Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разтегната верига в раздатаката или ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Разтегната верига в раздатаката или ?

За моя (Чероки XJ) също няма данни в Рокауто, но като се поразрових - излиза на Cloyes за раздатка 242. За твоя така и не разбрах със сигурност, но май веригата ти е с 31 връзки. Може би е това: http://rustysoffroad.com/mm5/merchan...sferCase_NP231, но не съм сигурен. В сайта на Crown има друга верига, пак с 31 връзки, но широка 1 инч - http://www.crownautomotive.net/produ...e/4338935.html. Не знам твойта коя точно е. Може някой друг колега да знае.
    Аз обаче не бих рискувал сега да я сменям - все ще изкараш зимата. Като се пооправи времето и не ти трябва толкова джипа - тогава.
    Поздрави!
    Последно редактирано от gueorgi; 07-02-12, 10:46.
    JEEP CHEROKEE '98 XJ. 4.0 190 hp

Коментар

Като цяло има вериги за раздатка в Рокауто, незнам защо за твоя не излизат и аз погледнах .
      Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Първоначално публикуван от gueorgi Преглед на мнение
        Аз обаче не бих рискувал сега да я сменям - все ще изкараш зимата. Като се пооправи времето и не ти трябва толкова джипа - тогава.
        Поздрави!
        Благодаря за линка ! По въпроса за смяната сега - и на мен не ми се иска, но попаднах на някакъв US-форум (сега не мога да го намеря) където имаше снимка на гръмнала и разпаднала се раздатка от скъсана верига, която се оплела вътре, набутала се между зъбните колела и валовете и...
        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

При това положение сменяй, само се увери, че това което поръчваш е твоята верига. Все някой от форума ще може да помогне.

Коментар

Не бързай с веригата.По начина по който го описваш, повече прилича на разбито задно каре на преден кардан.Първо прегледай него.
            Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
            Grand 3.1TD
            0898 620 306 Стоян

Коментар

Ето това ти е веригата:

http://www.quadratec.com/products/52205_01.htm

http://www.jeep4x4center.com/transfe...n-4338935.html
              Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                ... накрая го "излових" и идентифицирах с отворен прозорец, като засилих колата покрай една дълга ограда, която ми отрази звука - чисто дрънчене на синджир си е . ...
                Добре де! Що не отидеш някъде да го вдигнеш на подемник, пък да "подкараш" на 4х4 и някой отдолу да слуша какво става?
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                  Добре де! Що не отидеш някъде да го вдигнеш на подемник, пък да "подкараш" на 4х4 и някой отдолу да слуша какво става?
                  Съвет за сервиз в София от "форумските" ?

Коментар

Андро има подемник.
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Заповядай, само трябва да се уговорим един ден предварително, че сега условията са доста екстремални.

Коментар

Благодаря, ще звънна другата седмица, че тази няма да имам време.

Коментар

Първоначално публикуван от onufriz Преглед на мнение
                          На тоя парт номер в Рокауто отговаря следния:
                          CLOYES Part # 10027 Pitch: 1/2 In.; Links: 62; Plates: 15; High Performance; 1" Wide
                          Category: Drive Chain
                          €43.33
                          Същата верига става и за мойто Чероки, което е с фул-тайм раздатка.

Коментар

Първоначално публикуван от ssspeed Преглед на мнение
                            Не бързай с веригата.По начина по който го описваш, повече прилича на разбито задно каре на преден кардан.Първо прегледай него.
                            При мен го имаше този проблем с дрънченето и се оказа точно задното каре на предния кардан.... Първо при включено предно само дрънчеше ..След време започна да се чува и само на задното предаване. Като на моменти се чува на моменти не. Лесно се проверява като се вдигне Джипа на подемник.При мен при завъртането (разбирай разклащане напред назад) на коя да е предна гума и луфтовете в карето (каретата) се виждат перфектно...Смяната му + каретата на предния диф. излезе 120 лв.( Монтаж и демонтаж на полуоски и кардан не съм плащал...свалих си ги и после ги монтирах в къщи)
                            Ако човек не прави избор за нещата от живота си, друг ще го направи вместо него!

Коментар

Първоначално публикуван от ssspeed Преглед на мнение
                              Първоначално публикуван от nasko petkov Преглед на мнение
                              При мен го имаше този проблем с дрънченето и се оказа точно задното каре на предния кардан.... Лесно се проверява като се вдигне Джипа на подемник.При мен при завъртането (разбирай разклащане напред назад) на коя да е предна гума и луфтовете в карето (каретата) се виждат перфектно...
                              Да, ама моята гадинка не пожела да издаде никакъв подозрителен звук днес при Андро... Следва да отбележа, че сутринта, преди да отида при Андро, имах работа в "Люлин" и колега ме заведе в близкия сервиз на Хабиб, известен като "Купър" (не знам доколко се ползва с авторитет тук, защото не чета раздела за Land Rover ). На трите му подемника обаче висяха разкостени Ленд Роувъри, но той обяви, че "сега ще каже какво му е". Метна се зад волана и с явна (според мен) цел да строши на всяка цена раздатката започна епизод от "Бързи и яростни" с дрифтене на 4х4 из люлинските улици... докато не го призовах да миряса, защото колата няма фабрично нито ABS, нито ESP, нито нищо, даже и течност за чистачките си нямаше (дрънчеше камбанката и мигаше "Lowash" на дисплея), а и завещание не съм си писал. Тогава той се набута в малките улички и там покрай паркиралите коли звукът се чу идеално. Изводът му: "Ами... трябва да се качи на подемник". Е, аз за какво дойдох, бре
                              Единственото нещо, което се откри при Андро, е скъсан маншон на гореспоменатото от ssspeed и nasko petkov задно каре на преден кардан. Андро го напълни с грес и сега ще слухтя дали шумът е изчезнал или поне променил и ще докладвам...

Коментар

... Единственото нещо, което се откри при Андро, е скъсан маншон на гореспоменатото от ssspeed и nasko petkov задно каре на преден кардан. Андро го напълни с грес и сега ще слухтя дали шумът е изчезнал или поне променил и ще докладвам...
                                Зависи от кога е скъсан. Иначе, както се вижда - 1, 2, скъсаният маншон е съвсем достатъчен да ликвидира карето.
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X