-5 секунди.

И си провери подгревните свещи.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Мерси Спарки, ще го закарам на доктор да му ги видят

Коментар

Първоначално публикуван от lubomv Преглед на мнение
                            Мерси Спарки, ще го закарам на доктор да му ги видят
                            Да, а утре сутринта пробвай да изчакаш няколко секунди след изгасването, и при палене задръж ключа с половин идея повече от нормалното през лятото. После ще кажеш дали има разлика.

Коментар

ОК. Утре ще пиша след паленето

Коментар

Днес сутринта по заръка на Спарки запалих двигателя и беше по нормално работеното но пак имаше идея за три цилиндъра.
                                Но все пак е къде къде по добре. То е ясно значи при доктор да проберява свещите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X