Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разтегната верига в раздатаката или ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Разтегната верига в раздатаката или ?

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
    Зависи от кога е скъсан. Иначе, както се вижда - 1, 2, скъсаният маншон е съвсем достатъчен да ликвидира карето.
    То е ясно, че при скъсан маншон най-малкото карето е "тръгнало", ако не е "заминало", дано шумът да е (бил) от него. Ще "слухтя" някъде по непочистените улици , защото от Андро се прибрах на 4х2. Иначе се сещам за твоето каре от rockauto, което изкара... колко месеца ? И дали има някъде по-здрави ?
    В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
      ... Иначе се сещам за твоето каре от rockauto, което изкара... колко месеца ? И дали има някъде по-здрави ?
      Нищо му няма на карето. И в момента си е на джипа и си работи без забележки.
      Проблемът на WJ явно е в конструкцията на кардана, която след 2002 е сменена, но това е друга тема.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Доста добро такова каре намерих в Англия. Вече 3 съм поръчал и са доволни собствениците.
        Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Не съм специалист по носачите, но е изключено да са от чугун.Той/чугуна/ не търпи деформация а направо се чупи и е много по тежък от стоманата или разните сплави които използват за тази цел.

Коментар

Първоначално публикуван от alenaa Преглед на мнение
            Не съм специалист по носачите, но е изключено да са от чугун.Той/чугуна/ не търпи деформация а направо се чупи и е много по тежък от стоманата или разните сплави които използват за тази цел.
            Туй да не е някой съветски автомобил с носачи от щампована ламарина или баш-паркетник (`щото и "Либъртито" го водят за такова) с алуминиеви носачи ? Я не ми подценявайте автомобилчето и се осведомете тук:
            http://www.allpar.com/model/jeep/liberty.html
            Cast iron lower and forged steel upper control arms, coupled to a cast iron steering knuckle via permanently lubricated ball joints, provide a stable base for the independent front suspension.
            Тия са от каталога на rockauto - (джи)китайски май, но не ми изглеждат от ламаринка и те:
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:getimage.jpg
Прегледи:1
Размер:13.4 КБ
ID:5347321Натиснете снимката за да я уголемите

Име:getimage (1).jpg
Прегледи:1
Размер:15.5 КБ
ID:5347322
            Последно редактирано от Bogoljub Gagic; 15-02-12, 19:42.
            В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X