Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някой може ли да ми помогне ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ ПОМОГНЕ

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
    Дебитомера е скъп механизъм, за да са позволени експерименти от типа закупуване на нов без никаква сигурност, че в него е проблема.
    Липсата на грешки на компютърната диагностика говори за механичен проблем. Искай да ти замерят налягането на турбината.

БЛАГОДАРЯ ВИ!!!!

Коментар

Действително е скъп, след като приятеля ми даде за 2-ра употреба към 90 лв, но не зная нов колко струва, но числото е трицифрено със сигурност.
      Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Първоначално публикуван от белята Преглед на мнение
        Действително е скъп, след като приятеля ми даде за 2-ра употреба към 90 лв, но не зная нов колко струва, но числото е трицифрено със сигурност.

Благодаря за информацията!

Коментар

Андро като му замериш налягането на турбото какво ще остановиш ,че немога да се сетя?
          И чисто новия дебтомер е във порядака на 150-200лв. А китаиски може да се намери и за 100 лв
          А относни твоя проблем е наистина от турбото но проблема не е механичен а от електрониката .

Коментар

Първоначално публикуван от gun Преглед на мнение
            Андро като му замериш налягането на турбото какво ще остановиш ,че немога да се сетя...
            Нищо сигурно. Някаква стойност.
            По същата логика мога да те попитам, като му замериш цялата електроника какво ще установиш?
            Без да си сигурен в механиката, от която пък електрониката взима цялата информация за да управлява горивния процес.
            Да не говорим, че проблема може да се окаже съвсем прозаичен - по горе един колега спомена "горивен филтър". Бих добавил и въздушен и още маса вероятности свързани изцяло с механиката на двигателя, и пряко отговорни за "загубата на мощност".

Коментар

Всичко е от ДЕБИТОМЕРА ! Във сервиза така ни казаха. Мъчеха се да го изчистят с ултравиолетов звук но нещо не става. Звъняха до Варна и имало там на БОШ но е 630 лева! Ако някои има познат да продава ДЕБИТОМЕР моля да пише! Благодаря предварително!

Коментар

Цената от 150-200 лева не е нищо! Веднага купувам един ако ми кажеш от къде може да си закупя ! А от сервиза ....за моя проблем ми казаха че е от дебитомера които във варна струвал 630 лева !

Коментар

Първоначално публикуван от g0g0lin0 Преглед на мнение
                  Всичко е от ДЕБИТОМЕРА ! Във сервиза така ни казаха. Мъчеха се да го изчистят с ултравиолетов звук но нещо не става. Звъняха до Варна и имало там на БОШ но е 630 лева! Ако някои има познат да продава ДЕБИТОМЕР моля да пише! Благодаря предварително!
                  Колега, не се сърди, ама не издържах и те цитирах тук:
                  Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                  ...
                  България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Е те тоя 'УЛТРАВИОЛЕТОВ ЗВУК' е чудо нечувано никъде...нещо като 'инфрачервен проглас'.....
                    0899 шест5313нула
                    За всекиго по нещо

Коментар

Здрасти колега, незнам дали ще съм ти от полза , ама на мен така като ми смениха въздушния филтър и не бяха закачили буксата към него като хората, имах същия проблем. Давам газ, а то като вързан кон. Провери я, тази която ти влиза в кутията на въздушния филтър.
                      0899278323-0877500798

Коментар

Много се кефя на подобни "обяснения" ... като горното!
                        Защото не се сещам .... от кога почнаха да слагат и букси на въздушните филтри
                        От както съм жив ... не съм виждал ... букса на въздушен филтър, а с това си вадя хляба все пак.
                        Ама ... знае ли човек, винаги има "първи път"!
                        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Извинявам се за неточността. Буксата не е на филтъра, а отстрани до него закачена на незнам какво си,ама филтъра не може да се смени без да откачиш тази букса. Това имах предвид!

Ей да не сбърка човек, направо с парцалите....! Поздрави!!!
                          Последно редактирано от CarTest™; 13-11-11, 13:42.
                          0899278323-0877500798

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                            Много се кефя на подобни "обяснения" ... като горното!
                            Защото не се сещам .... от кога почнаха да слагат и букси на въздушните филтри
                            От както съм жив ... не съм виждал ... букса на въздушен филтър, а с това си вадя хляба все пак.
                            Ама ... знае ли човек, винаги има "първи път"!
                            Искам само да попитам колегата, какво е това нещо на снимката? И с какво точно си вади хляба???Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изобр.0105.jpg
Прегледи:1
Размер:66.3 КБ
ID:5318489
                            0899278323-0877500798

Коментар

От: Някой може ли да ми помогне ?

Това нещо в което влиза буксата е дебитомер, който в случая е доста близо до въздушния филтър, но все пак не се води че влиза във въздушния филтър. И в случая точно дебитомера е причината за твоя проблем според мен.
                              R 727cc BB KIT
                              ZJ V8
                              WK2 V6

Коментар

Първоначално публикуван от meto_71 Преглед на мнение
                                Искам само да попитам колегата, какво е това нещо на снимката? И с какво точно си вади хляба???[ATTACH=CONFIG]384888[/ATTACH]

Това на снимката е дебитомер, монтиран на кутията на въздушния филтър!
                                А с какво си вадя хляба ... не е ВАШ проблем! Явно!
                                Не съм Ви седнал на масата ... нали?

А, щом не знаете какво е въздушен филтър, ето :

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:fil-vazd-1148.jpg
Прегледи:1
Размер:34.1 КБ
ID:5320470

За да съм по-прецизен, съществуват въздушни филтри в почти всички размери и форми, ама .... НЯМА такива с букси!
                                Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X